- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
kızlar selam,
Daha önce de bir konum vardı hastalık hastasıyım diye. Çok hasta oluyorum bğnyem çok zayıf. işim çok ağır hiç kendime vakit ayıramıyorum.
Ankilozan spondilit hastasıyım bir çeşit romatizma. İlaçlarım çok ağır. Geçen hafta şiddetli tutulmalar yaşadım ilaçlara abandım.
Burdan sonrası ayıplı
ilaçlardan bunu yaşadığımı düşğnüyorum en çok. Perşembe günü tuvalete oturdum. Kalktım. Tuvalet kan içindeydi. Oracıkta düşüp bayılacaktım. Birden makattan geldiğini farkettim. Normalde hemoroid problemm var ama bu öyle bir kanama değil. Çok fazlaydı. Bütün gün bu kanama her wcye gittiğimde tekrat etti. Aralıklarla ishal ve karın krampları eşlik etti. Cuma günü 2 kez ve çok daha az bir kan geldi. Bugün bişey yok daha.
Çalıştığım için doktora gidemedm. Bugün özele gidicem. Bi yandan doktor araştırıyorum. Bi yandan pank oldum bu ne diye. İstanbulda avrupa yakasında özel hastane ve genel cerrH tavsiyesi de alırım. Ama en çok bu ne bilen var mı nerem kanıyo bu kan nerden geliyo böyle :///
Daha önce de bir konum vardı hastalık hastasıyım diye. Çok hasta oluyorum bğnyem çok zayıf. işim çok ağır hiç kendime vakit ayıramıyorum.
Ankilozan spondilit hastasıyım bir çeşit romatizma. İlaçlarım çok ağır. Geçen hafta şiddetli tutulmalar yaşadım ilaçlara abandım.
Burdan sonrası ayıplı

Çalıştığım için doktora gidemedm. Bugün özele gidicem. Bi yandan doktor araştırıyorum. Bi yandan pank oldum bu ne diye. İstanbulda avrupa yakasında özel hastane ve genel cerrH tavsiyesi de alırım. Ama en çok bu ne bilen var mı nerem kanıyo bu kan nerden geliyo böyle :///