- 8 Aralık 2009
- 1.528
- 9
- Konu Sahibi ironihayat
kızlar zayıflamaya o kadar cok etkılıymıskı kullanan varmı aranızda.yenı aldım bende karın bolgesı yaglarını tıtresımle yakıyormus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bi yerde de ebru sallı pilates yaptgını okumustm
nasıl yapıorsn ya benim 5 dk snr dilim dısarıda oluo
gerci cok faydalı biliorm bi kac arkadasım baya bi sıkılastı
sen hergn mü yaptn
ben leslie walk 3 mil yapıodm bi ara cok faydalı o da
canım ben gecen sene 3 ayda 8 9 kılo verdım artı sıkılastım.yurumeye cıkıyordum gıdemedıgım zamanlarda leslıe yapıyordum bende 5 mılı.artı o bıtıncede platese baslıyordum.ılk zamanları bende oyleydım bacagımı kaldıramıyordum oyle oturdum yerde kalıyordum.zamanla yaklasık 10 gun sonra falan cok rahat yapıyordun pes etme canım ama.dıyetı sporu bıraktım 1 senede sadece 2 kılo aldım oda bellı olmuyor zaten.yaz gelsın platese tekrar baslıcam.sakın pes etme eger calısan bırıysen aksamları leslıe yapıp arkasındanda plates yapabılırsın canım.artı hergun yesıl cay ıc eger tadını sevmıyorum dıyorsan elmalı melısalı cok guzel yesıl caylar var.artı su tabıkıde yanında pet sıse bulundur kesın ve suyu yudum yudum ıc bı anda ıcersen sadece senı lavaboya yetıstırır baska bır faydasını gormezsın.
benim 12-13 kg var ya Allahtan boyum var yoksa düşünemiyorum :18::18: Herkes ztn kilomu söyleyince hadi ya o kadar göstermiyorsun diyor acaba hepsi beni kandırıyor olabilir mi :82: çkolata ve kolaya dayanamıyorum canım ya sen şimdi rejim yapıyormusun ?