Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

cevabınız için teşekkurler

rica ederim bende ilk kullandığımda tedirgin olmuştum bide ben yaparken fön suyu sıkıyorum sonra düzleştiriyorum dumanlar çıkıyo ama bişey yok yüksek ısıdan heralde korkacak bişey olmadığını gördüm kullandıkça çok memnunum zaten..

Suyun kaynama derecesi 100 derecedir. Bunu baz alırsak 180-190 derecede duman çıkması çok normal :) Ama adı üstünde düzleştirme işlemi ısıyla yapılan bir işlem. Düzleştirmek istiyorsak o ısıya katlanmamız gerekiyor. Dumanın çıkma sebebi, kullandığınız şampuan kalıntıları ve saçtaki bir miktar nem buhar olup uçuyor sıcaklıkla birlikte.

banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iki düzleştirici arasında kararsız kaldım remington s9500 pearl inci özlü ile remington s8590 keratin therapy pro. Herkes 9500 için çok iyi demiş ancak 8590 ı çok merak ediyorum bu konuda yardım edin lütfen :)

Saçların kuru ve yıpranmışsa keratin proyu almanı öneririm

Saçların kuru ve yıpranmışsa keratin proyu almanı öneririm

tam olarak kuru denemez uçları kuru dipleri yağlı yani yıkandıktan 2 gün sonra hemen dipleri yağlanıyor 3. güne tekrar banyo yapmam gerekiyor çok yıpranmış değil saçlarım ama hemen yıpranabilme özelliğine sahip :/ dalgalı ve kuruyunca kabaran bir yapıya sahip benim saçlarım :) yani benim sorum bu iki ürün arasından hangisi benim saçıma daha az zarar verir inci özü özelliğimi daha iyidir keratin özelliğimi daha iyidir yoksa bu iki ürün dışında farklı bir ürün mü önerirsin

ben de remington marka düzleştirici kullanıyorum ve cok memnunum:)

Keratinliyi al......

Beetlee, peki remingtonun bigudileri hakkında ne düşünüyorsun? Özellikle aşağıya resmini koyduğum ürün hakkında (Remington KF20İ Bigudi)? Nasıl dalgalar yapar, kalıcı mıdır, saça zarar verir mi,ne kadar saçımızda bekletmemiz gerekir ve senin bildiğin ekstra detaylar varsa biraz anlatır mısın?

bigudiler zarar vermez saça. Kalıcıdır bukleleri doğru kullandığın takdirde. Ama uğraştırır seni biraz tabi. Maşa düşünmez misin? Onunla daha çabuk şekil verebilirsin saçlarına ve daha kalıcı olur.

youtube'da bi kız saçlarını bununla yaptı çok hoşuma gitti dalgası. Bi de annemle birlikte kullanırız diye istiyorum, maşa kullanmayı sevmiyor da

cif 76 nın özellikleri arasında jöle köpük yapışmaz diyor cif 75 içinde aynı özellik geçerli mi bilgisi olan var mı?

kızlar bnde 9500 kullanıyorumçok memnunum fakat incelerken dikkatimi çekti kapattığımızda plakalar arasında biraz boşluk var tam yapışık kapalı durumda değil kullananlar düzleştiricilerine bakabilirmi rica etsem kapalı durumda plakalar arasında hiç boşluk varmı

merhaba arkadaşlar
daha önce de bu topiğe yazmıştım ama uçmuş gitmiş mi anlayamadım,
herneyse efenim, geçen sene remington s 2044 kullanıyordum, memnuın da sayılırdım ama bu sene s9500 pearl geldi ve düzleştiriciye olan bakış açım tamamen değişti.
benimki gibi inatçı ve de kalın telli bir saçı bile kuaför fönü haline getirdi kendisi ayrıca çok güzel kırık fön ve bukle yapılabiliyor
en güzel kısmı da saçları yıpratmaması kayıp gitmesi ( ki benim saçlarım bi de yoğun röfleli )
kısacası s9500 kesinlikle tavsiyedir.

O boşluk oynar plaka olmasından kaynaklanıyor :) Ayrıca saça plakaların fazla baskı yapmaması gereklidir, firmalar bu yüzden plakaları oynar yaparlar. Tabi kötü bir düzleştiriciyse bu boşluk sıkıntı yaratabilir. Remingtonda yaratmaz, çünkü her türlü düzleştirir remington :)

cif 76 nın özellikleri arasında jöle köpük yapışmaz diyor cif 75 içinde aynı özellik geçerli mi bilgisi olan var mı?

Maşa yapmadan önce saça jöle, köpük sürerseniz saçlarınız yıpranır. Saçlarınızı maşaladıktan sonra sürün. Yaptığınız yanlış. Ayrıca cif 75 kumaş kaplı olduğu için ekstra dikkat etmek lazım. Makineye de zarar verirsiniz saçınıza da. Sürdüğünüz jöle kalıntıları kumaşın arasına sıkışır ve sıcaklıkla birlikte koku yapar. Zaten kullanmamanız gerekiyor böyle şeyleri maşa yaparken.

s 9500 kullanıyorum.
Artık fön makinesiyle aşağı doğru kurutunca saçlarım düzleşiyor.
Ama remington almak kendim için yaptığım en güzel şeylerden biriydi.
Maşaları da çok kaliteli.

Düzleştirici ve maşa konusunda remington üstüne tanımam.

Yesinler senin remingtonunu Güle güle kullan canım.

Yesinler senin remingtonunu Güle güle kullan canım.

Ay evet ben de yerim onu

Ama şu yazını okusaydım sanırım s9950 tercih ederdim parlaklık açısından.

Bu arada çantalarını portföy çanta niyetine kullanabilirsiniz, böyle bir avantajı da var

Ahaha evet ya çantaları da çok güzell , remington yazısını sakla çık gece dışarı Çanta dedin aklıma geldi, bu arada çantaları ısı geçirmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…