• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hiçbir şekil almayan saçlarım kafayı yiyeceğim..(RESİMLİ)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Aynı dert bende de vardı. Doa kozmetik keratin maskesi kullanıyorum haftada bir elektriklenmeden tamamen kurtuldum. Kıvırcıklığı da biraz daha azaldı. Benim saçlarım dipten kıvırcık değil, üstler düz altlar kıvırcık ama banyodan sonra hiç bişey yapmazsam bildiğin bonus kafa oluyorum. Bi de jöleyi, spreyi, köpüğü, durulanmayan kremi falan tamamen bıraktım. Wax kullanıyorum artık. Hem parlak görünüyor hem de sertleşmeden şekilleniyor.

Düzleştirici kullanma saçı çok yıpratıp kırıyor, elektriklenmeler daha da artıyor. Ben de yıllarca kullandım, 2 senedir elimi sürmüyorum. Profesyonel bir fön makinası al, kalın bir fırcayla tarayarak kurut. Çok doğal oluyor.

Profsyonel makineyi kuaför malzemesi satan yerlerde bulabilirsin. Ben kuaförümden rica etmiştim getirtmişti benim için. Hem de diğer makinalara göre çok uygun fiyatla. 2 sene önce 35 liraya almıştım. Makinen varsa her makineye uyumlu vigolar var yine aynı yerlerde. Ben onu da sevgili kuaförümden istedim 10 liraya aldım.

ben bu buyuk dalgali sac modelini yapabiliyorum ki bahsettiginiz kadar da zor bisey degil. sacimi duzlestirmeye usendigimde yapiyorum
sacim kabariyor dalgali. babylise duzlestiricim var onunla yapiyorum. internetten bakin google a "duzlestiriciyle nasil bukle yapilir" diye cikar olmadi ben yardimci olurum bu konuda :) :21:

canım arkdasa yazdm senın alıntını görmemişim dur atıyımben bu üçünü kullanıyorm ama şöyle saç kremı dustan cıkınca kullanıp duruluyorm spreyıde ya argan lı olanını yada yogun ve güçlüyü kullanıyorm ıkısıde çok guzelEki Görüntüle 1110924 Eki Görüntüle 1110925 Eki Görüntüle 1110926

Çok teşekkür ederim cevapladiğin için canım deniycem mutlaka. Böyle bi fön makinesine benimde ihtiyacım var umarım temin edebilirim tekrar teşekkürler😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Duzlestirici ile dalga yaparsan hem uclari hem dipler düz olur ve daha sakin dalgalar elde etmiş olursun.

benim de saçlarım şekilsiz ve kabarıktı, sonra bunların tarak ve saç kurutma makinesi yüzünden olduğunu farkettim.şimdi gerekmedikçe saçlarımı taramıyorum(sadece çok dolandıkları zaman tarıyorum) ve makineyle kurutmuyorum(havalar soğukken kurutuyorum ama hafif nemli bırakıyorum yine de).kendiliğinden kuruyunca daha bi düzgün duruyorlar.maşa yaparken de saçları maşaya sararken tam üst üste getirmemeye çalışın ve sarmaya dipten başlayın, zaten sprey falan sıkmazsanız bir süre sonra düşüyorlar altlara doğru, çok doğal duruyor.düzleştirince de düzleştirdikten sonra toplayıp bir süre sonra açın.toka izi kalıyor yani bir kıvrıklık oluyor orada ama o inek yalamış görüntüsü gidiyor biraz.bunların hepsi benim saçımda işe yarıyorlar, umarım sizde de işe yararlar.

bence çok güzel saçların, maşa düzleştirici kullanmana gerek yok bence boşuna zarar verme.
Sadece kahküllere fönle şekil ver, doğal dalgaların içinde wellanın saç şekillendiri wax'ını deneyebilirsin.
Benimde çok ince telli kıvırcık saçlarım var ısı vermemeye çalışıyorum.
Bu wax'i de bölye bir avuç jöle alır gibi değil de fındık kadar parmak uçlarıma dağıtıyorum hiç kıvırcıkları bozmadan veya sıkılaştırmadan sadece elektriklenmeyi gideriyorum.
Gayet memnunum , jöle gibi sert çok sert diye çeşitleri de var galiba gratisten aldım daha yeni.Bir dene istersen

Back