kızlar dun aksam ve bugun bu sıtede ne kadar zman gecırdım ınanın saatını bılmıorum ne zman kafam bırseye takısa bu sıtede ısıme yarayacak cok guzl fıkırler bulabılıyorum.ve sonuc braun es3 derken remington s9950 shıne ' a karar verdım ve bu gun netten sıparıs ettım. hemen hemen herkes ıılıgınden bahsetmıs geldıgınde bende sonucları yazıcam mutlaka..tek tedırgın oldgum nokta sacları yaglandırıo yormlarıyla ..ben ısım geregı hergun yıkamak zorunda kalıorum cok yıkamaktan olcakkı zaten cogunlukla en fazla 2 gun kullanabılırım sacımı oda zorlarsam..ama bakalım umarımm cokta bı yaglnma yapmıyordur.:26:
selam arkadasım bende sanırım 4 ay önce ıdı bu markaya kafayı takmıştım ve remıngton9500 aldım ben cok memnunum 1 kez gecıyorsun dumduz yapıyo ustelık az yıprtıyor dıger markalara gore..umarım sende memnun kalırsın
canm sonuc olarak hepsı kırıyor ama az ama cok
burdan sormak istiyorum bu kadar fazla modele ne gerek var acaba ? ben de uzun zamandır almak istiyorum şu pırasa gibi dümdüz saçlarımı dalgalı kullanmak istiyorum maşa mı alsam düzleştiriyle mi yapsam o mu bu mu bilmem ne , sonuçta ucuz değil Remington bi kez alabileceğim bişey ama karar veremiyorum envayi çeşit modele ne gerek var yap bi düzleştirici biri ince biri kalın iki maşa yeter işte !
daha önceden de yazmıştım ama cevap veren olmadıarkadaşlar saç düzleştirici alıcam bende ama ne alsam bilemedim.remington s1450 yada 2880 nasıl ürünler.saçlarım ince ve çabuk yağlanıyo ve elektirikleniyor.fazlada pahala bir ürün alacak durumda değilim bunlar nasıldır ii midir yardımcı olurmusunuz lütfen:)
maşada da aynı şekilde remingtonu tercih edin. ci18 modeli hariç hepsi olur.kalın yada ince çeşitleri mevcut. ama ci18 modeli çelik olduğu için tercih etmeyin. bide benim tavsiyem çok kalın yani 32 mm yada 38 mm lik maşaları almayın bence. çok kalın oluyor düz maşa tutmayan saçlar kesinlikle almasın.zaten 19 mm lik ve 25 mm likle de tutamları kalın aldığınızda kalın dalga yapabilirsiniz.
çok gzl bir maşa özellikle kaplaması çok iyi.güle güle kullan.