Anket Reklamları izler misiniz?

Televizyon izlerken reklam girdiği anda ne yaparsınız?

• Ankete Katılan
    62
turkcellin son reklamını çok sevdim:) sırf onu izlemek için kanalları dolaştığım bile oldu

ya bazen takılıyorum izliyorum ama bazen spikerler bizden ayrılmayın der demez değiştiriyorum kanalı çoğu zaman izlemem reklamları

genelde izlemem.ama otistik kızım var o çok seviyor reklamları.onun sayesinde seyrediyoruz:ecrin_bebek:

bazen izliyorum bazen hayır........
çok uzun yaaa insanı bayıyor iyice....
normal reklam yemıyor bırde tanıtım reklamları çıktı iyi mi?

emek yahuu izliyorum:)))
zaten alternatifim yok kii
reklam arası film izletiyorlar
reklam arası haber vs vs.. gel de görmezden gel...

hiç sevmiyorum reklamları ama mecburen izliyoruz
5 yaşındaki kızım çok seviyor reklamları
kanal değiştirince kıyamet kopuyor evde
o yüzden mecburen seyrediyoruz:1no2:

ben pek sevmem ilginc reklam cikarsa yinede bakarim ama yoksa kanal degistiririm..........

avrupa kanalındaki reklamlar insani öldürüyor, bitmek bilmiyor
ama türk kanalındakileri izlerim bazen
helede dizi seyrediyorsam reklamada girse başka yeri açmiyorum çünkü bazen başka yeri açinca dizinin başlangıcını kaçırdığım oluyor ama eşim reklama girer girmez hemen başka kanala atlıyor beni deli ediyor

Duruma göre bazen kanal değiştirmeye üşenirim reklamlarıda izlerim ama çoğunlukla kanal değiştiririm

Reklam başlar başlamaz odada mutfağa gitmesi gereken şeyleri götürür, odaya gelmesi gereken şeyleri getiririm. Tuvalete giderim, hatta çamaşır asar, bulaşık makinesini boşaltırım. -tatlicadiarzu-
Ayrıca o kadar uzun ve sık reklam veriyorlarki nerdeyse dizi arası reklam değilde adeta reklam arası dizi izliyor gibiyiz. Çok sıkıcı oluyor gerçekden. :kızgın:

reklamcılık okuduğum için izliyorum ama önceden de severdim.kafamı dağıtıyor,değişiklik oluyorhihoyyyt

Hiç reklam izlemem hemen kanalı değiştiririm.
Çok sıkılırım reklamlarda sıkıcı gelmiştir her zaman:kahve:

Back