Saç Şekillendiriciler remington s9500 mü s9950 mi lütfen yardım..

altinsarisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
234
60
123
merhaba uzun araştırmalarım sonucu en memnun kalınan iki model olarak bunları çıkarttım . peki ama hangisi ikisi hakkındada mükemmel denmiş? yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

ben 4 birkaçgün önce gold.com.tr den aldım 124.90 en uygun orada vardı ve diğer sitelere göre daha güvenilir. ürün tek kelimeyle mükemmel kesinlikle al derim saçtan akıp gidiyor ve tek sefer de dümdüz yapıyor. ben daha önce babyliss ve braun kullandım ama ikisinin de bu ürünü kullandıktan sonra hiçbir işe yaramadığını anladım. inci tozu saça pğarlaklık katıyor . maksimum on dakikada saçımı dümdüz yapıyorum ki benim saçlarım çok uzun...

çok teşekkür ederim bende phlips kullandım 5 yıl sonunda bozuldu vede saçımı çok yıprattı remingtonu tercih sebebim dığerlerine gore daha az kırması bende s9500 e bı daha yakınım ama kafamda süphe kalmasın istiyorum

canım ya bende baktım 277 liradan 166 liraya düşmüş gold ta

teşekkür ederim canım yine en uygun gördüğüm 166 lık olan :/ hiç olmadı onu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…