- Konu Sahibi anjelique85
-
arkadaslar remıngton pearl (inci özlü ) almayı dusunuorm ama kararsız kaldım kullanan varsa yorumlarınızı beklıyorumm teşekkürlerr
ben 5-6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım röfleden mahvolmuştu bende çok araştırdım düzleştirdiğimde çok bakımlı ve parlak oluyor saçlarım eğer diğer düzleştiricim olsaydı şimdiye kadar kopmuştu saçlarım
şimdi ise saçlarım uzadıkça uzadı kestirmeme de gerek kalmadı çok mutluyum iyiki almışım
ilk aldığımda memnuniyetimi arkadaşlarla da paylaştım ve alan herkes teşekkür etti daha çok mutlu oldumdilerim alan herkes en az benim kadar memnun kalır
yıpranmış saçlara ve saçlarının yıpranmasını istemeyen herkes remington 9500 almalı
düzleştiricm geldi ve hemen uyguladım gayet iyi 190derecede dumduz yaptm saclarımı yumusak oldu ama inci özü nerde ne işe yarıyo onu anlamadm[/QUOTE
saçların parlak oluyormu? benimki oluyor. bence bu parlaklık ve yumuşaklık o inci özünden çünkü başka bi düzleştirici bu işi görmüyor. mesela shine terapy de parlatıyormuş onun içindede avokado yağı var o yüzden sanırım
Merhaba kızlar :) Ben de düzleştirici almak istiyorum ama çok kararsız kaldımSaçlarım omzumda, kabarık, kimi teli kalın kimi teli ince, yazın perma yaptırmıştım. Saçlarıma fazla zarar vermeyen ve beni uğraştırmayacak bir düzleştirici istiyorum. Çünkü daha gencim ve saçlarımı erkenden yıpratmak istemiyorum. Aklımda philips salonstraight pro xl, salonstraight sonic pro, braun satin hair 7 es 2 ve remington pearl var. Ama çok kararsız kaldım. Sizin önerileriniz nedir?
bu urunun hem duzlesıtrıcısı var bende hem maşası maşası bıraz zor asagı dogru ıncelıyor cunku... ama duzlestırıcısı guzel tek sıkıntı sac az ıslak olsa yakıyor ucları kotu oldu benım mecburen bıraz kestiricemmaşada da soyle bır sey var hemen kıvırcık yapıyor ama cok kıvırcık oluyor cunku ucuna dogru ınce oldugu ıcın genelde kıvırrken ucnda oluyor saclar analatabildim mi bilmiyorum ama şekline bakarsanız anlarsınız..hepsiburadadan ıkisini 250 liraya aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?