• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Relactive gelinliğim sizce nasıl? :)))

Canım çiçek detayları cidden çok hoş ama o kat kat kabarık etekte hoş durmamış,
böyle bir gelinlik düşünüyorsan katsız kabarık bi etek ksımında çok daha hoş olur diye düşünüyorum
özellikle bahar veya yazda evleneceksen süper olur, tebrik ederim :)

benim eteğide hoşuma gitti aslında bende düz prenses gelinlik dedikleri etekten istiyodum ama bu katalogta çok değişik hoş durmuş sağol canım yorumun için

Sanırım bu gelinliği istiyorsun, doğru anladıysam:

SF-56_57_a_b.png

Açıkçası, çok daha güzellerini bulabileceğini düşünüyorum. Ben böyle büyük katlı etekleri severim ama tül bunun için doğru bir kumaş değil. Büyük katlar daha tok kumaşlarda düzgün görünüyor, örneğin tafta veya saten. Özellikle de kenardan geçtikleri saten şerit buruşup düzgün durmayacaktır. Daha ne modeller bulursun canım. Bir de önerim, özellikle hazır almayı düşünüyorsan internetten bakma, direkt dükkanları gezip dene.

Son düzenleme:
Kat kat olması perdeyi anımsattı bana, saten şeritlerde çok basit..Kat kat olmazsa düz inerse tül kabarık bir şekilde süper olur, çünkü üstü çok hoş.

açıkçası bende beğenmedim çok daha güzellerini bulabilirsin:))

sağol canım beni kırmayıp yorum yaptığın için banada çok şirin geldi ya eğer olumsuz yorumlar artarsa gidicem bugün tekrar

yada kızlar şeritlerin yerine uçlarına etek kısımlarında olan güpürlerden geçseler nasıl olur

Son düzenleme:
Sanırım bu gelinliği istiyorsun, doğru anladıysam:

SF-56_57_a_b.png

Açıkçası, çok daha güzellerini bulabileceğini düşünüyorum. Ben böyle büyük katlı etekleri severim ama tül bunun için doğru bir kumaş değil. Büyük katlar daha tok kumaşlarda düzgün görünüyor, örneğin tafta veya saten. Özellikle de kenardan geçtikleri saten şerit buruşup düzgün durmayacaktır. Daha ne modeller bulursun canım. Bir de önerim, özellikle hazır almayı düşünüyorsan internetten bakma, direkt dükkanları gezip dene.

evt bu gelinlik bende tül etek çok istiyorum aslında benim bulunduğum yerde fazla alternatif yok birazda aceleye geldi ama adam önüme 3 4 katalog çıkardı içinden bu çok değişik hoş geldi eğer bu olmasaydı bu tarz bişey istiyodum

yada kızlar şeritlerin yerine uçlarına etek kısımlarında olan güpürlerden geçseler nasıl olur

gelinliğin modelinde esneksen, sen önce bütçenden haber ver kuzum. çünkü güzel gelinlik güzel kumaş demek, her bütçenin güzel kumaşı farklı. eğer çok bir bütçen yoksa, katlı dantelden bir etekte, bulabilecekleri en kötü danteli kullanırlar, çünkü metreler ve metrelerce dantel gidiyor, sonuçta da içine sinecek bir iş çıkmaz ortaya. ama 2000 ve üstü harcayabilecek durumdaysan, model kısıtlaman pek kalmaz. umarım açıklayabilmişimdir.

evt bu gelinlik bende tül etek çok istiyorum aslında benim bulunduğum yerde fazla alternatif yok birazda aceleye geldi ama adam önüme 3 4 katalog çıkardı içinden bu çok değişik hoş geldi eğer bu olmasaydı bu tarz bişey istiyodum[/url]

bu tarz bir şey istiyorsan, dediğim gibi, önce hazır bak çünkü onlarcasını vitrinde gördüm bu yaz. istanbulda kadıköy merkezde bile hala vitrininde tutanlar vardı son gezdiğimde. terzi konusunda seni bağlayan bir şey mi var, tanıdık filan mı? neden model bile seçmeden terzi seçtin pek anlamadım...

gelinliğin modelinde esneksen, sen önce bütçenden haber ver kuzum. çünkü güzel gelinlik güzel kumaş demek, her bütçenin güzel kumaşı farklı. eğer çok bir bütçen yoksa, katlı dantelden bir etekte, bulabilecekleri en kötü danteli kullanırlar, çünkü metreler ve metrelerce dantel gidiyor, sonuçta da içine sinecek bir iş çıkmaz ortaya. ama 2000 ve üstü harcayabilecek durumdaysan, model kısıtlaman pek kalmaz. umarım açıklayabilmişimdir.

anladım canım o konuda sorun olmaz içime yatsın önemli olan o relactive marka bi gelinlikmiş izmir üretimli diğer markalara göre fiyat fark ediyomuş bu gelinliğe 2400 gibi bi rakam söyledi ama burası küçük yer insanlarda birbirini tanıyo güzel bi indirim yaptı işte sonradan biraz kararsız kaldım nişanlım yoktu yanımda onu alıp bugün gidebilirim tekrar

bu tarz bir şey istiyorsan, dediğim gibi, önce hazır bak çünkü onlarcasını vitrinde gördüm bu yaz. istanbulda kadıköy merkezde bile hala vitrininde tutanlar vardı son gezdiğimde. terzi konusunda seni bağlayan bir şey mi var, tanıdık filan mı? neden model bile seçmeden terzi seçtin pek anlamadım...

terzi seçmedim canım katalogtan beyendim ölçülerim alındı orjinali gelicek yani

anladım canım o konuda sorun olmaz içime yatsın önemli olan o relactive marka bi gelinlikmiş izmir üretimli diğer markalara göre fiyat fark ediyomuş bu gelinliğe 2400 gibi bi rakam söyledi ama burası küçük yer insanlarda birbirini tanıyo güzel bi indirim yaptı işte sonradan biraz kararsız kaldım nişanlım yoktu yanımda onu alıp bugün gidebilirim tekrar

bu gelinlik için indirimli fiyatı 2400 değil herhalde. pahalı söylemiş çünkü.

bu gelinlik için indirimli fiyatı 2400 değil herhalde. pahalı söylemiş çünkü.

yok canım 1800 gibi bi fiyattı

yaa neden sadece ben beyendim gıcık oluyorum benim beyendiğim bişeyi başkası beyenmeyince :9: annemde küçük çocuk gelinliği gibi dedi bugün :49: onaada ayrı sinir oldum

etek kısmında şeritler çıksa daha iyi olur sanki. göğüs bölümünü beğendim ben çok hoş :34:

etek kısmında şeritler çıksa daha iyi olur sanki. göğüs bölümünü beğendim ben çok hoş :34:

seni öpmek istiyorum :54: zhebani bende öyle düşündüm etek kısmı şerit yerine çiçeklerin etrafındaki güpürlerden olsa nasıl olur

Son düzenleme:
Back