• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler remington 9500 aldım sonunda:)

kesinlikle mü-kem-mel... herkese tavsiye ederimm internetten iki gündür alışveriş yapıyorum ayağım kırık diye ama sanırım bidaha sadece gezmek için çıkıcam dışarı:1: saçlarımın uçları çatal çatal olurdu önceki düzleştiricimde kaç kez üstünden geçerdm bozlrdu hemen:20: ama resmen kaydı gitti uçlarıda problemsiz görünüo azaldı yani:37:

Canm remington s9500 ses yapıyormu ben icinden cızırtı sesleri geldigini duydum hepsi oylemi acaba

zaten dümdüz olan saçlarıma dalga yapmak için bu ürünü alayaım mı sizce?

bence maşa almalısın ozellıkle sacın cok duz ıse... bende 9500 var ama dalga yapamıyorum belkıde sacım omuz hızasında oldugu ıcındır ama masa ıle cok pratık ve guzel oluyor masa da bablıss 19 luk olandan ve phılıps ın var 15 lık olan ıkısındednde memnunum...

bence maşa almalısın ozellıkle sacın cok duz ıse... bende 9500 var ama dalga yapamıyorum belkıde sacım omuz hızasında oldugu ıcındır ama masa ıle cok pratık ve guzel oluyor masa da bablıss 19 luk olandan ve phılıps ın var 15 lık olan ıkısındednde memnunum...

Saç düzleştirici de remington 1 numaradır...
Aynı düzleştiriciden bende de var...Hem düzleştirmede hem buklede çok başarılı...
Hiç düşünmeden alın..Biraz pahalı ama değer..

Back