• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remigton saç düzleştirici alacağım ama çok kararsızım..

S2014_Pro_Slim_en_ucuz_remington_sa___kurutma_mak__neler___xmlseries_s2014_pro_slim_84.jpg

netten baktım şimdi tipi bu şekilde ama model olarak bilmiyorum:26:
düzleştiriciye baktım üstünde yazmıyor, kutusunu bulabilirsem yine yazarım tam olarak modelini[/QUbenim alcagım model remigton s 9810 profosyonel düzleştiricii ama araştırıyorum halaa

nasıl düzleştiriyo pekiii güzelmmii bende hafta sonu alcam

İnanır mısın gerçekten mükemmel , 150 derecede düşük ısı ile uygulama yaptım ki saçlarım benim çok yanık çatal çatal elektriklenen kabarık tarzda , valla çok kısa sürede inanılmaz derecede güzel düzleştirdi , perormansı harika.. Mesela saçlarım elektriklenmedi düzleştirdikten sonra. Önceden olsa tüy tüy kalkardı havaya , bu yumuşacık yaptı , Şöyle söylim fönlenmiş gibi oldu saçlarım. Ben çok beğendim. Elimi saçlarımdan alamadım vallahi :81: Ama o hafif aralık duran plakalar canımı sıkıyo hala :25:akşama makinenin fotosunu çekip atarım , hafta sonuna kadar görmüş olursun sende incelersin. Bende işten erken çıkabilirsem gidip bi sorucam , plakaları incelicem.
Ama performans harika gerçekten , saçlarım çok parlak oldu :51: iyiki almışım.. Darısı başına arkadaşım.

İnanır mısın gerçekten mükemmel , 150 derecede düşük ısı ile uygulama yaptım ki saçlarım benim çok yanık çatal çatal elektriklenen kabarık tarzda , valla çok kısa sürede inanılmaz derecede güzel düzleştirdi , perormansı harika.. Mesela saçlarım elektriklenmedi düzleştirdikten sonra. Önceden olsa tüy tüy kalkardı havaya , bu yumuşacık yaptı , Şöyle söylim fönlenmiş gibi oldu saçlarım. Ben çok beğendim. Elimi saçlarımdan alamadım vallahi :81: Ama o hafif aralık duran plakalar canımı sıkıyo hala :25:akşama makinenin fotosunu çekip atarım , hafta sonuna kadar görmüş olursun sende incelersin. Bende işten erken çıkabilirsem gidip bi sorucam , plakaları incelicem.
Ama performans harika gerçekten , saçlarım çok parlak oldu :51: iyiki almışım.. Darısı başına arkadaşım.
hadiye memnun kalmana çok sevindim benim için güzel düzlştirsin yeterr benim braun düzleştiriciminde plakaları ayrıkk pek bi sorun olmuyo ama sen genede sorr

bende mi bundan alsam kararsız kaldım elektrenlenme yapmasın ıstyrm çünkü bu da yapmyrms saçlarım uzun saatlerce ugrasmak ıstemyrm bir de buna bkym

bende mi bundan alsam kararsız kaldım elektrenlenme yapmasın ıstyrm çünkü bu da yapmyrms saçlarım uzun saatlerce ugrasmak ıstemyrm bir de buna bkym

canım bu remigtonun en yeni modeliymiş bide prosfosyonel bu modelden almıcaksan bile marka olarak remigtonu seçç gerçekten çok kaliteli bu işi biliyoo

ben remington s1032 kullanıyorum teflon yüzey olduğu halde saçlarım kırıklarla doldu.
zaten düzleştiriciyi seven kırığa da katlanmalı : P

canım sordunmu plakaları neden öyleymişş

şeyyy konuya bodoslama daldım sanırım ama bi remingtn kullnıcısı olarak cevap vermk istedim :)
ben cok memnunm üründen hatta farklı markada düzleştiricisi olan arkadaşlarım benimkini istiyolr:)
ama şunu belirtmek istiyorum gerek kalmadıkca saclarını düsleştirmee :(:(
evet cok güsel oluyo saclar ipek gibi görünüyolr faln ama cok dökülüyo düzleştirrken :(:(
gerci bu sorun bnde böyle bazı insanların sacları düzleştrmeyle dökülmüyor :)
belki sende o sanslı insanlardansın.. :)
işin özü remington iyidir iyi :)

bencede remıngton al arkdsımda var bı kere yaptım ınanamdım cok guzel kı saclrım duzlesmez ama ınan cok ıse yarıo bende braun var phlıps var ınan berbatlar bıde 200 lıra vermıstım almıstım hem suan remıngtonlar ındırımdeymıs bızım burda gordum al derım hıc kacırma

şeyyy konuya bodoslama daldım sanırım ama bi remingtn kullnıcısı olarak cevap vermk istedim :)
ben cok memnunm üründen hatta farklı markada düzleştiricisi olan arkadaşlarım benimkini istiyolr:)
ama şunu belirtmek istiyorum gerek kalmadıkca saclarını düsleştirmee :(:(
evet cok güsel oluyo saclar ipek gibi görünüyolr faln ama cok dökülüyo düzleştirrken :(:(
gerci bu sorun bnde böyle bazı insanların sacları düzleştrmeyle dökülmüyor :)
belki sende o sanslı insanlardansın.. :)
işin özü remington iyidir iyi :)

yorumun için teşekkür ederim ben 18 yaşındayım neredeyse 4 sene düzleştirici kullanıyorum dökülme gibi bi proglemim yok ama bazen istiyorum çünkü baya bi sacım var biraz gitsin istiyorumm

remigtonu ben de kullanıyorum çok da memnunum.saçlarım kıvırcık çok kısa sürede düzleştirebiliyorum saça da hiç zararı yok canım.

hadiye memnun kalmana çok sevindim benim için güzel düzlştirsin yeterr benim braun düzleştiriciminde plakaları ayrıkk pek bi sorun olmuyo ama sen genede sorr

canım sordunmu plakaları neden öyleymişş

Evet gerçektn abartmıyorum çok güzel bir makine , haftasonu çok sık kullandım , kardeşimde de uyguladım inanılmaz kısa sürede çok iyi düzleştiriyor :31: Plakaları da sordum , meğer saç sıkışmasın diye öyleymiş , ve farkettim kullandıkça plakalar birbirine daha iyi oturuyo , aralık kalmıyo , çok rahat kullanıyorum canım ben gerçekten çok memnun kaldım , bu hafta arkadaşımda alıcak aynısından .. Kararsızsın sende benim gibi , o yüzden seni çok iyi anlıyorum , sana diyeceğim tek şey mutlaka al :75:

Kararsızlık yaşayan ve 1 tane alayım kaliteli olsun en iyisi olsun diyorsan kesinlikle remington S9810 u al. Prof. bi makine , mağazalarda deneyebilirsin inanılmaz güzel.. anlatmaya doyamadım :34: Ama remingtonun her ürünü güzel bunu da belirtmek istiyorum.

Evet gerçektn abartmıyorum çok güzel bir makine , haftasonu çok sık kullandım , kardeşimde de uyguladım inanılmaz kısa sürede çok iyi düzleştiriyor :31: Plakaları da sordum , meğer saç sıkışmasın diye öyleymiş , ve farkettim kullandıkça plakalar birbirine daha iyi oturuyo , aralık kalmıyo , çok rahat kullanıyorum canım ben gerçekten çok memnun kaldım , bu hafta arkadaşımda alıcak aynısından .. Kararsızsın sende benim gibi , o yüzden seni çok iyi anlıyorum , sana diyeceğim tek şey mutlaka al :75:

Kararsızlık yaşayan ve 1 tane alayım kaliteli olsun en iyisi olsun diyorsan kesinlikle remington S9810 u al. Prof. bi makine , mağazalarda deneyebilirsin inanılmaz güzel.. anlatmaya doyamadım :34: Ama remingtonun her ürünü güzel bunu da belirtmek istiyorum.
tamama ozaman kararımı verdim kesinlikle bundan alıcam bu hafta içi mutlaka alırım inş bende memnun kalırım senin gibiii

tamama ozaman kararımı verdim kesinlikle bundan alıcam bu hafta içi mutlaka alırım inş bende memnun kalırım senin gibiii

İnşallah sende memnun kalırsın canım .. Ben mağazada 2sinide denedim , seninle aynı fikirdeydik , S9500 de aklım kaldı inceledim çok ince geldi , tasarımı çok hoşuma gitti ama diğeri daha sağlam duruyor. Kimyasal ürünlere karşı plakası daha dayanıklı. Mağazadan alacaksan sana yeni modeli aldırmaya çalışıyorlar kesinlikle kararından şaşma derim :)))) haberini bekliyorum bakalım

Bende Remington S9500 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Saç Düzleştirici ile Remington S9810 Genius Profesyonel Saç Düzleştirici arasında kaldım. Kafamı kurcalayan tek şey S9810 un profesyonel olduğunun yazılması. Yoksa Benim aklım S9500 de. Acaba o da profesyonel mi? Özellikleri çok iyi. Hangisi daha kaltelidir?

Merhaba,
Remington S9500 yeni , gerçek inci tozları katılmış "Gelişmiş Seramik" kaplamalı saç düzleştirici. Standart seramik kaplamalardan 8 kat daha yumuşak ve 5 kat daha kalıcı sonuçlar sağlar . Dolayısı ile S9500 tercih edin derim. Sevgiler, Esra

Merhaba,
Remington S9500 yeni , gerçek inci tozları katılmış "Gelişmiş Seramik" kaplamalı saç düzleştirici. Standart seramik kaplamalardan 8 kat daha yumuşak ve 5 kat daha kalıcı sonuçlar sağlar . Dolayısı ile S9500 tercih edin derim. Sevgiler, Esra

Teşekkür ederim Esra, ben S9810 u aldım , prof olmasını istediğim için. Bu benim için önemli olmasaydı zaten S9500 ü alacaktım , güzel kaliteli makinalar eminim buna. İnşallah alan arkadaşlar memnun kalırlar. Herkesin istediği gibi , kendi saçına uygun kaliteli sağlam makinalara kavuşması dileğim ile :21:

Teşekkür ederim Esra, ben S9810 u aldım , prof olmasını istediğim için. Bu benim için önemli olmasaydı zaten S9500 ü alacaktım , güzel kaliteli makinalar eminim buna. İnşallah alan arkadaşlar memnun kalırlar. Herkesin istediği gibi , kendi saçına uygun kaliteli sağlam makinalara kavuşması dileğim ile :21:

Ben de aynı modelden aldım teknosadan. Daha emniyet etiketini açmadım, denemedim.
Teknosalar şöyle de bir avantaj sağlıyor, bir miktar ek ücret veriyorsun makinene birşey olurs firma daha üst modelleri ile birebir değişim yapıyormuş. Adam dedi ki makineyi düşür kır gel üst modeli al. Bwn böyle birşey talep etmedim ama.

Back