Lazer Epilasyon Remington ipl6750 mi yoksa Braun Silk Expert mi?

Bende bu urunu a101den aldim 5 defa uyguladim ancak bende ise yaramadi galiba tamam bacaklarimdaa killar tek tuk cikiyor ancak kokleri siyah siyah belli oluyor sanki sadece jiletle alinmis gibi herhalde herkeste ayni etkiyi gostermiyor

Kizlar satin almak isteyen olursa ben satmak istiyorum makinayi daha yeni aldim sadece bacaklarimda kullandim bin atis bile yapmadim makinam 300bin atisli

Merhaba
Daha önce Braun Silk Expert IPL Lazer Epilasyon cihazı aldığımı ve memnun kaldığımı yazmıştım. Aldığım 5 ay oldu. Düzenli kullandım. 12 hafta boyunca her hafta uyguladım. 8 hafta sonra kontrol atışı yapılması öneriliyor ben bu süreyi 12 hafta olarak uyguladım. 12 hafta sonra 1 ay 2 haftada bir yaptım. Sonrasında artma olduğunu farkedip bu zamana kadar her hafta yapmaya devam ettim. Ancak malesef 6 seans sonra dökülen tüylerim şu anda tekrar çıktılar. Azalma oranı %40 bile değil sanırım. özellikle bacaklarımda istediğim sonucu alamadım. Yaza rahat girerim diye düşünüyordum ancak malesef her hafta hala uygulamam gerekiyor. ilk 5-6. seanslarda uzamasıda yavaşlamıştı ancak artık uzamasında da bir yavaşlama yok. Bacaklarım azalınca kollarımada başlamıştım çok pişmanım. Daha önce memnun olduğumu yazdığım için bu memnuniyetsizliğimi paylaşmak istedim. Kimseye sebep olmak istemem. Ama pişmanım. 120bin atışlık almıştım bitene kadar kullanmaya devam edeceğim. Umarı bundan sonraki süreçte azalma olur ancak hiç umudumda kalmadı. =( sizde durum nedir?

Ben urunu 5 defa kullandim evet azaldi hepsi cikmiyo ancak nokta nokta kil kokleri kaliyor ve bu beni cok rhatsiz etti benden kaynakli mi yoksa makinadan kaynakli mi onuda bilmiyorum satmak istiyorum acikcasi aldigima uzuldum pisman oldumda diyebilirim kullanmayi biraktim bakalim sizce hemen satabilcegim biyer var midir

ben alabilirim ilgilenirseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…