• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Remington IPL 5000 Lazer Epilasyon Aleti

Kullanan var mı kızlar? Yorum yapınn =)
ben remıngton ıpl 6000f yı 1 yıldır kullanıyrm cokk memnunm . etkısı gerçekten cok fazla var kıl kokunu uyusturmuyo phılıps gıbı ve kıl koklerını yaygınlastırmıyo.gonul rahatlıyla kullanabılırsnz bence cunku cokk memnunum.

Bu aleti deneyip memnun kalan var mı arkadaşlar? Philips mi yoksa Remington mu ya da başka marka mı? ben de araştırma aşamasındayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lamba) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

Ya kizlar genital bolge icin istiyorum bu lazeri fakat sakincali diyorlar o yuzden bi anlami kalmiyor bulundugum sehirde lazer epilasyon seanslari cok pahali cozumu yokmu bu tuylerin

ben remıngton ıpl 6000f yı 1 yıldır kullanıyrm cokk memnunm . etkısı gerçekten cok fazla var kıl kokunu uyusturmuyo phılıps gıbı ve kıl koklerını yaygınlastırmıyo.gonul rahatlıyla kullanabılırsnz bence cunku cokk memnunum.
yüzünüze kullandınız mı acaba ?

Kizlar bende yeni aldim ilk defa kullandim suanlik bi etki goremedim zaten gormek icinde erken diye dusunuyorum Kullanip memnun kalan yada aksi bi durumla
karsilasan varsa paylasirmisinz yorumlarinizi

Bende aldım kızlar ilk seyans'imi uyguladim genital bölgeye falan yapdim nasıl olacak bakalım gelişmeleri yazarim

Back