Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

9500-5500-8590 arasında kaldım ve aslında 9500 cazip geliyor ama saçlarım az 9500da sadece ucu birleşiyo tam kapanmıyor diye yorumlar var emin olamıyorum sanırım 5500ı denemiştim doğru hatırlıyosam sonuç iyiydiaz,hafif dalgalı orta kalınlıkta saçlarım var yardımcı olursan cok sevinirim

Yorumların bir çoğunu okudum bende saç düzleştirici almak istiyordum Araştırmam sonucu Remington S9500 siparişi verdim Mizu dan. Bakalım gelsin kullanayım yorumlarımı da yazarım.

Canım remingtonun çoğu modeli kalıcı olur zaten. Çabuk yağlanan bir saçın yoksa sorun yok. Bu durumlar saç tipiyle alakalıdır çoğunlukla. Ama tabii ki kötü bir düzleştiricininde etkisi vardır çabuk bozulmasında. İkisinin özelliklerine bak senin saç tipine hangisi cazip geliyorsa onu al. Benim önerim saçın kuru ve matsa keratin proyu alman.

En zor saçı bile düzleştirebilen bir düzleştiricidir o. İçiniz rahat değilse gidin bir yerde denetin sonradan alın. O zaman aklınızdaki soru işaretleri de gider. Yalnız satıcının başka marka elemanı olmamasına dikkat edin.

Ayrıca yazdığınız 3 modelden herhangi birisini alabilirsiniz. İlla ki 9500 almanıza gerek yok. 3ü de güzel zaten.

canım bende ekim kasım giibi almıştım bu düzleştiriciden ama bnm saçlarımı tam düzleştirmiyo pek memnun kalmadım tutamın yarısı düzleşiyo yarısı dalgalı kalıyo sanırım plakalar tam kapanmıyo kapatmak için bastıramıyorum da çünkü üst tarafı çok ısınıyo iki üçdefa üzerinden geçmem gerekiyo e öyle oluncada saçlar çok yıpranıyo sende yaşıyomusun bu sorunu yoksa benim düzleştirici mi arızalı bn anlamadım o kadr da para verdim servis ilgilenir mi acaba bu sorunla..keşke almasaydım diyorum

merhaba Beetlee :) öncelikle yardımların için teşekkürler, umarım bana da yardımcı olursun :) ben de saç düzleştirici almak istiyorum. saçlarım kalın telli, gür ve kuru. ayrıca kabarıyor ve inatçı. saçımı en az zararla düzleştirebileceğim bir ürün önerebilir misin? hem düz hem kıvırcık yapan bir ürün de olabilir. şimdiden teşekkürler :)

Canım keratin proyu al. O saçlarına iyi gelecektir.

benim saçlarım kalın tellidir dediğin gibibir sorun yaşamadım saçınla ilgili olabilir mi acaba kızımın saçında denedim ince uçları dediğin gibi bi ikikez geçmek gerekti saç uçları çok ince olunca plakanın ucu tam kavrayamıyor sanki

bir de bişey sormak istiyorum bayanlar saçımı yıkadıktan sonra ısıya koruyucu sprey aldım glisin onu sıkıp havluyla nemini alıp kuruttuktan sonra düzleştirici kullanıyorum ama plakada bakıldığında kir gibi duran bişeyler oldu pamukla sildim daha 4-5 kez kullandım oysaki spreyin etkisinden olailir mi başına böle bişey gelen var mı

saçlarım ince telli volümlü olması ve doğal bukleli görünmesi için remington S6600 mü yoksa CI6219 mu yada başka önerebileceğiniz bişey var mı videoları izleyince kafam karıştı. 6600 hem düzleştirici hem bukle için ideal gibi 6219 da kullanımı çok kolay gibi :))

merhaba , bende remington marka bir düzleştirici almak istiyorum, kırıklardan dolayı saçlarımı yeni kestirdim, kuaförüm kesinlikle düzleştirici kullanma diyor ama en pratiği bu bu sebeple saçıma en az zararı verecek, (fiyatı hiç önemli değil) bir düzleştirici arıyorum tam S9950 SHİNE THERAPY iyi diyorum hooopp birinin yorumunu görüp S9500 Pearl iyi diyorum.. artık karar verip hemen sipariş vermek istiyorum, siz ürünleri bilen biri olarak hangisini önerirsiniz, farklı bir üründe olabilir, remington olsun yeter.. saçlarım, boyalı, kuru ve tülerik bir yapıya sahip..

Son düzenleme:

Amacın bukle yapmak ise maşa al. Düzleştiriciyle bukle yapmak göründüğü kadar kolay değil. Yani yetenek gerekli. Başkasına yapmak kolay ama insanın kendisine yapması zor oluyor. El alışkanlığı gerek. O yüzden amacın bukleyse ci 6219 al.

Canım kuru, boyalı ve tülerik bir saçın varsa keratin proyu almanı öneririm. O saçına keratin yükleyecek ve parlak görünmesini sağlayacak güzel bir üründür.

Canım kuru, boyalı ve tülerik bir saçın varsa keratin proyu almanı öneririm. O saçına keratin yükleyecek ve parlak görünmesini sağlayacak güzel bir üründür.[/QUOTE]

Merhabalar, fikirleriniz için teşekkürler öncelikle:) Benim gür, kalın telli saçlarım var ve yer yer dalgalı yer yer kıvırcık. Senelerdir eski bi Babyliss modeliyle düzleştiriyordum sonra bozulunca yenisini alacağım büyük ihtimal Remington. Arkadaşımda inci tozlu olandan var denedim, ama saçımın bazı bölümleri daha sert oldu sanki ve uçlarını da çok sevmedim. O kadar iyi bir üründe neden olabilir sizce böyle bir durum? Saçlarım hiç boya vs görmedi ama yapı olarak yumuşak değildir pek ancak mat filan değil yani parlaklık gibi bir sorunum yok. Yine de inci tozluyu mu önerirsiniz başka bir model mi? :)

Merhabalar, fikirleriniz için teşekkürler öncelikle:) Benim gür, kalın telli saçlarım var ve yer yer dalgalı yer yer kıvırcık. Senelerdir eski bi Babyliss modeliyle düzleştiriyordum sonra bozulunca yenisini alacağım büyük ihtimal Remington. Arkadaşımda inci tozlu olandan var denedim, ama saçımın bazı bölümleri daha sert oldu sanki ve uçlarını da çok sevmedim. O kadar iyi bir üründe neden olabilir sizce böyle bir durum? Saçlarım hiç boya vs görmedi ama yapı olarak yumuşak değildir pek ancak mat filan değil yani parlaklık gibi bir sorunum yok. Yine de inci tozluyu mu önerirsiniz başka bir model mi? :)

Merhaba arkadaşlar,

konuyu baştan sona okudum ama hala karar veremedım.

saçlarım röfleli ve ince telli ve uçları dalgalı

9500-9950-8950 arasında karar verebilsem hemen sipariş vereceğim

bir de remıngton sietsine baktım aklım tamamen karıştı,karar vermem zorlaştı.

elimde philips kalın düzleştirici var ve düzleşrtirirken çok uğraştırıyor sevmedım çok alalı ama toplasam 10 defa kullanmadım

önerini beklıyor olacağım

şimdiedn teşekkürler...

Keşke bu başlığı düzleştirici almadan önce göreydim. Bana göre de Remington gerçekten iyi bir marka. Bende Remington S9950 Shine Therapy var. Yıl başında almıştım. Bir düzleştirici olarak performansı gayet iyi. Düzleştirdiği saç asla elektriklenmiyor veya iki saat sonra bozulmuyor. Ama düzleştiriciyi kullandığımda saçlarım biraz normalden fazla ve hızlı yağlanıyor gibi. İnce telli ve yağlı saçı olan arkadaşlara Remingtonın alternatif modellerini değerlendirmelerini öneririm.
Ancak şöyle acı bir gerçek var seçtiğiniz düzleştirici ne kadar iyi olursa olsun sonuçta saça belli bir ısı uyguluyor. O yüzden sakın ben gibi aletin güzelliğine kanıp iki günde bir saçlarınızı ısıyla şekillendirmeyin.

Merhaba arkadaşlar, düzleştirmekten ziyade romantik bukleler ve dalgalar yapmak istiyoruz. Kardeşim, REMINGTON S1005 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ'yi indrimde 50TL ye bulmuş önerirmisiniz? (Acil cevap lütfen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…