Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

arkadaşlar saç düzleştirici alıcam bende ama ne alsam bilemedim.remington s1450 yada 2880 nasıl ürünler.saçlarım ince ve çabuk yağlanıyo ve elektirikleniyor.fazlada pahala bir ürün alacak durumda değilim bunlar nasıldır ii midir yardımcı olurmusunuz lütfen:)

remington evet çok güzel bir saç düzleştirici kullanıyorum.ama her saç düzleştirici gibi oda saç uçlarını kırıyor

kızlar dun aksam ve bugun bu sıtede ne kadar zman gecırdım ınanın saatını bılmıorum ne zman kafam bırseye takısa bu sıtede ısıme yarayacak cok guzl fıkırler bulabılıyorum.ve sonuc braun es3 derken remington s9950 shıne ' a karar verdım ve bu gun netten sıparıs ettım. hemen hemen herkes ıılıgınden bahsetmıs geldıgınde bende sonucları yazıcam mutlaka..tek tedırgın oldgum nokta sacları yaglandırıo yormlarıyla ..ben ısım geregı hergun yıkamak zorunda kalıorum cok yıkamaktan olcakkı zaten cogunlukla en fazla 2 gun kullanabılırım sacımı oda zorlarsam..ama bakalım umarımm cokta bı yaglnma yapmıyordur.:26:

selam arkadasım bende sanırım 4 ay önce ıdı bu markaya kafayı takmıştım ve remıngton9500 aldım ben cok memnunum 1 kez gecıyorsun dumduz yapıyo ustelık az yıprtıyor dıger markalara gore..umarım sende memnun kalırsın

az once baktım hala kargoya verılmemıs sabırsızlıkla beklıorum valla canm napalım gelsınde yazarım artık bende..9500 da yattı kafama ama bazı yerlerde sac kayıp gıdıor tutmuyr sacımı bosluk var gıbı yorumlar okudum ınce tellı saclarda olur dıe tahmn ederek bende dıgerını sıpars verdım

benim saçlarım çok ince telli.düzleştirici kullanmaya korkuyorum senelerdir.ama şimdi almak istiyorum.fönden bile kırılan bi saçım var.s9500 almak istiyorum sizce çok kırar mı ne diyosunz?

burdan sormak istiyorum bu kadar fazla modele ne gerek var acaba ? ben de uzun zamandır almak istiyorum şu pırasa gibi dümdüz saçlarımı dalgalı kullanmak istiyorum maşa mı alsam düzleştiriyle mi yapsam o mu bu mu bilmem ne , sonuçta ucuz değil Remington bi kez alabileceğim bişey ama karar veremiyorum envayi çeşit modele ne gerek var yap bi düzleştirici biri ince biri kalın iki maşa yeter işte !

canım bence masa al cunku zaten pırasa gıbı yazmıssın yanı cok duz.eger duzlestrcyle yaparsan ne kadar tutcagı malum ama masAyla bı duzlestrcıye gore daha ıı olur diye dusunuorum ama tabı yıne senn kararın

daha önceden de yazmıştım ama cevap veren olmadı arkadaşlar saç düzleştirici alıcam bende ama ne alsam bilemedim.remington s1450 yada 2880 nasıl ürünler.saçlarım ince ve çabuk yağlanıyo ve elektirikleniyor.fazlada pahala bir ürün alacak durumda değilim bunlar nasıldır ii midir yardımcı olurmusunuz lütfen:)

hemn acıklayayım canm kargodan beklıodum yazmstım bıkac once bu yenı hesabım..cabuk yaglanıo derken nekadr cabuk benımde oyle ama calıstgım ıcı hergun dus alıorum oyuzden amaaan deyıp remıngton shıne9950 aldım ve gercekten coooook guzl hatta duzlestrdım on kısmada kıvırcık denedım okadar cabuk ve guzl oluokı anlatamm dun bı magazada remıngtonn eskı modellrınden baktım 140 lıraydı ama ben bunu gg dan 121 lıraya aldım ve kargoda ucretsızdı bence al derım.ben bugune kadar bı yıgın duzlestrcı kullandım ama hıc bırı saclarımı bu kadar yumusak yapmadı.genelde duzlestrdgmde bı saa sonra sac uclarım dolasrdı ama bunda oyle bısı olmadı

mrb bende remington düzleştirici alcaktım internette araştırırken sizin yazınızı okudum ve karar vermeme yardımcı olursunuz die üye oldum. benim saçlarım dalgalı ve kalın telli. fiyatı önemli deil yeterki çok memnun kalayım üründen hangisini tavsiye edersiniz?

çok gzl bir maşa özellikle kaplaması çok iyi.güle güle kullan.

mrb bende remington düzleştirici alcaktım internette araştırırken sizin yazınızı okudum ve karar vermeme yardımcı olursunuz die üye oldum. benim saçlarım dalgalı ve kalın telli. fiyatı önemli deil yeterki çok memnun kalayım üründen hangisini tavsiye edersiniz? ya sistemde yeni olduğum için başka birine yazmışım kusura bakmasın artk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…