• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington CI9522 Pearl Pro Styler Çift Uçlu maşayı kullanan var mı arkadaşlar?

cheesecakee

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
20
0
16
Adana
remingtonun CI9522 Pearl Pro Styler çift uçlu maşasını kullanan ve memnun kalan var mı arkadaşlar? morhipoda indirime girmiş çift uçlu olması dikkatimi çekti almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• $maşa.jpg
    $maşa.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 545
emeğiniz için teşekkür ederim.fiyatı uygun olunca cazip geldi zaten bana ama şimdi videoyu izleyince çokta gerekli olmadığını anladım normal maşadan pek bir farkı yokmuş

Açıkçası ben pek düşünmeden aldım.
Videolarıda izledim sonuçta çokda güzel sonuç göremedim ama Saç şekillendiricilerim içinde o da yerini alacak.
Ürün geldikten sonra daha sağlıklı yorumlar yaparım.:34:

Ben de sipariş vermiştim, kargom yola çıkmış, yarın elimde olur sanırım :) diğer maşalarla saçlarım rulo rulo oluyorlar, daha dağınık durmasını istiyorum, bu umutla aldım bakalım, sonuş nasıl olacak...

bende çok kıvır kıvır sevmiyorum su dalgası daha güzel umarım öyle yapıyordur,kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Şimdi açık konuşacağım bu maşanın yaptığı dalgalar çook kötüü :) Gülüyorum çünkü üzülmedim duruma çünkü bu alet harika bir bukle maşası (10 sn bile beklemen gerekmiyor 6-7 dakikada saçının yarısını maşalayabiliyosun) hatta piyasada 25 liraya alınabilecek an iyi maşa zamanında 70 TL ye indirimde diye aldığım baybliss maşam halt etmiş . Dalga yapmak isteyenler için değil ama bukle isteyenler için kesinlikle tavsiye ediyorum :34:
Burdan şu sonuç çıkıyo dalga yapmak için Wag maşaya mecburuz :))))

Son düzenleme:
Yapımı normal masaya göre daha zahmetli duruyor...
Eğer saclarınız bukle bukle degil de su dalgası olmasını istiyorsanız, düzleştiriciyle denemenizi öneririm.. Kesinlikle normal masadan bile daha güzel sonuc alırsınız.. Tecrübeyle sabittir. :1:

Merhabalar,
Aynı sitenin kampanyasından bende aldım bu maşayı. Benim izlenimim, benim saçlarım omuzlarıma kadar olduğu için çok verim alamadım. ama uzun saçlı arkadaşlarda iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü uçlara saçı ne kadar çok sarabilirseniz dalgalar o kadar belirgin oluyor. ve saçınız uzun olmayınca saçı sararken bir yerinizi yakabilirsiniz (Örnek ben kulağımı yaktım :17: ) birde maşa çok çabuk ısınıyor ve çok çabuk şekil veriyor saça. normal maşalar gibi beklemeye gerek yok. saçı sarın hemen çözün tutuyor dalga.

Sonuç olarak bence ürün güzel ama dediğim gibi uzun saçlarda çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Alacak arkadaşlarımın buna dikkat etmesi gerekir.

bende remingtonun konik şeklinde olan maşası var ve ben çok memnunum ilk zamanlar yapmak biraz zordu ama alıştıktan sonra 10 dk da bütün saçlarımı yapabiliyorum ve sonuç mükemmel. kesinlikle herkese tavsiye ederim.saçlarımı yaptıktan sonra 2 gün boyunca kullanabiliyorum hiç bozulmadan benim için en büyük özelliği saçımın önüne güzel bir şekil verebilmek ver ben bu aletle çok güzel işler çıkarıyorummmmmmmmmmmmmmmm

Back