Bebek Beslenmesi reklam cd si bulabilirmiyiz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmasalim

...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
132
0
96
41
Isparta
arkadaşlar 6 buçuk aylık kızım çok iştahsız. ancak reklamları izlerken yemek yedirebiliyoruz. o da her reklamı sevmiyor yani, bazı sevdiği özel reklamlar var. acaba diyorum bu reklam cd lerine falan ulaşabilirmiyiz?? bilgisi olan varmı satılıyomu böyle bişeyler yada hazırlanıyormu??

canim seni çok iyi anlayabiliyorum ama çokda reklam falan izletme derim çünkü hızlı geçişler oldugu için bebeginin konuşmasinda ve dikkat eksikliginsorun olabilir..şimdilik yemek yerken izlesin diyosun ama ilerde birazdaha problemli bir çocuk olabilir..sırf bu yüzden otistik çocuk taniyorum etrafimda..bence sen onu müzige yönlendir..benim kiizimda reklam izlemesini çok severdi ama simdisürekli müzik dinliyor..bence cd ye falan başvurma canim elbet yer acikcinca mecburen yiyecek

ya evet çok haklısın aslında televizyonun ne kadar zararlı 9olduğunu biliyorum ama yemek yedirmek için başka çeremiz yok...
çalıştığım için kayınvalidem yediriyor güzdüzleri. reklamlarda kolay oluyor yemesi. başka türlü uğraşabileceğini sanmıyorum. önerin var mı ki başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…