• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rejene veya renuee krem kullanan varmı

slm rejene ye devam daha bişe yok aynılar herhalde bi işe yaramıcak yada daha erken yazmalara devam edecem çünkü kimsenin boş boşuna para veripte almalarını istemiyorum yazık paralarımıza

renuee hamileykende sürmek gerekiyor benim arkadaşım 2 hamileliğide de kullandı tek bir çatlağı olmadı dediğim gibi doğum öncesinde de kullanmak lazım

slm kızlar sonunda rejene bitti hatta bi ayı filan geçti sonucu sizlere yazıyorum kocaman sıfır yani fos çıktı almayın paranızı boş boşuna vermeyin beş para etmez aynı duruyorlar gerçi ben bi tüp aldım ama hiç bi inceltme dahi yapmadı çok üzgünüm yeni bişe bulursam sizlerle paylaşırım gerçi benden başka kimse yok ama olsun bybybyb

slm kızlar sonunda rejene bitti hatta bi ayı filan geçti sonucu sizlere yazıyorum kocaman sıfır yani fos çıktı almayın paranızı boş boşuna vermeyin beş para etmez aynı duruyorlar gerçi ben bi tüp aldım ama hiç bi inceltme dahi yapmadı çok üzgünüm yeni bişe bulursam sizlerle paylaşırım gerçi benden başka kimse yok ama olsun bybybyb

Canım hep takip ettim ama yazmaya fırsatım yoktu cok gec ama yıne tebrik etmek istiyorumkaydirigubbakcemile5 hakikaten azmine hayran kaldım ve herşeye rağmen yazmaya ve kullanmaya devam ettim tebrik ediyorum sonuç için çok üzüldüm ama :gitme:

Arkadaşlar,ne yaparsanız yapın eğer çatlıcaksanız çatlıyosunuz.Karnınıza sürseniz bacak bacağa sürseniz popo falan filan.Çatlamıcaksanızda olmuyo.
Eğer çatlaklarınız artık yırtık değilse,çok derinleşmemişse,bide yeniyse RENUE den gerçekten sonuç var.Yeni doğum yaptım ve çatlakalarım derin değil.4 hafta bitti ve inanılmaz derecede yüzeyselleşti,2. tüpteyim,sadece 9 uncu haftayı bekliyorum,9 uncu hafatada sonuca yaklaşıyosunuz çünkü.O sarkık görüntü gitti göbek deliğim düzelmeye başladı.Artık tişörtümü kaldırıp karnıma bakabiliyorum,midem bulanmıyor.Ben böyle düşünüyosam kocalar ne derrr..Sizleri bilmem ama renueden fayda gördüm,bide bi yerden gayet ucuza aldım :)

merhabalar çartlaklar için söylenilen contractubeks ben bu kremi ameliyat sonrası dikiş izleri kalmaması için kullandım 6 ay kadar ben yara izi kalmasın diye kullanılıyor biliyoum

Back