80tl tanınmış iyi bir doktor gerçekten tavsiye ederim.bende kendisini araştırıyorum.. muayene ücreti ne kadar acaba
doğuma kendisi mi giriyor peki canım.. ben yüzyıl hastanesinde neslihan şekere gidiyorum.. 45 tl muayene ücreti var.. çok iyi sevecen güleryüzlü bir doktor.. doğum ücreti de normal 850 tl..80tl tanınmış iyi bir doktor gerçekten tavsiye ederim.
İstersen tabiki kendisi giriyor özkan hastanesinde yaptırıyor. Kendi muayenehanesi var orda muayeneleri oluyorsun. internette siteside var bakabilirsin. Doğum ücretini açıkcası konuşmadık daha yarın randevum var gideceğim o zaman sormayı düşünüyordum bende bilgi edinirsem buradan paylaşırım canım. Yüzyıl hastahesine yakınım ben ama daha tecrübeli birinin muayenesinde olmak beni daha cok rahatlatacagı için kendisini tercih ettim daha önce medet beye gidiyordum o da iyi bir doktor sadece bebeğim 5 haftalıkken kalp atısı yok diye olumsuz konusmustu moralimi bozmuştu ilk bebegim oldugu içinde yediğim içtiğim boğazıma dizilmişti duyana kadar :) onunda kendi muayenehanesi var fakat hülya hanım hakkından hem pendikte hem tuzlada öneri aldım o yüzden değiştirdim memnunumda tavsiye ederim sana da :)doğuma kendisi mi giriyor peki canım.. ben yüzyıl hastanesinde neslihan şekere gidiyorum.. 45 tl muayene ücreti var.. çok iyi sevecen güleryüzlü bir doktor.. doğum ücreti de normal 850 tl..
İstersen tabiki kendisi giriyor özkan hastanesinde yaptırıyor. Kendi muayenehanesi var orda muayeneleri oluyorsun. internette siteside var bakabilirsin. Doğum ücretini açıkcası konuşmadık daha yarın randevum var gideceğim o zaman sormayı düşünüyordum bende bilgi edinirsem buradan paylaşırım canım. Yüzyıl hastahesine yakınım ben ama daha tecrübeli birinin muayenesinde olmak beni daha cok rahatlatacagı için kendisini tercih ettim daha önce medet beye gidiyordum o da iyi bir doktor sadece bebeğim 5 haftalıkken kalp atısı yok diye olumsuz konusmustu moralimi bozmuştu ilk bebegim oldugu içinde yediğim içtiğim boğazıma dizilmişti duyana kadar :) onunda kendi muayenehanesi var fakat hülya hanım hakkından hem pendikte hem tuzlada öneri aldım o yüzden değiştirdim memnunumda tavsiye ederim sana da :)
benim de ilk olacak inşallah teyzesi.. doktor iyi olduktan sonra haklısın ücretin bir önemi yok ama ona 80 tl vereceğime emseye giderim o yüzden söledimTabiki canım yazarım :) herkes tabi bütcesine göre veya düşüncesine göre hareket edebilir benim ilk bebegim hassasım hem ayda bir kere gidiyorum zaten sıkıntı yaşamıyorum 15 gün içerisinde ücretsiz kontrolüde oluyor
Anladım canım ben öğrendiğimde sanada bilgi vericem söz :))benim de ilk olacak inşallah teyzesi.. doktor iyi olduktan sonra haklısın ücretin bir önemi yok ama ona 80 tl vereceğime emseye giderim o yüzden söledim
ordaki dokttorlara güvenim tam.. ama neslihan hanımı da seviyorum.. sadece biraz yoğunn