- Konu Sahibi BolSekerli
-
Heee bu lady34 lostzede deki lady demi nan
Heç zedelenmiş göremedim ben ama :umursamaz:
Piyet lotttirik nedir nasıl bir yerdir reklamını etmişsiniz biraz anlatın bari:mymeka:
siz süper,manzara süper daa ne diyemalkisalkisalkis
keşki bende yanınızda olabilsedim,yazışarak bilem kaynaşmışız,kimbilir yanyana olsak neler olurŞeniz
hep böle gülün emiia.s.
evet yaaa:gitme:siz süper,manzara süper daa ne diyemalkisalkisalkis
keşki bende yanınızda olabilsedim,yazışarak bilem kaynaşmışız,kimbilir yanyana olsak neler olurŞeniz
hep böle gülün emiia.s.
ana halı sahada var
ne guzel maç edılır orda hee
sagol canım guzel yorumun ıcın keske sende olsaydın aramızda..ana halı sahada var
ne guzel maç edılır orda hee
sus böcük çenebaz kadar değilim ben :smiley-cool:
çok güzel bi gün geçirdim zemuszemus teşekür ederim bu güzel günü bana yaşattığınız için a.s.
sagol canımmŞeniz
bı senle tıramısu yıyemedık karsılıklı :gitme:
Heee bu lady34 lostzede deki lady demi nan
Heç zedelenmiş göremedim ben ama :umursamaz:
Piyet lotttirik nedir nasıl bir yerdir reklamını etmişsiniz biraz anlatın bari:mymeka:
çalmana gerek yok verim sanacok guzelsınız kızlar lady34 kız o etegını calmazsam ne zman yıkıcan camasır bakım ardım tardımda bulamdım ben :) kar cım sende guzle olmsun ama canta olmamaıs keske sıyah taksaydın ama ppatyanın dalı yesıl olur demı sende dalını da evde unutmamsısın :) guzle olmsu sun guzel :)) dıger arkadslarda guzle olmsular hepınız cok guzlesınız hasa olmasaydım gelırdım ama yıne gelemzdım sıcakda cıkamıorum yasakartık ben bı evı tutım kar bılıor ne yapıcamızı sevgulu sanal eltıcım pıjama partısı huraaaaa:))) ne catlak karıyım ya
evet benim kadar değilsin, beni geçtin çünkü kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bu buluşma süper olmuş ya
hepinizde gözüme çarpan kişilerdiniz
iyi oldu sizleri gördüğüm
birsamıda görebilsek iyi olurdu ama
arkadaşlığınız daim olsun
mutlu kalın
seni mi geçtim alla sen :mymeka:
izmirlere kocaelilere mi gidiyom :dilcikar:
bekar olsam gezmediğim yer kalmazdı :gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:cok guzelsınız kızlar lady34 kız o etegını calmazsam ne zman yıkıcan camasır bakım ardım tardımda bulamdım ben :) kar cım sende guzle olmsun ama canta olmamaıs keske sıyah taksaydın ama ppatyanın dalı yesıl olur demı sende dalını da evde unutmamsısın :) guzle olmsu sun guzel :)) dıger arkadslarda guzle olmsular hepınız cok guzlesınız hasa olmasaydım gelırdım ama yıne gelemzdım sıcakda cıkamıorum yasakartık ben bı evı tutım kar bılıor ne yapıcamızı sevgulu sanal eltıcım pıjama partısı huraaaaa:))) ne catlak karıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?