Relax ultra electronic pulse

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
kızlar zayıflamaya o kadar cok etkılıymıskı kullanan varmı aranızda.yenı aldım bende karın bolgesı yaglarını tıtresımle yakıyormus.

kımse kullanmıyor sanırım ama yaklasık bır haftadır hergun 40 50 dk kadar kullanıyorum.ılk gobegımı olcugumde 85 cm gelıyordu bugun sabah olctum 82 cm.tavsıye ederım herkeze

Merhaba,
Ben ilk kez duydum senden. Ürünle ilgili detaylı bilgi verir misin? Nereden aldın, ücreti nedir?
Hemen etkilerini görebilmen çok güzel. Göbeğimi hiç sevmiyorum :KK43:

canım aslınla ben almadım bu aletı arkadasım hedıye ettı.basta bende tereddut ettım hatta korktum bısey olurmuykı dıye.ben normalde zayıfım 1.70 boy 57 kıloyum ama ıste gobegım ve bırazda yan yaglarım var.inan sıkılastıgını hıssedıyorum.olcum 1 haftada 3 cm ıncelmısım.ama bu aletı dıyetle desteklıyecekmıssın + spor tabıkıde.ben hepsını yaptım.

cnm bi yerde de ebru sallı pilates yaptgını okumustm
nasıl yapıorsn ya benim 5 dk snr dilim dısarıda oluo
gerci cok faydalı biliorm bi kac arkadasım baya bi sıkılastı
sen hergn mü yaptn
ben leslie walk 3 mil yapıodm bi ara cok faydalı o da

cnm bi yerde de ebru sallı pilates yaptgını okumustm
nasıl yapıorsn ya benim 5 dk snr dilim dısarıda oluo
gerci cok faydalı biliorm bi kac arkadasım baya bi sıkılastı
sen hergn mü yaptn
ben leslie walk 3 mil yapıodm bi ara cok faydalı o da

canım ben gecen sene 3 ayda 8 9 kılo verdım artı sıkılastım.yurumeye cıkıyordum gıdemedıgım zamanlarda leslıe yapıyordum bende 5 mılı.artı o bıtıncede platese baslıyordum.ılk zamanları bende oyleydım bacagımı kaldıramıyordum oyle oturdum yerde kalıyordum.zamanla yaklasık 10 gun sonra falan cok rahat yapıyordun pes etme canım ama.dıyetı sporu bıraktım 1 senede sadece 2 kılo aldım oda bellı olmuyor zaten.yaz gelsın platese tekrar baslıcam.sakın pes etme eger calısan bırıysen aksamları leslıe yapıp arkasındanda plates yapabılırsın canım.artı hergun yesıl cay ıc eger tadını sevmıyorum dıyorsan elmalı melısalı cok guzel yesıl caylar var.artı su tabıkıde yanında pet sıse bulundur kesın ve suyu yudum yudum ıc bı anda ıcersen sadece senı lavaboya yetıstırır baska bır faydasını gormezsın.

canım ben gecen sene 3 ayda 8 9 kılo verdım artı sıkılastım.yurumeye cıkıyordum gıdemedıgım zamanlarda leslıe yapıyordum bende 5 mılı.artı o bıtıncede platese baslıyordum.ılk zamanları bende oyleydım bacagımı kaldıramıyordum oyle oturdum yerde kalıyordum.zamanla yaklasık 10 gun sonra falan cok rahat yapıyordun pes etme canım ama.dıyetı sporu bıraktım 1 senede sadece 2 kılo aldım oda bellı olmuyor zaten.yaz gelsın platese tekrar baslıcam.sakın pes etme eger calısan bırıysen aksamları leslıe yapıp arkasındanda plates yapabılırsın canım.artı hergun yesıl cay ıc eger tadını sevmıyorum dıyorsan elmalı melısalı cok guzel yesıl caylar var.artı su tabıkıde yanında pet sıse bulundur kesın ve suyu yudum yudum ıc bı anda ıcersen sadece senı lavaboya yetıstırır baska bır faydasını gormezsın.

yeşil çay içerim tadını sevmiyorum aslında ama mideme çok zarar veriyor annemde de öyle nedense rahatsız oluyoruz sancı yapıyor bir de elmalı falan deneyeyim belki sancı yapmaz
evet calısıorum yapcak vaktim var spor ama kaldıramıorm popomu leslie ben yaptım baya bi hatta zorunlu görüodum basım agrıo bilmem ne demedn yapıodum sonra bi iki gün bıraktım gitti üf. su konusunda aynen dediign gibiydim birden içip koş wcye işyerinde arkadasm söyledi tmm güzel cok su içiosn ama hızlı iciosn anlamı yok dedi video nerden indirdin cnm ebru sallı yasakmı bilmiorm burdan yazman ama bulamdım hep kırık linkler var

canım cok fazla hatırlamıyorum ama tv8 ınternet sıtesıne gırıp ordan ebru salllının vıdeoları dıyor hemen ındırıyordum ordan.şimdi nasıl indiriliyormu indirilmiyormu bılmıyorum malesef. kac kılo fazlalıgın var

benim 12-13 kg var ya Allahtan boyum var yoksa düşünemiyorum :18::18: Herkes ztn kilomu söyleyince hadi ya o kadar göstermiyorsun diyor acaba hepsi beni kandırıyor olabilir mi :82: çkolata ve kolaya dayanamıyorum canım ya sen şimdi rejim yapıyormusun ?

benim 12-13 kg var ya Allahtan boyum var yoksa düşünemiyorum :18::18: Herkes ztn kilomu söyleyince hadi ya o kadar göstermiyorsun diyor acaba hepsi beni kandırıyor olabilir mi :82: çkolata ve kolaya dayanamıyorum canım ya sen şimdi rejim yapıyormusun ?

canım aslında gecen hafta yedıklerıme dıkkat ettım 1.50 kılo vermısım artı ben ıse gelırken sabah aksam 20 dk yuruyorum.o yuzdende fazla kılo almıyorum.ahh canım ıyıkı boyun var bendede boy var o yuzden kılolu oldugum zamanlarda hıc gostermıyordum.aslında azmetsen verırsın 3 4 aya kadar.yuruyuse cıkıyormusun pekı aksamları falan.

X