Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Canım merhaba. YAzdıklarına bakarak S2044 ile S9500 arasında kaldım. Saçlarım boyalı ve uzun. ne yağlı ne de kuru ama gün aşırı yıkıyorum. saçımı maşa tutmaz mesela belli bi süre sonra sönüyo. Daha önce remington kullanmıştım çok memnunum. hangisini önerirsin bana.

benim saçlarım ince orta gibi uzun ve yağlı hangi düzleştiriciyi önerirsin s9500 olur mu bide 25 mm lik maşa almayı düşünüyorum sence remingtonun hangi ürününü almalıyım bu arada remington ile babylissi karşılaştırırsan hangisi daha iyi ikisinide daha önce kullanmadım da

saçlarım düz zaten ben düzleştirici ile yapılan dalgalara bayılıyorum o yüzden düzleştirici alıcam hangisini önerirsin

beetle s7200 nasıl? bunu istiyorum ama ıslak kullanımda saçım yıpranır diye korkuyorum. diğer seçenekler s1005(boynerde 59 lira ve performansı gayet iyi) ve keratin veya 9500 . 7200 1005'ten ne kadar iyidir aradaki fiyat farkını hak ediyor mu?

saçlarım güçlüdür çok kuru vs değil ama yıpranmaya da ihtiyaçları yok tabi :) hangisini önerirsin günlerdir karar veremedim.

bu arada yurt dışında bir siteden shine teraphy aldım geçen ay sahte çıktı evde de babyliss pro230 buharlı var. aslında cok iyi ama kalın plakalar işime gelmiyor. ocağına düştüm su 7200'ü iyice bir anlatsan?

Remington Saç Düzleştirici S8590 Keratin Therapy

yeni sipariş verdim çok iyi şeyler duydum hakkında benım saclarım ince cok cabuk kırılıyor umarım saclarımı dıger düzlerştiriciler gibi kırmaz kullananlar memnun olup olmadıklarını yazarlarsa sevınırım cevaplarnız bekliyorum kızlar:44:

canım çok büyük hata yaparak philips düzleştirici alma gafletinde bulundum. geçen ay. performansını hiç beğenmedim. arkadaşımın annesine verdim. ve tekrar remington aldım. bu 2ci . diğeri eskidiydi.
ve müthiş başarılı. inanılmaz memnun kaldım. bunun üzerine gittim fön mak. de aldım. oda süper.
bu konuda remington dışında tanımam artık. çoğu markayıda denedim çünkü..

resimleri bunlar. makyajada aldıklarımı koyduğum için ayrı çekim yapmadım tekrardan

Güle güle kullan canım. En iyisi remingtondur gerçekten de. Düzleştiricinin içinden cd si çıktı değil mi :) Bukle de yapabilirsin onunla. Tabii başlarda el alışana kadar zor oluyor :)

Güle güle kullan canım. En iyisi remingtondur gerçekten de. Düzleştiricinin içinden cd si çıktı değil mi :) Bukle de yapabilirsin onunla. Tabii başlarda el alışana kadar zor oluyor :)
evet canım. çıktı. da ben nereye koydum onu:).. iyi hatırlattın bak dur arayım.
teşekkürler bu arada. ilk remingtonumda iyıydi. ıslak kuru saçlar için olan. ama eskittim onu:)

Son düzenleme:
evet canım. çıktı. da ben nereye koydum onu:).. iyi hatırlattın bak dur arayım.
teşekkürler bu arada. ilk remingtonumda iyıydi. ıslak kuru saçlar için olan. ama eskittim onu:)

Aldığın da çok güzel ama keşke almışken shine therapy ya da keratin proyu alsaydın. Saçların sarı ya onunla düzleştirdikten sonra parıl parıl olurdu saçların :) Tabii hemen yağlanmıyorsa saçlar.

hadiiii. kanıma girme bak. alırım valla:)
saçlarım kuru. hayatta yağlanmaz.

selamlar beetlee...bir süredir düzleştirici arıyordum. yaptığın açıklamalar ve diğer arkadaşların sorularına verdiğin cevaplar sonucunda keratin therapy pro (s8590) yu almaya karar verdim. fakat özellikle merak ettiğim bişey var. remington un bazı modelleri ile dagalar, bukleler yapılabiliniyor.keratin pro ile de yapabilirmiyim acaba?? yapılırsa nasıl olur? kalıcı olur mu?

keratin therapy pro yu kullanan arkadaşlar acaba dalga yada bukle yapmayı deneyen varmı? ve denemeler nasıl sonuçlandı? acil cevap verirseniz sevinirim. çünkü hemen sipariş vermek istiyorum.

bende pearl var ben yapabiliyorum hemde çok güzel oluyo,keratinle boyutları aynı sanırım

Kimse cavap yazmayınca bende gittim Keratin teraphy proyu aldım. Denedim de dalga bukle yapılabiliyor ve çok güzel oluyor. Fakat çalışırken hatta prize takar takmaz hafif bir ses geliyo içinden. Hatta konu başlığı açtım bu yüzden. Aldığım yer iyon özelliği falan dedi. Forumdan bir arkadaşta çalıştığı için ses çıkarıyo dedi. Bilemiyorum bende emin olamadım. Servisine sormak istiyorum. Bu modeli kullanan arkadaşlar bana cevap yazarlarsa sevinirim. Acaba onların düzleştiriciside böyle hafif bir ses çıkarıyomu?

bende 8590 kullanıyorum ilk çalıştığında bi hafif ses gbi bişey olmuştu sanırım içindeki keratinler aktifleşiyor ısınınca :) birdahada öyle ses falan duymadım ve çok memnunum.. için rahat etmicekse remington sayfasından bilgi için iletişime yaz onlar cevap verirler belki ama bence sorun yok yeni çalıştığı için yapmıştır bence..

Cevabın için Teşekkürler özge. Servisine kadar gittim sordum. Bir sorun yok dediler. İşin komiği serviste prize takınca hiç ses falan çıkmadı cihazdan :)) bende aldım eve getirdim tekrar taktım prize. Yine o aynı hafif ses. Sonra boşverdim, eğer bızulursa zaten yenisiyle değiştiyolar. Dediğin gibi buyük ihtimalla keratinin aktifleşme sesi o. Servistede ortam sesi biraz yüksek olduğundan duyulmadı sanırım. Artık sorun etmiyorum yani.

rica ederim.. sen prizleri de kontrol et bence :) ama dediğimiz gbi bi sorun olcağını sanmıyorum keratinler aktifleşiyo ısınınca.. sorun çıksa da 5 yıl garanti var değiştirirler güle güle kullanman dileğiyle beetleye slmlar

Son düzenleme:
Ben de maşa konusunda çok kararsızım. Saçlarım omuzlarımda fakat çok doal durmasını istediğim için 25ml almayı düşünüyorum. Çabuk yağlanıyor rengi sarı ve çok ince telli aslında çabuk şekil alıyor. Ama saçlarımı yıpratmayacak ve tülertmeyen bir maşa tavsiyesi alabilir miyim ve de pratik olması önemli. 5 6 sn tutup bırakmak istiyorum çok çabuk sıkılıyorum REMINGTON CI6325 25 mm Seramik Saç Maşası nasıl sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…