Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

beetlee yaaa nerdesin kaç gündür remingtonun bütün ürünlerine baktım ay ezberledim artık almak istiorum en ii memnun kalacağım ürün hangisi yaa(

bende remıngtoncualrdanım, 2008 yılında bır duzlestırıcısını almıstım buharlı su anda modelını hatırlamıyorum 180tl ye almıstım ve cok cok severek kullanıyorum. bu yazda ceyızıme saç kurutma makıne sını aldım şu set halınde olaından yanında fırcası taragı olanı aldım onunda modelını bılmıyorum. sımdı masa sını almayı dusunuyorum, cok sık masa yapmam rowentanın maşa setı var aslında ama çelık oldugu ıcın dıyorumkı seramık ve daha az zarar verenınden remıngtondan mı alsam. tabı eşim bu duruma hıc sevınmeyecek maşan set halınde var ya dıyecek :)) bana onerecegınız bır masa var mı? cok sık buklelerı sevmıyorum kendımde pek beceremıyorum ya ozellıle arkalar darmadagın oluyor

BEETLEE
CI9522 Pearl Pro Styler hakkında ne düşünüyorsun?
videolardan gördüğüm kadarıyla cazip gelmedi, uygulaması zor gibi ama fiyat çok cazip ve yine videolardan gördüğüm kadarıyla çok hızlı sonuç veriyor o yüzden kararsız kaldım

o ürün vak yapmak için kullanılıyo genelde yani normal dalgadan daha farklı. sen nasıl bişey istiyosun yani nasıl dalgalar?

valla aslında ben ikisinden de yapmak istiyorum hem hafif doğal görünümlü bukleler hem de su dalgası
videolardan izlediğim kadarıyla bikaç şekilde kullanılabiliyor ama wag maşası olarak hiç başarılı değil :))
bukleleri güzel yapıyor ama...

konu sahibi veya diğer arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz. bu aralar remıngton düzleştirici alcam. 9500 ve 2044 arasında aldım. 2044 ü düşünme nedenim saçımın çok çabuk kırılıyor olması hemde çok kırık olması yani yıpratmayan tabakası olduğu için. 9500 de çok övülüyor. kaldım ikisi arasında. bana seçim yapmam da yardımcı olurmusunuz????*

ya birde bana yardımcı olurmusunuz???????? saçlarım çok çabuk kırılan ve çok kırıklı bir saçım var.... remıngtonun iki modeli war kafamda 9500 ve 2044 arasında kaldım. 2044 kırılmaasını engellediği için düşünüyorum 9500 de çok övülüyor. şimdi kaldım ikisi arasında. seçim yapmama yardım eder misiniz????????

yaklaşık 1 ay önce remington pearl inci özlü saç düzleştiricisi aldım. saçlarım dalgalı,omuzlarımın biraz aşağısında..sonuç olarak çok memnunum..istediğim düzlüğü elde etmem en fazla 20 dakikamı alıyor ve kalıcı bir düzlük oluyor.saçlarımı yıkamazsam ertesi gün üstünden geçmeme gerek kalmıyor.tarayıp şekil verip çıkıyorum.kullanmadan önce ısı koruyusu sprey sıkıyorum mutlaka..onun dışında hemen hemen hergün saç serumu kullanıyorum. bu arada dalga yapmayı denedim.henüz elim tam alışmadı biraz uğraşla çok güzel bukleler elde ettim.kesinlikle tavsiye ederim alın pişman olmayacaksınız ))

çoook tşk ederim.. zaten remıngtondan şaşmam ya. ben phılıps kullandım braun ionu kullandım ikiside berbat ürünler zaten çin malı. remıngton almak istiyorum artık

selam kızlar. bugün bulunduğum ilden remington s9950 shine aldım. ama 180 derecede bile dış kısmı acaip ısınıyo. fazla yukardan tutlmuyo. asla bukle yapamam mesela o kadar sıcak yani. ayrıca plakaları oynuyo ve biri hafif kalkık gibi yani altı görünüyo. aslında 9500 istiyodum ama bi türlü bulamadım ve buda indirime girmişti 98 liraya aldım. sizce kazıklandım mı :26: geri iade etmeli miyim ? lütfen cevap yazın

ayrıca düzleştiricinin içinde made in china yazıyor. hepsi mi çin malı :26:

ben remıngtonu alman malı diye okumuştum burada ama. buda mı çin malı ya pffff braun çin malı ama bunu alman diye biliyordum tühh aldım bende.

ben remıngtonu alman malı diye okumuştum burada ama. buda mı çin malı ya pffff braun çin malı ama bunu alman diye biliyordum tühh aldım bende.

selam. satıcı adam da söyledi alman malı olduğunu. ama düzleştiricinin iç kısmında çin malı yazıyo bilmiyorum belkide ben kazıklandım. yani ucuz olduğu için çin malı olabilir mi? konu hakkında bilgisi olanlar lütfen bizi aydınlatınn :18:

Son düzenleme:

ya bide çok uyguna almışınız şaşırdım. umarım sahte felan olmaz.. bende bugün aldım hafta sonu gibi elime geçecek.

patenti almanyaya aittir ama çinde üretimi yapılıyordur. genelde bir çok marka da bu durum war.

ya bide çok uyguna almışınız şaşırdım. umarım sahte felan olmaz.. bende bugün aldım hafta sonu gibi elime geçecek.

inş sahte değildir yoksa götürüp geri vericem. ama sahte olduğunu nasıl anlayacağım :26: hayırlı olsun sana da. umarım sorunsuz bir düzleştiriciye sahip olursun. netten aldın sanırım hangi siteden aldın acaba. bide eline ulaşınca seninkinde ne yazdığını söyler misin? yani ne malı olduğunu?

çok tşk ederim evet netten aldım normalde bulunmuyor zaten gezmediğim yer kalmadı. ben 144 e s9500 modelini. deveyükü diye bir siteden aldım ben babam o siteyi önerdi. tabi mutlaka söylerim bende merak ettim zaten ilk önce üretimine bakcam. ben braun ionu kullanıyordum o da çin malı 4 yıl felan oldu kullanalı cozuttu makine hiç düzleştirmiyor artık..

çok teşekkür ederim canım dört gözle msjını bekleyeceğim. ne büyük hevesle almıştım ama moralim çok bozuldu. iade edemezsem satıp bende s9500 alıcam sanırım

braun da güzel. ablamda s3 var ama o benim saçlarımı tam düzleştirmiyo sanki. remingtonun saçımı düzleştirmesi iyi ama söylediğim sorunlar canımı sıktı

merak etme sahte felan değildir zannetmiyorum ve çoğu kişi internetten almış zaten olsa onlarda sorun olurdu. dışı ısınıyor yazmışınız geride ki sayfalarda bir kaç kişi de aynı şeyi yazmış sorun yok ozaman makinenin yapımından felan kaynaklanıyordur. braun düz ve hafif dalgalı saçlılar için ideal dir zor bir saça gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…