• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remigton saç düzleştirici alacağım ama çok kararsızım..

loveyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
132
0
96
35
Muğla
saçlarım kalın tellii braun es2 kullanıyorumm ama istediğim sonucu vermiyo remigtonu çok övüyolar ama hangi modeli almalıyım düz olsun kabarsınn siz hangisini öneririzsinizzz

ben de aynı sorunsalla boğuştum,çeşitli yerlerde farklı modeller denedim,bence sen de denemeden alma. tam shine therapy alıyordum ki,ykm'de wet2 Straight aldım. saçları hem ıslakken hem de kuruken şekillendiriyor ve en fazla 10 dk sürüyor. hem de benim saçlarım kıvırcık. ayrıca 5 yıl da garantisi var. bir defa kullandım ve 4 gün dayandı. ayrıca her gün düzeltme yapmam da gerekmedi. tavsiye edebilirim ama mutlaka deneyerek al derim.

cnm bence tercihin remingtondan yana olsun şüphesiz en iyi saç düzleştricileri yapıyorlar. mağazada saçında deneyerek en uygununu bul cnm. bende 10 gün önce şu ince olanından s6500 dan aldım. sonuç mükemmel. ammaaaaaa nişanlım düzleştiriciden nefret ediyor:(((( aldığımı duyunca baya kızdı. ben de satmayı düşünüyorum. ilgilenen arkadaşım olursa özelden msj atabilir. (inş topik seçiimim yanlış diildir:5:)

saçlarım kalın tellii braun es2 kullanıyorumm ama istediğim sonucu vermiyo remigtonu çok övüyolar ama hangi modeli almalıyım düz olsun kabarsınn siz hangisini öneririzsinizzz

Benim saçım da gür dalgalı kalın telli ve çok uzun ben dün ykmden remington 5500 aldım ve çok memnun kaldım annemin saçları da kıvırcık ona rağmen tek seferde dümdüz yaptı .Alırken bütün markaları denettirdim saçımda en iyisi buydu ayrıca yarına kadar da 74tlymiş boynerde 150tlydi...

kesinlikle remigton alıcam çünkü kullananlardan hiç kötü yorum duymadımm REMINGTON S9500 PEARL İNCİ İLE SERAMİK KAPLAMA en son çıkardıgı düzleştirici buymuşş özellikleride fena değil ama bakıcam artıkk daha raştırıyorum

ben senelerdir remington u kullaniyorum eskidi benimki yenisini alicam yine remington dan, kivirticim da remington dan bence kesinlikle al, teflon oldugu icin de saci yakmiyor...

marka olara remigton alıcamda cok cesiti var profosyonel olanlardanmı almalıyım dahagüzel sonuç almam için

kesinlikle remigton alıcam çünkü kullananlardan hiç kötü yorum duymadımm REMINGTON S9500 PEARL İNCİ İLE SERAMİK KAPLAMA en son çıkardıgı düzleştirici buymuşş özellikleride fena değil ama bakıcam artıkk daha raştırıyorum

Bende Remington S9500 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Saç Düzleştirici ile Remington S9810 Genius Profesyonel Saç Düzleştirici arasında kaldım. Kafamı kurcalayan tek şey S9810 un profesyonel olduğunun yazılması. Yoksa Benim aklım S9500 de. Acaba o da profesyonel mi? Özellikleri çok iyi. Hangisi daha kaltelidir?

Son düzenleme:
Bende Remington S9500 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Saç Düzleştirici ile Remington S9810 Genius Profesyonel Saç Düzleştirici arasında kaldım. Kafamı kurcalayan tek şey S9810 un profesyonel olduğunun yazılması. Yoksa Benim aklım S9500 de. Acaba o da profesyonel mi? Özellikleri çok iyi. Hangisi daha kaltelidir?

aynen bende ikisi arasında kaldım s9500 profosyonell değil ama s 918 profosyonel ikisinin özellikleri aynı gibi ama almışken en iyisi olsun ikisi arasında gidip geliyorum s 918 in profosyonel olması ilgimi çekiyo ama bilmiyorummm

aynen bende ikisi arasında kaldım s9500 profosyonell değil ama s 918 profosyonel ikisinin özellikleri aynı gibi ama almışken en iyisi olsun ikisi arasında gidip geliyorum s 918 in profosyonel olması ilgimi çekiyo ama bilmiyorummm

Eğer bi karar verirsen bana da haber verir misin bende çok kararsızım araştırıyorum , almışken en iyisi olsun istiyorum..
sende hangisi ağır basıyo

Son düzenleme:
şaşma derim bu kararından remington gerçekten sağlammış hbden aldım iyi kide almışım hatta arkadaşım ksıkandı o bile aynısından aldı
shine traphy serisinde saçların yağlıysa kullnma derim çünkü plakalar yağ barındııo parlaklık wrmesi için
Remington Sleek & Curl S1051 Saç Düzleştirici + Kullanım Cd'si Hediyeli bunu almştm 2.5 sen oldu taşş taşş seviyrum makinamı yakma kırma gib olayı yok saçı hemencicik şekil verio

Eğer bi karar verirsen bana da haber verir misin bende çok kararsızım araştırıyorum , almışken en iyisi olsun istiyorum..
sende hangisi ağır basıyo

bana agır basan profosyonel olan diğerinin sadece inci tabakalı biz özelliği var profosyonel olan daha iyi sonuç verir gibime geliyooo

bana agır basan profosyonel olan diğerinin sadece inci tabakalı biz özelliği var profosyonel olan daha iyi sonuç verir gibime geliyooo

ben dayanamadım dün gittim mağazaya , orda da sordum , denedim vee S9810 u aldım :75: gerçekten mükemmel taş gibi valla. S9500 üde inceledim orda , çok şık bi makine vallahi , beni cezbedende tasarımı olmuştu gerçekten , baktım seninde dediğin gibi tabakası inci , birde çok ince .. en yeni modeliymiş , özellikleri hemen hemen aynı ama , profesyonel olan daha kaliteli daha sağlam duruyor.. Hemencik aldım üstelik indirimli fiyattaymış , 160 küsürden 140 tl ye düşmüş. İstersen sende bi düşün , kaçırma fırsatı derim :34:

Yalnız eve gelip incelediğimde içim biraz huzursuz oldu , onu da söylim .. Plakaları birbirine yapışmıyo kuvvet uygulamak gerekiyor , Plakalar aralık duruyor sanki saçımı düzleştirmeyecekmiş gibi geliyo :26: acaba S9810 ların hepsi mi öyle benim aldığım üründe mi birşey var. bugun gidip bakıcam.

Yalnız eve gelip incelediğimde içim biraz huzursuz oldu , onu da söylim .. Plakaları birbirine yapışmıyo kuvvet uygulamak gerekiyor , Plakalar aralık duruyor sanki saçımı düzleştirmeyecekmiş gibi geliyo :26: acaba S9810 ların hepsi mi öyle benim aldığım üründe mi birşey var. bugun gidip bakıcam.

nasıl düzleştiriyo pekiii güzelmmii bende hafta sonu alcam

kızlar bende bu hafta sonu düzleştrci alcgm bende konu açmıstım kararsızım bir kaç yere de baktım babyliss st 89e ıpro 230 ya da remıngton s 5500 arasında kaldım
saç düzleştiricisi hangi marka bu da açtığım konu

2 yıldır remington kullanıyorum. çok memnunum ve almak isteyenlere tavsiye ediyorum. saçlarım belimde ve en fazla 10-15 dk da yapıyorum saçlarımı.

modelı hangsı acaba

S2014_Pro_Slim_en_ucuz_remington_sa___kurutma_mak__neler___xmlseries_s2014_pro_slim_84.jpg

netten baktım şimdi tipi bu şekilde ama model olarak bilmiyorum:26:
düzleştiriciye baktım üstünde yazmıyor, kutusunu bulabilirsem yine yazarım tam olarak modelini

Back