relg döneminde şişiyorum bildiğiniz?

Denemedim ama forumda görmüştüm bunun için regl döneminde iki günlük pirinç lapasi diyeti yapan arkadaslar varmis. Memnun olduklarını söylüyorlardı bi araştır istersen

Caresi ek yok gibi. Su an benimde dört bes gun kaldi olmama bildigin su topu gibi hissediyorum kendimi.

Ben +3 kilo falan goruyorum regl dönemlerinde o kadar odemim oluyor yani, gozlerim bile sisiyor. Bol su icip odemi atmaya calismaktan baska yolu yok

Bende de şişkinlik olur kendimi Göbek li çirkin pislik hissederim :KK70: ama regl bitince ve o siskinlik inince yine piremsesler gibi hissediyorum o_O

Ben +3 kilo falan goruyorum regl dönemlerinde o kadar odemim oluyor yani, gozlerim bile sisiyor. Bol su icip odemi atmaya calismaktan baska yolu yok
Benim +5-6 kilo farkediyor cnm olduktan sonra sisim anca 2-3 ,gunde geciyor buda artik bana rahatsizlik vermeye basladi:KK43:

Denemedim ama forumda görmüştüm bunun için regl döneminde iki günlük pirinç lapasi diyeti yapan arkadaslar varmis. Memnun olduklarını söylüyorlardı bi araştır istersen
Tesekkur ederim cnm bir arastiriyim:KK52:

X