canım bende, esim ve cocuklarla beraber aksam oturuyorduk tam senin bahsettigin reklam cıktı,
bende senın dedigin gibi tam servis geldigi zamanmı ütü yapası tutmus dedim....
bende sanpuan reklamlarını sacma buluyorum,
en kalitesiz sanpuanı bile kaliteli gibi reklamını yapıyorlarya işte buna sinir oluyorum...Kötü Kazen
yalnız bu konu pek milleti sarmadı galiba kimse topiğe katılmıyor...klava::1closedeyes:
Hey millet nerdesiniz.....senağlama
evet canim demik ki sadece senin ve benim hosuma gitmiyo herhalde bu reklamlar
canim ben varim bak............
o kadar çok varki en siniride tuvallete çocuk püff bitti diyor koku iğrençç
hadi arkadaşlar burdan garip ve mantıksız bulduğumuz reklamları paylaşalım.ilk ben başlıyım.
bir deterjan reklamında anne ütü yaparken lekenin çıkmadığını görüyor.oğluda anne servis geldi diyor....bana mantıksız geliyor.yani tam servisin geliceği saat ütümü yapılır.saçma işte.....:lepi:
ayyy kızlar ben hiç reklem ları baştan sona kadar izlemem ki.hani tam diyolar ya ŞİMDİ KISA Bİ REKLAM ARASI SAKIN BİZDEN AYRIMAYIN....işte ben tam o anda değiştiriyorum kanalı. o yüzden yorum ve eleştiri yapamicam üzgünümsositososito
üstelik ben daha pratik bişiyler yapıp lekeyi hemen yok edip oğlunu servise yetiştirecek diye düşünürken ne göreyim,önlüğü makinaya atıyor,çocukta okula gidemiyor.canım sana katılıyorum bende bu reklamı çok saçma buldum çünki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?