• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Remington ipl6750 mi yoksa Braun Silk Expert mi?

Ben agda niyetine kullanmayı dusunuyorum batıklar uzamasını beklemek vs ugrasıcagıma her ay kullanırım dedim tesekkur ederim inşallah bana da yarar
Evet bende o niyetle aldım zaten ağda gibi acıtmıyorda hem ve çok daha pratik oluyor ben memnunum inşallah sizde memnun olursunuz

Ben de cok arastirdim ve braunu aldim ilk seansimi yaptim. tüylerim ne zaman dökülmeye başlar bilmiyorum ama cihaz güzel ve rahat kullanimi hic aci vermiyo. remingtonu da denedim ama cok acitiyordu hangisi etkili derseniz ilerleyen zamanlarda yazarım

Slm kızlar. Ben de bugün braun silk epil aldım. Hemen jiletleyip bacaklarımda uyguladım. Çok heycanlıyım. Jiletlerken sinek kaydı yapmadım Hata mı yaptım bilmiyorum. Ama iki yarım bacağım hepi topu 10dk sürmüştür. Kaydırarak sürekli atış yapma özelliği var. Her hangi bir tahriş olma söz konusu olmadı ki epey hassas cildim var. Az yanma oldu ama o eminim jilet yaptığımda. Uygularken azcık yanma oluyor ama kesinlikle acıdığı için bırakılacak kadar çok değil. Umarım verdiğim paraya değer. Her hafta uygulayacağım ilk uygulamada hemen bir şey olacağını düşünmüyorum.

Slm kızlar. Ben de bugün braun silk epil aldım. Hemen jiletleyip bacaklarımda uyguladım. Çok heycanlıyım. Jiletlerken sinek kaydı yapmadım Hata mı yaptım bilmiyorum. Ama iki yarım bacağım hepi topu 10dk sürmüştür. Kaydırarak sürekli atış yapma özelliği var. Her hangi bir tahriş olma söz konusu olmadı ki epey hassas cildim var. Az yanma oldu ama o eminim jilet yaptığımda. Uygularken azcık yanma oluyor ama kesinlikle acıdığı için bırakılacak kadar çok değil. Umarım verdiğim paraya değer. Her hafta uygulayacağım ilk uygulamada hemen bir şey olacağını düşünmüyorum.
2.seamsi uyguladiniz mi?memnun musunuz acaba?

2.seamsi uyguladiniz mi?memnun musunuz acaba?
merhaba bugün 3. seansımı yaptım =) 3. seansı yapmadan önce inanmayacaksınız ama gerçekten tektükte olsa kıllarımda dökülmeler oldu. Tutuğumda elime geldiler inanamadım =) çok korktum onca parayı boşa verdim diye ama inşallah boşa gitmeyecek gibi. Bacağımda ve genital bölgemde kullanıyorum. ıpl cıhazını kullanamdan önce jiletle almama rağmen normalde olan çoğalma olmadı hatta kıllarımda epey azalma var. Bir hafta içinde uzadıklarında bazılarında dökülüyor mu diye tutup baktığımda elimde kaldı. Ancak hepsinde değil ama sonuçta henüz 2. seansımı yapmıştım. Bakalım bu seanstan sonrada dökülme olacak mı? Benim için tek kötü yanı her hafta jilet yapmak oldu. Çünkü cildim hassas ve her hafta jilet canımı acıttı. Philipside çok merak ettim hala aklımda acaba daha mı iyiydi diye sorular yok değil. Philipsde bildiğiniz gibi 2 haftada bir seans yapılıyor Braunda her hafta. şunuda ekleyeyim son olarak iki hatta 3 kere bile aynı yere atış yapsanız dahi cildde her hangi bir yanma veya tepki söz konusu olmadı bende. Eğer alacaksanız beni bekleyin derim. Sonucumu her hafta yazabilirim size isterseniz.

Mesa
merhaba bugün 3. seansımı yaptım =) 3. seansı yapmadan önce inanmayacaksınız ama gerçekten tektükte olsa kıllarımda dökülmeler oldu. Tutuğumda elime geldiler inanamadım =) çok korktum onca parayı boşa verdim diye ama inşallah boşa gitmeyecek gibi. Bacağımda ve genital bölgemde kullanıyorum. ıpl cıhazını kullanamdan önce jiletle almama rağmen normalde olan çoğalma olmadı hatta kıllarımda epey azalma var. Bir hafta içinde uzadıklarında bazılarında dökülüyor mu diye tutup baktığımda elimde kaldı. Ancak hepsinde değil ama sonuçta henüz 2. seansımı yapmıştım. Bakalım bu seanstan sonrada dökülme olacak mı? Benim için tek kötü yanı her hafta jilet yapmak oldu. Çünkü cildim hassas ve her hafta jilet canımı acıttı. Philipside çok merak ettim hala aklımda acaba daha mı iyiydi diye sorular yok değil. Philipsde bildiğiniz gibi 2 haftada bir seans yapılıyor Braunda her hafta. şunuda ekleyeyim son olarak iki hatta 3 kere bile aynı yere atış yapsanız dahi cildde her hangi bir yanma veya tepki söz konusu olmadı bende. Eğer alacaksanız beni bekleyin derim. Sonucumu her hafta yazabilirim size isterseniz.
Aciklayici samimi mesajindan cok cok cok memnun oldum canim. Cok tesekkurler. Evet ben yorumlarini heyecanla bekleyecegim. Brnim de philips silk epil normal epilasyon cihazim vardi. Cok memnundum bozuldu maalesef. Yeni bir makine arastirirken bu ipl teknolojili makineleri gordum.aklim bunlara kaydi.siradan bi cihaz almak yerine bunlardan mi alsam diye ve philips braun arasinda kaldim ben de. Philips in sarjli olmasina dezavantaj diyenler var. Braun un otomatik cilt tanima ve kaydirma ozelligini oven cok olmus. Acikcasi braun a cok yakinlastim. Ama yine de karar vermek zor.

Merhaba 5. Seansımı yaptım. %70 azaldılar diyebilirim. Ayrıca kalan %30 da geç uzuyor. Uzun vadede sonuç nasıl olur bilmiyorum ama ben şimdilik memnunum. ☺️ Keşke bir de philips kullanıcısı olsada karşılaştırsak.

Merhaba arkadaşlar
Başka bi konu başlığı altınada braunla ilgili yazmıştım buraya da yazmak istedim evde lazer konusunu çok araştırmıştım çünkü şimdi kendim yaptığım için benimde bi faydam dokunsun istiyorum
Öncelikle şunu söyleyim ıpl lazerin tamamen bitirmediği söyleniyor ki buna inanıyorum ama zaten diğer lazer çeşitlerindede aynı bence kimse tamamen bitecek diyemiyor evde yapmak o yzdrn daha mantıklı ve hem zamandan hemde paradan tasarruf yapmış oluyorsunuz.
Ben 2 ay önce aldım braun silk experti ve memnun kaldım ilk seansımdan bu yana çıkmayan tüylerim var ama tabi tamamen bitsin bi daha hiç tüy sorunum olmasın diyorsanız hayal kırıklığı olur.
Açıkçası benim alma amacım şuydu ağdaya dayanamıyorum üst bacak genital bölge çok acıyor üstelik ağda yapınca tenim hassas olduğu için batıklarım oluyordu kızarıyordu falan jilette malum bugün alıyorsun yarın tekrar çıkıyor üstelik çok fazla siyah tüyüm olduğu için çok dertliydim bu konuda dedimki ayda bir ağda yapacağıma lazer yapayım dedim ve aldım şimdi iyiki almışım diyorum biraz uzunca anlatıyorum belki ama inanın ben araştırırken bu konuyu böyle detaylıca yazan birine rastlamadım o yüzden detaylı anlatmak istiyorum
Gelgelelim ürüne ben braun almak istedim çünkü bazı ürünlerde şarz problemi olduğunu okudum braunu fişe takılı kullanıyorsunuz bence çok daha iyi bi özellik herhangi bi extra bi başlığı falan yok her bölgede aynı başlığı kullanıyorsunuz ki bu benim için sorun değildi sadece hassas bölgeler için bi ayarı var ama ben o ayarda kullanmıyorum tenim çok hassas aslında ama hiç bi yanık yada olumsuz bi durum yaşamadım hatta aynı yere iki atış bile yaptığım oldu ama herhangi bi zararı olmadı acı kısmına gelince acıtmıyor iğne batıyor gibi oluyor ama çok hafif çok rahat uygulanıyor ilk seansı yaparken biraz canım yandi oda batıklarımın olduğu yerlerde acıdı. Şu ana kadar 5 seans yaptım ilk ay haftada bir yaptım şimdi ayda bir ve tabiki dolunay epilasyon tarihine göre yapıyorum bu konuda çok önemli kesinlikle 2 kat fazla etkili oluyor sadece küçük bi detay daha var koyu tenliyseniz sanırım sonuçlar değişiyor ben beyaz tenliyim tüylerim siyah o yüzden bu kadar kısa zamanda faydasını gördüm sanıyorum. Kollarım ve koltuk altı neredeyse bitti üstelik ilk seansından beri çıkmıyor yani 2 aydır kollarım tertemiz bacaklarımda ilk seanstan beri yarısı çıkmıyor.
Hemen bi tavsiye vereyim braun alırken kolunuza tutun eğer üstündeki bütün ışıklar yanıyorsa kesinlikle alın derim o zaman tam etki ettiğini gösteriyor yani ten renginiz uygun demek oluyor bu mesela dizlerimin rengi biraz koyu kalıyor ışıklar yarıya düşüyor ve ordaki tüylerde azalma oldu ama hala bi çoğu duruyor zamanla onlarda gidecek diye umuyorum
Braunun reklamında atış sayısının sadece alt bacak genital bölge ve koltuk altı yapıldığında 14 yıl ömrü olduğu söyleniyor ben tüm vücut yapıyırum banada 8 9 yıl gider sanırım ki bence yeterli bu çünkü iki seans sonra sadece gerekli gördükçe yapacağım gibi görünüyor yada 3 ayda bir yaparım artık ağdaya göre bence çok iyi hem azaltıyor hemde uzun süre çıkmıyor hem canınız yanmıyor ve tabiki daha kısa sürüyor.
Biraz uzunca yazdım inşallah faydası olmuştur başka sorularınız olursa cevaplarım
Herkese tüysüz ve mutlu günler dilerim
Merhabalarr genital bolgede uyguladiginizi soylemissiniz fakat bikini bolgesi mi yoksa daha hassas olan genital yani ic kisimlarda da uygulama yapabildiniz mi acaba?

Merhabalarr genital bolgede uyguladiginizi soylemissiniz fakat bikini bolgesi mi yoksa daha hassas olan genital yani ic kisimlarda da uygulama yapabildiniz mi acaba?
Evet iç kısımlarda da uyguladım. Ancak öğrendimki iç bölgeler güzellik merkezlerinde de bitirilemiyormuş. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
Bu hafta 5. Seansımı yaptım. Bacaklarımda saysam sayılır diyeceğim kadar az kaldı. Bikini bölgeside öyle. Ama genitel bölge malesef %30 azaldı.

Tavsiye ediyorum keşke şimdiye kadar almış olsaydım. Tabi ben braun kullanıyorum. Philips daha mı iyi bilemiyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir ☺

Aaa bana sormamışsınız ama cevap vermiş oldum Bakalım diğer arkadaş nasıl bir sonuç almış bende merak ettim

Merhaba kizlar

Bende yilbasinda braun silk expert aldim

İkinci seansi bitirdim.
Uygulamalari çarşamba gunu yapiyorum

Dokulme 10. Gunden sonra baslayacakmis. Bekliyorum. Pazartesini

Kullanimi cok rahat

Sarj sıkıntısı yok.
Yavas yavas yapsanız da atış yapmadikca azalmiyor

Ve en onemlisi aci yok asla

Tüyleri kisa kesmeniz halinde hic aci olmuyor
Sadece kalin killar uzunsa aci veriyor

2. Hafta
Tuy görünümunde %20 azalma var

Genital ve koltuklati tuyleri kalin oldugu icin dokulme oluncaya kadar bi degisiklik gormedim.

Tum vucut uyguluyorum

Guzel bi yanı daha var
Evdesiniz kimseye vucudunuzu gostermek veya utanmak zorunda degilsiniz.

Randevu almak
Randevu saatine yetismek zorunda degilsiniz.

Caniniz ne zman isterse o zman

Cihaz kullanimi cok kolay.

Sadece sirt bolgesi icin baskasindan yardim alinabilir.

Aklima gelenler bunlar

Sorunuz varsa burdayim

Evet iç kısımlarda da uyguladım. Ancak öğrendimki iç bölgeler güzellik merkezlerinde de bitirilemiyormuş. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
Bu hafta 5. Seansımı yaptım. Bacaklarımda saysam sayılır diyeceğim kadar az kaldı. Bikini bölgeside öyle. Ama genitel bölge malesef %30 azaldı.

Tavsiye ediyorum keşke şimdiye kadar almış olsaydım. Tabi ben braun kullanıyorum. Philips daha mı iyi bilemiyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir ☺
Cok tesekkur ederim, gayet aciklayici oldu. Umarim zamanla istediginiz sonuclari alirsiniz:)

Merhaba kizlar

Bende yilbasinda braun silk expert aldim

İkinci seansi bitirdim.
Uygulamalari çarşamba gunu yapiyorum

Dokulme 10. Gunden sonra baslayacakmis. Bekliyorum. Pazartesini

Kullanimi cok rahat

Sarj sıkıntısı yok.
Yavas yavas yapsanız da atış yapmadikca azalmiyor

Ve en onemlisi aci yok asla

Tüyleri kisa kesmeniz halinde hic aci olmuyor
Sadece kalin killar uzunsa aci veriyor

2. Hafta
Tuy görünümunde %20 azalma var

Genital ve koltuklati tuyleri kalin oldugu icin dokulme oluncaya kadar bi degisiklik gormedim.

Tum vucut uyguluyorum

Guzel bi yanı daha var
Evdesiniz kimseye vucudunuzu gostermek veya utanmak zorunda degilsiniz.

Randevu almak
Randevu saatine yetismek zorunda degilsiniz.

Caniniz ne zman isterse o zman

Cihaz kullanimi cok kolay.

Sadece sirt bolgesi icin baskasindan yardim alinabilir.

Aklima gelenler bunlar

Sorunuz varsa burdayim
merhaba, son durum nedir acaba bilgilendirir misiniz bizi

Ben de cok arastirdim ve braunu aldim ilk seansimi yaptim. tüylerim ne zaman dökülmeye başlar bilmiyorum ama cihaz güzel ve rahat kullanimi hic aci vermiyo. remingtonu da denedim ama cok acitiyordu hangisi etkili derseniz ilerleyen zamanlarda yazarım
sonuçlar nedir acaba memnun kaldınız mı braundan

Merhaba iç kısımlarda uyguladım evet ama orada hiç etki etmedi diyebilirim bikini bölgesinde gözle görülür bi azalma oldu ama şimdi kullanmaya ara verdim yaklaşık 4 aydır uygulamıyorum hamile olduğum için ara vermiş oldum tüyler tekrar çıkmaya başladı hala çıkmayan yerler var bacaklarımda ama bikini bölgesi tekrar çoğalmaya başladı kollarımda tekrar çoğalıyor giden tüyler yavaş yavaş geri geliyor ama hepsi değil inşallah dahada fazla çıkan olmaz oldukça azalmıştır çünkü doğumdan sonra tekrar devam edecem tabi

Merhaba arkadaşlar
Başka bi konu başlığı altınada braunla ilgili yazmıştım buraya da yazmak istedim evde lazer konusunu çok araştırmıştım çünkü şimdi kendim yaptığım için benimde bi faydam dokunsun istiyorum
Öncelikle şunu söyleyim ıpl lazerin tamamen bitirmediği söyleniyor ki buna inanıyorum ama zaten diğer lazer çeşitlerindede aynı bence kimse tamamen bitecek diyemiyor evde yapmak o yzdrn daha mantıklı ve hem zamandan hemde paradan tasarruf yapmış oluyorsunuz.
Ben 2 ay önce aldım braun silk experti ve memnun kaldım ilk seansımdan bu yana çıkmayan tüylerim var ama tabi tamamen bitsin bi daha hiç tüy sorunum olmasın diyorsanız hayal kırıklığı olur.
Açıkçası benim alma amacım şuydu ağdaya dayanamıyorum üst bacak genital bölge çok acıyor üstelik ağda yapınca tenim hassas olduğu için batıklarım oluyordu kızarıyordu falan jilette malum bugün alıyorsun yarın tekrar çıkıyor üstelik çok fazla siyah tüyüm olduğu için çok dertliydim bu konuda dedimki ayda bir ağda yapacağıma lazer yapayım dedim ve aldım şimdi iyiki almışım diyorum biraz uzunca anlatıyorum belki ama inanın ben araştırırken bu konuyu böyle detaylıca yazan birine rastlamadım o yüzden detaylı anlatmak istiyorum
Gelgelelim ürüne ben braun almak istedim çünkü bazı ürünlerde şarz problemi olduğunu okudum braunu fişe takılı kullanıyorsunuz bence çok daha iyi bi özellik herhangi bi extra bi başlığı falan yok her bölgede aynı başlığı kullanıyorsunuz ki bu benim için sorun değildi sadece hassas bölgeler için bi ayarı var ama ben o ayarda kullanmıyorum tenim çok hassas aslında ama hiç bi yanık yada olumsuz bi durum yaşamadım hatta aynı yere iki atış bile yaptığım oldu ama herhangi bi zararı olmadı acı kısmına gelince acıtmıyor iğne batıyor gibi oluyor ama çok hafif çok rahat uygulanıyor ilk seansı yaparken biraz canım yandi oda batıklarımın olduğu yerlerde acıdı. Şu ana kadar 5 seans yaptım ilk ay haftada bir yaptım şimdi ayda bir ve tabiki dolunay epilasyon tarihine göre yapıyorum bu konuda çok önemli kesinlikle 2 kat fazla etkili oluyor sadece küçük bi detay daha var koyu tenliyseniz sanırım sonuçlar değişiyor ben beyaz tenliyim tüylerim siyah o yüzden bu kadar kısa zamanda faydasını gördüm sanıyorum. Kollarım ve koltuk altı neredeyse bitti üstelik ilk seansından beri çıkmıyor yani 2 aydır kollarım tertemiz bacaklarımda ilk seanstan beri yarısı çıkmıyor.
Hemen bi tavsiye vereyim braun alırken kolunuza tutun eğer üstündeki bütün ışıklar yanıyorsa kesinlikle alın derim o zaman tam etki ettiğini gösteriyor yani ten renginiz uygun demek oluyor bu mesela dizlerimin rengi biraz koyu kalıyor ışıklar yarıya düşüyor ve ordaki tüylerde azalma oldu ama hala bi çoğu duruyor zamanla onlarda gidecek diye umuyorum
Braunun reklamında atış sayısının sadece alt bacak genital bölge ve koltuk altı yapıldığında 14 yıl ömrü olduğu söyleniyor ben tüm vücut yapıyırum banada 8 9 yıl gider sanırım ki bence yeterli bu çünkü iki seans sonra sadece gerekli gördükçe yapacağım gibi görünüyor yada 3 ayda bir yaparım artık ağdaya göre bence çok iyi hem azaltıyor hemde uzun süre çıkmıyor hem canınız yanmıyor ve tabiki daha kısa sürüyor.
Biraz uzunca yazdım inşallah faydası olmuştur başka sorularınız olursa cevaplarım
Herkese tüysüz ve mutlu günler dilerim
Merhabalar,
Öncelikle bu kadar detaylı anlatım yaptığınız için teşekkür ederim. Ben bu cihazı almayı düşünüyorum.
Fakat aklımda bikaç soru var yanıtlarsanız çok sevinirim.
Ben yüzüm içinde kullanmayı düşünüyorum çene altı ve bıyıklara faydası oldu mu?
Ayrı ayrı bölgeler için başlığının olmaması sıkıntı mı çünkü yüz için kullanılan başlığın uyumlu olmadığını yazmışlar.
Bide ürün bikini bölgesinde kullanılablir, genital bölgede kullanılmaz yazmışlar. Siz kullanmışsınız herhangi bir sıkıntı oldu mu?
Şimdiden teşekkürler.

merhaba bugün 3. seansımı yaptım =) 3. seansı yapmadan önce inanmayacaksınız ama gerçekten tektükte olsa kıllarımda dökülmeler oldu. Tutuğumda elime geldiler inanamadım =) çok korktum onca parayı boşa verdim diye ama inşallah boşa gitmeyecek gibi. Bacağımda ve genital bölgemde kullanıyorum. ıpl cıhazını kullanamdan önce jiletle almama rağmen normalde olan çoğalma olmadı hatta kıllarımda epey azalma var. Bir hafta içinde uzadıklarında bazılarında dökülüyor mu diye tutup baktığımda elimde kaldı. Ancak hepsinde değil ama sonuçta henüz 2. seansımı yapmıştım. Bakalım bu seanstan sonrada dökülme olacak mı? Benim için tek kötü yanı her hafta jilet yapmak oldu. Çünkü cildim hassas ve her hafta jilet canımı acıttı. Philipside çok merak ettim hala aklımda acaba daha mı iyiydi diye sorular yok değil. Philipsde bildiğiniz gibi 2 haftada bir seans yapılıyor Braunda her hafta. şunuda ekleyeyim son olarak iki hatta 3 kere bile aynı yere atış yapsanız dahi cildde her hangi bir yanma veya tepki söz konusu olmadı bednde. Eğer alacaksanız beni bekleyin derim. Sonucumu her hafta yazabilirim size isterseniz.
Merhaba, uygulamalarınız nasıl gidiyor ben bu cihazı alamayı düşünüyorum. Benim için en önemlisi yüz ve genital bölge. Yüzde çene altı özellikle buraya cihazın başlığının uygun olmadığını yazmışlar. Siz yüzünüze uyguluyor musunuz ve mennun musunuz? Birde bikini bölgesi uygulanıyor ama genital bölgeye uygulanmaz demişler siz uygulamışsınız sonuç verdi mi teşekkürler

Ipl cihazlar tuyleri uyuttugu soyleniyor, sadece kullanirken ise yariyor birakinca geri geliyormus.. Bende lumea almayi dusunuyorum ama hic azaltma olmuyorsa biraz kararsiz kaldim. Net bilgisi olan var mi?? Bu cihazlar birakilinca hic azalmadan tekrar mi cikiyor???

Merhaba, uygulamalarınız nasıl gidiyor ben bu cihazı alamayı düşünüyorum. Benim için en önemlisi yüz ve genital bölge. Yüzde çene altı özellikle buraya cihazın başlığının uygun olmadığını yazmışlar. Siz yüzünüze uyguluyor musunuz ve mennun musunuz? Birde bikini bölgesi uygulanıyor ama genital bölgeye uygulanmaz demişler siz uygulamışsınız sonuç verdi mi teşekkürler

Merhaba. Benim cene altimda olmadigindan denemedim hic. Ama biyik bolgeme uyguluyorum. Cook az vardi onlar artik cikmiyor. Benim 7-8. Haftam oldu. Bir hafta atladim sadece yapamadim ama soyle bir durum oldu. Ilk 3-4 seanstan sonra killarda %70 azalma oldu hatta tutunca elimde kalıyordu. Ama 6. Haftamı atlayınca yanı ıkı seans arası 2 hafta gectı bır baktım tuy seklınde cıkmıs epeyce. Cok sasırdım cunku oncesınde tek tuk cıkıyordu. Acaba dökülüyot diye tutup cektıklerimin kökleri tam yanmadıda onlar mı çıkıyor bilemedim açıkcası. Ama şunu diyebilirim çok ince bebek tüyü gibi çıkmışlardı ki her seans öncesi jiletlendiğinden sert çıkması beklenir. Tekrar çıkanda %50 cıvarı. Bu yazdıklarım bikini bölgesinde olanlar. Malesef genital bölgede etkili değil %20 anca azalmıştır. Bacaklarım ise %90 civari azaldi. Kollarima yeni basladim onun icin henuz bir sey demek icin cok erken. Umarim aciklayici olmustur. Varsa baska sorunuz cevaplayabilirim

Back