Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım kalın tellii braun es2 kullanıyorumm ama istediğim sonucu vermiyo remigtonu çok övüyolar ama hangi modeli almalıyım düz olsun kabarsınn siz hangisini öneririzsinizzz
kesinlikle remigton alıcam çünkü kullananlardan hiç kötü yorum duymadımm REMINGTON S9500 PEARL İNCİ İLE SERAMİK KAPLAMA en son çıkardıgı düzleştirici buymuşş özellikleride fena değil ama bakıcam artıkk daha raştırıyorum
Bende Remington S9500 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Saç Düzleştirici ile Remington S9810 Genius Profesyonel Saç Düzleştirici arasında kaldım. Kafamı kurcalayan tek şey S9810 un profesyonel olduğunun yazılması. Yoksa Benim aklım S9500 de. Acaba o da profesyonel mi? Özellikleri çok iyi. Hangisi daha kaltelidir?
aynen bende ikisi arasında kaldım s9500 profosyonell değil ama s 918 profosyonel ikisinin özellikleri aynı gibi ama almışken en iyisi olsun ikisi arasında gidip geliyorum s 918 in profosyonel olması ilgimi çekiyo ama bilmiyorummm
Eğer bi karar verirsen bana da haber verir misin bende çok kararsızım araştırıyorum , almışken en iyisi olsun istiyorum..
sende hangisi ağır basıyo
bana agır basan profosyonel olan diğerinin sadece inci tabakalı biz özelliği var profosyonel olan daha iyi sonuç verir gibime geliyooo
Yalnız eve gelip incelediğimde içim biraz huzursuz oldu , onu da söylim .. Plakaları birbirine yapışmıyo kuvvet uygulamak gerekiyor , Plakalar aralık duruyor sanki saçımı düzleştirmeyecekmiş gibi geliyo :26: acaba S9810 ların hepsi mi öyle benim aldığım üründe mi birşey var. bugun gidip bakıcam.
2 yıldır remington kullanıyorum. çok memnunum ve almak isteyenlere tavsiye ediyorum. saçlarım belimde ve en fazla 10-15 dk da yapıyorum saçlarımı.
modelı hangsı acaba