Lazer Epilasyon Remington ipl6750 mi yoksa Braun Silk Expert mi?

Cidden çok teşekkürler. Ben cihazın 300.000 atışlı olanını alcam a101 geliyor braun 949 lira fiyatı da çok uygun geldi piyasa göre. Normalde 120bin atışlısı o fiyat. Haftasonu başlamayı düşünüyorum. Artık ne kadar azalırsa kar diyerek. Kullanırken özellikle dikkat edin dediğiniz birşey var mı?

Beklentiniz sadece azalmasıysa fazlasıyla karşılayacak diye düşünüyorum. Benimki 120atışlık malesef. Cok iyiymiş fiyatı. Çok kolay kullanımı zaten, onun için dikkat edin diyebileceğim bir şey yok. Ben aynı yere 2 veya daha çok atış yapsam bile bir sorun yaşamadım ki cildim hasastır. Sadece şey diyebilirim esmerseniz almadan önce teninizle uyumlu mu diye deneyim derim. Tum ışıkları tam yanıyorsa cilt renginizle uyumlu demek oluyor diye biliyorum. Benim tenim beyaz ışıklerı tam yanıyor. Hayırlı olsun umarım paramız boşa gitmez ☺

bende almak istiyorum ama cok tereddütte kaldım bu ıpl cihazları sadece uyutuyor daha sonra aynıs eklde tekrar cıkıyor deniliyor sizin bunun hakkında bi bilginiz var mı sonucta jiletleniyo bırakılınca daha kotu cıkarlar mı :/

Haklısınız jiletlenince sert çıkar ama ilk 2-3 seanstan sonra dökülüp çıkmıyor çıkanda tüy gibi çıkıyor yani şimdilik sert çıkmıyor. Ama uzun vadede ne olur bilemiyorum tabi

Tuyleri tras etmeyi ihmal etmeyin .kutu icerisinde bayanlara ozel tras bicagi var zaten. Tras etmediginiz bölgeden asla sonuc alamiyorsunuz. Sebebi ise lazer isiginin kil kokune ulasamamasi

Merhaba bende almak ıstıyorum ıZmırdeyım bugun sanallarda gordum 120 bın atıslıgına 1400lira dedı ama sız a101 dn 950 ye uc yuz bın atıslıgı aldım dıyorsunuz aynı seymı acaba braun sılk expert yazıyor bıde a101 ama her a 101 oluyormu yanı sehır sehır degısıyoemudue a101 lerdeko fıyatlar

Merhaba bende almak ıstıyorum ıZmırdeyım bugun sanallarda gordum 120 bın atıslıgına 1400lira dedı ama sız a101 dn 950 ye uc yuz bın atıslıgı aldım dıyorsunuz aynı seymı acaba braun sılk expert yazıyor bıde a101 ama her a 101 oluyormu yanı sehır sehır degısıyoemudue a101 lerdeko fıyatlar

Son düzenleyen: Moderatör:

N 1 1 ve hep si buradada 950 tl suan

Arafaki fark birisinde 120 bin kete lazer atisi yaparken 300 bin olanda daha fazla atis yapiyor

Yani 120 bin kere atis yapınca cihazi n ömrü bitiyor
Tipki pil gibi

Ben de A101 den almayı düşünüyorum Braun 300.000 atışlı olanını ama güvenemiyorum. Çünkü fazlasıyla bir fiyat farkı var. Ama diğer yerlerde de çok pahalı. ne yapacağımı bilemedim..

Bu arada ben aldım A101 den 949 Tl ye. Şu an varmıdır bilmiyorum satış tarihleri gecti çünkü. Umarım bulursunuz siz de...

Benim remingtonda ikinci seansım şuan yapıyorum hatta forum gezerken çok memnunum ilk piyasaya ev tipi lazeri sunan markadır kendisi. Uzun araştırmalarım sonucu aldım. Tavsiye ederim

Merhaba,
300.000 atışlı olanı 6 taksitli fiyatıyla birlikle 980 liraya aldım. O kampanya bitti sanırım. Tam almayı düşündüğüm sıra kampanyada denk gelmişti aldım kullanıyorum şimdi. 3. hafta hafif hafif azalmalar olmaya başladı

Tuyleri tras etmeyi ihmal etmeyin .kutu icerisinde bayanlara ozel tras bicagi var zaten. Tras etmediginiz bölgeden asla sonuc alamiyorsunuz. Sebebi ise lazer isiginin kil kokune ulasamamasi

Traş etmek yerine kökünden çekerek alsak, sonra üç beş gün beklesek deri üstüne çıkmadan, yani traş edildiğindeki gibi deri altında var üstünde yok haldeyken lazer uygulasak.. Ben bunu daha mantıklı buluyorum. Jilet yapmak istenmeyecek yerler var. Bacaklar filan neyse de kollara yüze neden jilet yapalım durduk yere. Günün birinde bu aleti kullanamycak olursak belki jiletin etkisiyle kalın sert çok çıkar. riske gerek yok. Ama şu var. Kılın kök kısmının orda kalması ve lazerle her seansta aynı kılın kök kısmının yanması gerekir mi? Çünki çekerek alındığında yeni kıl çıkacak derinin altına kadar uzatılsa bile kök, bir öncekinde yanan kıl olmayacak. Anlatabildim mi ne demek istediğimi.. Ne dersiniz arkadaşlar.

merhaba
buradaki yorumlari okuduktan sonra a101 deki makinayi aldim alt bacagima 4.uygulamayi yaptim koluma ve ozel bolgemede 2.uygulamayi yaptim.ben jilet kullandim zaten braunda gilettede p&g nin oldugu icin kutudan bitane mavi venus cikmisti onu kullandim.aldim kuruladimm hemen uygulamayi yaptim.simdi fotografta atmayi deniycem cunku ben cidden cik memnun kaldim.3 aylik bebegim var doguma ne kadar killi yünlü girdigimi anlatamam ya uf sabah agdaya gidiyodum oglen cikiyodu hamileyken o kadar cektimki yemin etmistim lazere gitmeden ikinciyi dogurmam diye.valla aralari en az 1 hafta olsun diyodu o uuzden bende her hafta yaptim ilk bacagimla basladim 4.uygulamami yaptim valla bitti sayilir ya o kadar seyrek cikiyoki.ozel.bolgemden cekinmistim aciycak diye.şoyle soylim atisi yaptiginiz an 1 saniye bile surmeyen tek bir an bi cimcikleme acisi hissediyosunuz aninda geciyor sahsen ben agda yapilirken tavana sicriyodum 2 3 gunde zonklamasi gecmiyodu bu devede kulak bile degil.bide tek koluma denedim farki gormei icin 2 uygulama yaptim yari yariya azaldi diyebilirim becerebikirsem fotografta aticam.cok ama cok ama cokkk memnunum herkese tavsiye ediyorum paraya kiyin alin

dosyalar cok buyukmus yukleyemedim kusura bakmayin

bu arada yuzumde ise yaramadigini dusunuyorum cenemdeki killar 3. uygulamadan sonrada hala sert ve kalin cikmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…