Saç Şekillendiriciler Remington pearl s9500 düzleştirici kullananlar

anjelique85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
144
1
46
Ankara
arkadaslar remıngton pearl (inci özlü ) almayı dusunuorm ama kararsız kaldım kullanan varsa yorumlarınızı beklıyorumm teşekkürlerr

arkadaslar remıngton pearl (inci özlü ) almayı dusunuorm ama kararsız kaldım kullanan varsa yorumlarınızı beklıyorumm teşekkürlerr

bende bu makınaya takmıs durumdayım saclarım ın ce tellı az bu ara yıprandı cok yorum var ıyı old daır sanırım ıncı ozlu olanı alıcam shıne terapy de ıyı ama yıpranmıs saclar ıcın ıncı ozlu olan dıyorlar...

düzleştiricm geldi ve hemen uyguladım gayet iyi 190derecede dumduz yaptm saclarımı yumusak oldu ama inci özü nerde ne işe yarıyo onu anlamadm

tıpkı shne theraphyde olduğu gibi plakalara yerleştirilmiş oluyor inci özü .
Isınınca saça nüfus ediyor. İyon teknolojiside öyle yanılmıyorsam .
Bende shne theraphy almayı düşünüyorum yakın zamanda , bakalım :)

ben 5-6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım röfleden mahvolmuştu bende çok araştırdım düzleştirdiğimde çok bakımlı ve parlak oluyor saçlarım eğer diğer düzleştiricim olsaydı şimdiye kadar kopmuştu saçlarım
şimdi ise saçlarım uzadıkça uzadı kestirmeme de gerek kalmadı çok mutluyum iyiki almışım
ilk aldığımda memnuniyetimi arkadaşlarla da paylaştım ve alan herkes teşekkür etti daha çok mutlu oldum dilerim alan herkes en az benim kadar memnun kalır
yıpranmış saçlara ve saçlarının yıpranmasını istemeyen herkes remington 9500 almalı

Peki icinden ses geliyormu duzlestiricinin.

ya ben bu güzel çok sevdiğim düzleştiricimi alalı 2 ay fln oluo
en son 2 hafta önce kullandım zaten hep aynı pirizde takılı duruo açma kapama düğmesinden kapatıyorum, kullandım bıraktım
neyse dün açayım dedim bi denedim olmadı
sonra diğer prizlerde denedim olmadı açılmıo durduk yerde
düşmedi başına bi iş gelmedi yani :))
ama gene de açılmıo nedendir ki acaba kilitiyle fln da oynadım
hiç başına böle bişi gelen varmı
garantiye göndericem ama birsürü iş şimdi ?! ne yapsam bilemedim ??!!!

bu urunun hem duzlesıtrıcısı var bende hem maşası maşası bıraz zor asagı dogru ıncelıyor cunku... ama duzlestırıcısı guzel tek sıkıntı sac az ıslak olsa yakıyor ucları kotu oldu benım mecburen bıraz kestiricem maşada da soyle bır sey var hemen kıvırcık yapıyor ama cok kıvırcık oluyor cunku ucuna dogru ınce oldugu ıcın genelde kıvırrken ucnda oluyor saclar analatabildim mi bilmiyorum ama şekline bakarsanız anlarsınız..hepsiburadadan ıkisini 250 liraya aldım..

buradan okuduğum yorumlara göre bende bugün sipariş verdim herkes çok memnun inşallah memnun kalırım bende :) sabırsızlıkla bekliyorum çok araştırdım alınca iyisi olsun dedim bakalım

bende 1 aydır kullanıyorum tek seferde 190 dereceyle tek seferde düzleştiriyor ama bukle yapamadım daha kahküllerim oluyoda arkalarını yapamıyorum bu ürünler dalga verenler vardı nasıl yapılyolar acaba

Ben bu ürünü vakit ayırıp titizlikle araştırarak karar verdim ve aldım. Bence düzleştiricide en iyi marka remington. marka olarak karar vermiştim ama modelinde kararsızdım.sonunda S9500 modelini aldım. saçlarım omuzlarımda ve geçen yaz bir hata yaparak perma yaptırmıştım permam artık zamanla bozulunca saçlarım iğrenç oldu üstüne bi de eski düzleştiricimle saçlarımı yaktım sonra bi kaç saç bakım ürünü kullandım sonra da iyi bir düzleştirici almaya karar verdim. Bu düzleştirici saçlarımı 8 dakikada dümdüz etti çok pratik hemen ısınıyor kaplamaları mükemmel saçlarım ışıl ışıl oldu. 190 derecede harikalar yarattı kısacası her tip saçın rahatlıkla kullanacağı bir ürün bence fazla söze gerek yok remington S9500 diyorum başka da birşey demiyorum.Ha bu arada bukle de yapan varmış onu daha denemedim genelde düz sevdiğim için onu da deneyince yazarım ama eminim güzel bukle de yapar.

Merhaba kızlar :) Ben de düzleştirici almak istiyorum ama çok kararsız kaldım Saçlarım omzumda, kabarık, kimi teli kalın kimi teli ince, yazın perma yaptırmıştım. Saçlarıma fazla zarar vermeyen ve beni uğraştırmayacak bir düzleştirici istiyorum. Çünkü daha gencim ve saçlarımı erkenden yıpratmak istemiyorum. Aklımda philips salonstraight pro xl, salonstraight sonic pro, braun satin hair 7 es 2 ve remington pearl var. Ama çok kararsız kaldım. Sizin önerileriniz nedir?

ende çok kararsız kalımıştım ve nekadar forumda ne kadar yorum varsa hepsini okumuştum. sonra 9500 de karar kıldım.saçım kalın telli ve kabarık hemen bozulur 40 dakikada ancak yapabiliyordum
şimdi 20 dakikada hem yumuşak hem parlak, ve yıkayana kadar da asla bozulmuyor.
ha şöyle bişey var. belki o saydığın markalardan herhangi biri daha iyidir ama ben kullanmadım karşılaştırma imkanım omadı. kısacası kendi kullandığım üründen çok memnunum.

Merhaba zeneppko, KK.ye üyeydim ama son zamanlarda aktif olarak aranızdayım mesajını da bu yüzden yeni gördüm ben de de iki ürün var ve ikisinden de memnunum ama düzleştiriciyi yüksek ayarda kullandığım için saçımı biraz yaktım artık 190dan yüksek kullanmayacağım.
maşayla ilgili yorumunu gayet iyi anlıyorum ben maşayı yaptıktan sonra spreyle sabitliyorum 5 10 dakika bekleyip fırça ile tarıyorum daha kabarık ve doğal duruyor ama bir süre sonra yeniden eski bukleler birleşiyor o zamanda kafamı öne eğip ellerimle kabartıyorum gayet güzel oluyor
düzleştirici ile de dalga yapıyorum o da çok güzel ve kalıcı oluyor. bazı arkadaşlar da sormuş nasıl oluyor diye açıkçası ben video sitelerinde izleyerek öğrendim ilk seferlerde zorluyor ama eliniz alıştıkça çok rahat yapıyorsunuz. şuan 15 20 dakika sürmüyor benim saçlarım ve artık değişik tarzlarda da yapıyorum bazen boyun aşağısından bazen dipten kıvırıyorum gayet güzel oluyor. remington pearl serisinin hem maşasını hem de düzleştiricisini tavsiye ederim.
bir şey daha ekleyeyim benim saçlarım çok düz ve ince telli, kuaförler bile maşa yapamazdı tek istediğim kıvır kıvır saçlardı bu iki ürün benim hayallerimi gerçeğe çevirdi

kızlar bnde 9500 kullanıyorumçok memnunum fakat incelerken dikkatimi çekti kapattığımızda plakalar arasında biraz boşluk var tam yapışık kapalı durumda değil kullananlar düzleştiricilerine bakabilirmi rica etsem kapalı durumda plakalar arasında hiç boşluk varmı ve garantiye nasıl ulaştı arkadaşlar nasıl gönderdiniz cvp veren olursa çok sevinrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…