- 18 Şubat 2017
- 9
- 0
- 86
- 33
Cidden çok teşekkürler. Ben cihazın 300.000 atışlı olanını alcam a101 geliyor braun 949 lira fiyatı da çok uygun geldi piyasa göre. Normalde 120bin atışlısı o fiyat. Haftasonu başlamayı düşünüyorum. Artık ne kadar azalırsa kar diyerek. Kullanırken özellikle dikkat edin dediğiniz birşey var mı?Merhaba. Benim cene altimda olmadigindan denemedim hic. Ama biyik bolgeme uyguluyorum. Cook az vardi onlar artik cikmiyor. Benim 7-8. Haftam oldu. Bir hafta atladim sadece yapamadim ama soyle bir durum oldu. Ilk 3-4 seanstan sonra killarda %70 azalma oldu hatta tutunca elimde kalıyordu. Ama 6. Haftamı atlayınca yanı ıkı seans arası 2 hafta gectı bır baktım tuy seklınde cıkmıs epeyce. Cok sasırdım cunku oncesınde tek tuk cıkıyordu. Acaba dökülüyot diye tutup cektıklerimin kökleri tam yanmadıda onlar mı çıkıyor bilemedim açıkcası. Ama şunu diyebilirim çok ince bebek tüyü gibi çıkmışlardı ki her seans öncesi jiletlendiğinden sert çıkması beklenir. Tekrar çıkanda %50 cıvarı. Bu yazdıklarım bikini bölgesinde olanlar. Malesef genital bölgede etkili değil %20 anca azalmıştır. Bacaklarım ise %90 civari azaldi. Kollarima yeni basladim onun icin henuz bir sey demek icin cok erken. Umarim aciklayici olmustur. Varsa baska sorunuz cevaplayabilirim
Cidden çok teşekkürler. Ben cihazın 300.000 atışlı olanını alcam a101 geliyor braun 949 lira fiyatı da çok uygun geldi piyasa göre. Normalde 120bin atışlısı o fiyat. Haftasonu başlamayı düşünüyorum. Artık ne kadar azalırsa kar diyerek. Kullanırken özellikle dikkat edin dediğiniz birşey var mı?
bende almak istiyorum ama cok tereddütte kaldım bu ıpl cihazları sadece uyutuyor daha sonra aynıs eklde tekrar cıkıyor deniliyor sizin bunun hakkında bi bilginiz var mı sonucta jiletleniyo bırakılınca daha kotu cıkarlar mı :/
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icinnHaklısınız jiletlenince sert çıkar ama ilk 2-3 seanstan sonra dökülüp çıkmıyor çıkanda tüy gibi çıkıyor yani şimdilik sert çıkmıyor. Ama uzun vadede ne olur bilemiyorum tabi
Tuyleri tras etmeyi ihmal etmeyin .kutu icerisinde bayanlara ozel tras bicagi var zaten. Tras etmediginiz bölgeden asla sonuc alamiyorsunuz. Sebebi ise lazer isiginin kil kokune ulasamamasiCidden çok teşekkürler. Ben cihazın 300.000 atışlı olanını alcam a101 geliyor braun 949 lira fiyatı da çok uygun geldi piyasa göre. Normalde 120bin atışlısı o fiyat. Haftasonu başlamayı düşünüyorum. Artık ne kadar azalırsa kar diyerek. Kullanırken özellikle dikkat edin dediğiniz birşey var mı?
Merhaba bende almak ıstıyorum ıZmırdeyım bugun sanallarda gordum 120 bın atıslıgına 1400lira dedı ama sız a101 dn 950 ye uc yuz bın atıslıgı aldım dıyorsunuz aynı seymı acaba braun sılk expert yazıyor bıde a101 ama her a 101 oluyormu yanı sehır sehır degısıyoemudue a101 lerdeko fıyatlar
Merhaba bende almak ıstıyorum ıZmırdeyım bugun sanallarda gordum 120 bın atıslıgına 1400lira dedı ama sız a101 dn 950 ye uc yuz bın atıslıgı aldım dıyorsunuz aynı seymı acaba braun sılk expert yazıyor bıde a101 ama her a 101 oluyormu yanı sehır sehır degısıyoemudue a101 lerdeko fıyatlar
Teşekkürler internetten güvenemem Ama a101 lere bı bakayım en son care ordan da olabılır çünkü şanallarda uc yuz bın atımlıga 1999 tl dedı daha bı kac saat once kızN 1 1 ve hep si buradada 950 tl suan
Benim remingtonda ikinci seansım şuan yapıyorum hatta forum gezerkenEvde lazer epilasyonu için bir makine alacağım. Genelde Remington'dan memnun kalınmış sanırım. Ama bu gün hepsiburadada Braun Silk Expert'i gördüm. 90 gün garantisi varmış. Atım sayısı 120 bin. Ama 14 yıl gider diyor. Ben daha önce kullanmadım hiç böyle bir alet. Arada 300 tl fark var. Acaba Remington'da memnun olunmayan bir konu var mı? Braun için hızlı diyor. Remington'da sanırım hız konusu sorunlu.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Herhangi birini kullanan varsa olumlu ve olumsuz bulduğu yanları yazabilir mi?
Az para verilmiyor bu aletlere sonuçta. Emin olmak istiyorum almadan. Bir de acıdan korkuyorum ben. Ne kadar acıyor acaba? Ağdayla kıyaslar mısınız?
Yardımcı olursanız minnettar olurum.
Bu arada aletler bunlar:
Merhaba,Merhaba bende almak ıstıyorum ıZmırdeyım bugun sanallarda gordum 120 bın atıslıgına 1400lira dedı ama sız a101 dn 950 ye uc yuz bın atıslıgı aldım dıyorsunuz aynı seymı acaba braun sılk expert yazıyor bıde a101 ama her a 101 oluyormu yanı sehır sehır degısıyoemudue a101 lerdeko fıyatlar
Tuyleri tras etmeyi ihmal etmeyin .kutu icerisinde bayanlara ozel tras bicagi var zaten. Tras etmediginiz bölgeden asla sonuc alamiyorsunuz. Sebebi ise lazer isiginin kil kokune ulasamamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?