Sanırım bu gelinliği istiyorsun, doğru anladıysam:
Açıkçası, çok daha güzellerini bulabileceğini düşünüyorum. Ben böyle büyük katlı etekleri severim ama tül bunun için doğru bir kumaş değil. Büyük katlar daha tok kumaşlarda düzgün görünüyor, örneğin tafta veya saten. Özellikle de kenardan geçtikleri saten şerit buruşup düzgün durmayacaktır. Daha ne modeller bulursun canım. Bir de önerim, özellikle hazır almayı düşünüyorsan internetten bakma, direkt dükkanları gezip dene.
yada kızlar şeritlerin yerine uçlarına etek kısımlarında olan güpürlerden geçseler nasıl olur
evt bu gelinlik bende tül etek çok istiyorum aslında benim bulunduğum yerde fazla alternatif yok birazda aceleye geldi ama adam önüme 3 4 katalog çıkardı içinden bu çok değişik hoş geldi eğer bu olmasaydı bu tarz bişey istiyodum[/url]
gelinliğin modelinde esneksen, sen önce bütçenden haber ver kuzum. çünkü güzel gelinlik güzel kumaş demek, her bütçenin güzel kumaşı farklı. eğer çok bir bütçen yoksa, katlı dantelden bir etekte, bulabilecekleri en kötü danteli kullanırlar, çünkü metreler ve metrelerce dantel gidiyor, sonuçta da içine sinecek bir iş çıkmaz ortaya. ama 2000 ve üstü harcayabilecek durumdaysan, model kısıtlaman pek kalmaz. umarım açıklayabilmişimdir.
bu tarz bir şey istiyorsan, dediğim gibi, önce hazır bak çünkü onlarcasını vitrinde gördüm bu yaz. istanbulda kadıköy merkezde bile hala vitrininde tutanlar vardı son gezdiğimde. terzi konusunda seni bağlayan bir şey mi var, tanıdık filan mı? neden model bile seçmeden terzi seçtin pek anlamadım...
anladım canım o konuda sorun olmaz içime yatsın önemli olan o relactive marka bi gelinlikmiş izmir üretimli diğer markalara göre fiyat fark ediyomuş bu gelinliğe 2400 gibi bi rakam söyledi ama burası küçük yer insanlarda birbirini tanıyo güzel bi indirim yaptı işte sonradan biraz kararsız kaldım nişanlım yoktu yanımda onu alıp bugün gidebilirim tekrar
bu gelinlik için indirimli fiyatı 2400 değil herhalde. pahalı söylemiş çünkü.
etek kısmında şeritler çıksa daha iyi olur sanki. göğüs bölümünü beğendim ben çok hoş
seni öpmek istiyorumzhebani bende öyle düşündüm etek kısmı şerit yerine çiçeklerin etrafındaki güpürlerden olsa nasıl olur
bende öpcem durbence güzel olur canım :13:
hayırlı,uğurlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?