- Konu Sahibi BolSekerli
-
cok tesekkurler canım a.s.a.s.a.s.a.sarkadaşlar bu buluşma süper olmuş ya
hepinizde gözüme çarpan kişilerdiniz
iyi oldu sizleri gördüğüm
birsamıda görebilsek iyi olurdu ama
arkadaşlığınız daim olsun
mutlu kalın
evet benim kadar değilsin, beni geçtin çünkü kaydirigubbakcemile3
uuyy tiramisu demi cokacimcoook ama kimse olmamalı o buluşmada, yoksa yerler benim tiramisumu Çok üzgünüm çoook
ŞenizMaaşallah ne güzel buluşma olmuş...hihoyyytKar cım sarı sana pek bi yakışmış tatlım...Ben de gelince yine buluşalım, buluşma organizatörüm KAR...Şenizbunlar da benden size nazara gelmeyin diye...
senıde andık ablısım kaydirigubbakcemile3Bensiz ha bu toplantıyı saylamıyorum bi kerem:)mafoldumbenbi daha gelicem inş
ben sana gösteririm kendimi bi arakaydirigubbakcemile3
kedıcımm cok tesekkurler canım benımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoy oy oy...yer güzel., hatınlar güzel..tadından yenmez bi buluşma olmuşş..
çokkıskanan üye smilisi:):dilcikar:
şaka bi yana allah dostluğunu daim etsinn
hımm onun için bütün gün ötüyodum bugünn çın çın diye..:roflol::roflol:kkda kulagı cınlayan varmıııııııııı??????????..
bereketlı hatunsun kaydirigubbakcemile3burcums hani eyüp sultan camiin de beklerken bacağıma kuş şeettmişti ya resmini çekmiştin sende onu koymayı unutmuşsunkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hımm onun için bütün gün ötüyodum bugünn çın çın diye..:roflol::roflol:
bereketlı hatunsun kaydirigubbakcemile3
senın kadar olamasakda tatlıyız valla kaydirigubbakcemile3amanda aman tatlışlarıma bakın maşallah hepiniz çok güzelsinizkeşkem bende olsaydım :sinifsinif: hepinizle tanışmayı isterdim fıstıklar öptüm kocaman sizleri opuyorumnanaktan
heheheo kadar bereketliyim ki kuşlar görünce şey ediyokaydirigubbakcemile3
o kadar bereketliyim ki kuşlar görünce şey ediyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?