Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben braun un epilasyon aletını kullanıyorum 5yıldır. fakat artık yenilemek istiyorum. remington cok kalıtelı bır marka bu kez remıngton almayı dusunuyorum bu modelını kullanan var mı?
bende bu epilatörü almayı düşünmüştüm 1 ay önce hem kablolu hem kablosuz kullanımı çok hoşuma gitmişti ama oturduğum şehirde hiç bi yerde bulamadım remington marka şimdi de braun un hp6578 olan modelini alacağım gerçiğ yasşadığım yerde braun un bu seriside yok ama yurtdışında annemden istedim o alacak bu epilatörde hem şarjlı hem kablolu kullanılıyo.eğer yaşadığın yerde bulabilirsen remington iyi bi marka diye övüyorlar ama epilatörünü bilmiyorum ama özellikleri benimde çok hoşuma gitmişti(42 cımbızı vardı galiba)daha fazla yardımcı olamicam kusura bakma :26: