Gelinlik Modelleri Relactive gelinliğim sizce nasıl? :)))

Canım modelde prenses etek kullanılsa etek uçlarında o küçük toz pembe güllü detaylar kullanılsaydı eteklerine de minik minik güller serpiştirilseydi hoş olurdu. Bu modelde gördüğüm kat kat etek müsamere çocuklarını andırdı bana. Bir gelin asil ve birazcık da seksi olmalı bu çok masum ve çocuksu bir model gibi geldi bana :44:...

aslında böyle bi tarz düşünmememe ragmen tatlı bi gelinlik içine gerçekten sindiyse zaten yakışır üstüne ama aynı sayfadaki 6. gelinlik daha hoş

aslında böyle bi tarz düşünmememe ragmen tatlı bi gelinlik içine gerçekten sindiyse zaten yakışır üstüne ama aynı sayfadaki 6. gelinlik daha hoş

evet canım o katalogta dahada hoş aslınsa işlemeleri falan çok asil

bikaç beyendiğimi de ekledim onlar hakkındada yorum yaparsan sevinirim

Son düzenleme:

Son düzenleme:
5. Gelinligin üst kısmıyla 6.gelinligin alt kısmı süper ikisinin kombinasyonu çok hoş olur bence

tüllü istediğin için ben bunu çok beğendim.
ama üstünde nasıl duracağı da çok önemli.
hazır alacaksan dükkanlara gidip dene.
içine sine sine alırsın.
hayırlı olsun.

evet canım 2. bu ağırlıklı yarın pazar bütün gün iyi bi düşüneyim kararımı vericem artık

Relactive, rlc, gelinlik, abiye, tekstil,i giyim, d giyim, spor giyim, giyim, giysiRelactive 2009 Gelinlik ve Abiye

bu modelde canım üstü gerçekten çok güzel,benimde beli saran modeller çok hoşuma gidiyor fakat etek kısmı hoş değil,katkat olacağı yerde düz kabarık olsa daha iyi olurdu...çok basit kalmış......

Relactive, rlc, gelinlik, abiye, tekstil,i giyim, d giyim, spor giyim, giyim, giysiRelactive 2009 Gelinlik ve Abiye
bu modelde de üstü yine güzel beli sardığı için...Fakat eteğini ben beğenmedim benim tarzım değil....Sade kumaş gibi değil biraz ışıltılı ,taşlı süslü gelinlik isterim.....
bu model yukarıdakine göre daha güzel,ışıltısı var sade değil...üstü çok güzel...tek askılı olması ayrı hava katmış...en çok bunu beğendim canım...
bunu hiçbir şekilde beğenmedim...
eğer boyun uzunsa ve düz model beğeniyorsan canım bu model çok yakışır....duvağını çok beğendim....benim konumda da gerçek bir gelin vardı onun gelinliği de bunun gibiydi..

daha başka markalara da bakabilirsin canım henüz kesin kararını vermediysen....tabi ki en güzel karar sen vereceksin......Allah gönlüne göre versin canım...içine sinen en güzel gelinliği giymen dileğimle....

Son düzenleme:
açıkçası relactivenin sitesine baktığımda ne modellerini, ne de kumaşlarını beğenmiştim. Hatta listeme bile almamıştım o derece, fakat tamamen tesadüf eseri mağazaya gittim ve büyük ihtimalle orada diktireceğim gelinliğimi.

Size tavsiyem, internetten bol bol model bakmanız, ardından gelinlikçileri gezip o modele yakın modelleri giymeniz. Arada düşündüğünüzden farklı modeller de giyin içinizde kalmasın. Önemli olan gelinlikçilerin kataloglarında olan modeller değil, sizin istediğiniz gelinliğin kalıbına sahip olup olmamaları; bir de tabii ki kumaşlarının kalitesi. Bir de güven duygusu oluşuyorsa tamamdır :)
Relcative benim için böyle oldu. Sonuçta aynı model gelinlik için 900 TL fiyat veren de oldu, 18.000 TL fiyat veren de. Kumaş ve tabii ki marka farkı. Ama biraz gezdiğiniz takdirde makul fiyatlar veren moda evlerini kesinlikle bulursunuz....
Herkese mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…