Reiki Master tavsiyesi lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana kızacaklar olacak ama bırakın bu boş işleri..reikiymiş oymuş buymuş.inanarak yapılan herşey zaten size pozitif olarak döner.

Ben de bu konulara çok ilgi duyan biri olarak çok araştırdım ve cesaret edemedim .Bolluk bereket enerjisi istiyordum.Ve tesadüf mu gorevlendirilmismiydi tam bilemiyorumeski bir arkadaşım girdi hayatıma ve 2 gündür bolluk bereket şifa enerjisi alıyorum.Ayni zamanda dogum haritama da baktı ve yorumladı.Cok hafif ve huzurluyum suan icin

Reiki ile ilgili yorumlardaki birkaç konuya kısa kısa değinmek istiyorum.
1. Reiki ile bazı reiki türlerine uzaktan uyumlanabilirsiniz, bazılarının eğitimi çok detaylı olduğundan birebir uyumlama önerilir.
Uzaktan uyumlama olmaz ya da gerçekleşmez diyenler asıl işin sadece ticari kısmını düşünür. Çünkü birebir uyumlama uzaktan uyumlamadan daha yüksek fiyatlıdır.
Uzaktan uyumlama gerçektir. Enerji her yerde var olandır. Uzaktan şifa gönderdiğini söyleyen birinin uzaktan uyumlama olmayacağını söylemesi çok saçma değil mi? Enerjiyi kullanmaya başlayanlar ne demek istediğimi çok iyi anlar.
2. Konu ise,
Uyumlama almak isteyenlerin "uyumlanmak istiyorum ama işi ticarete dökmüşler para istiyorlar" gibi serzenişlerine şu açıklamayı yapayım:
Evrende bumerang yasası vardır. Her verdiğinin ya da aldığının bir geri dönüşü... Reiki felsefesi bu yüzden bir bedelle çalışır.
Gelelim bu bedelin pahalılığına, diyelim ki usui reiki 1. seviye uyumlaması için 300 TL ödediniz. Uyumlama süresi ise 30 dakika sürdü. Aklınıza hemen ben bu 30 dakika için mi 300 vereceğim gibi bir soru geldi değil mi? Hayır siz o 30 dakika için vermiyorsunuz 300 tl yi. Siz o parayı bundan sonra ellerinizi her gassho ya getirdiğinizde enerji ile kendinize ve başkalarına şifa verebilme yetisi kazandığınız için veriyorsunuz. 30 yaşındaki birinin 70 yaşına kadar yaşayacağını varsayarsak o 300 tl yi önünüzdeki 40 yıl için veriyorsunuz.

3. Konu ise,
Master önerisi; masterınızın masterlığının uluslararası geçerliliği var mı ona bakın. Çünkü eğer varsa size vereceği sertifikalar da uluslararası geçerli olacaktır.
Masterınız siz master olduktan sonra bile sizinle iletişimi koparmayacak kişi olsun. Ona sormaktan çekinmeyin. Cevapları sizi geçiştiriyor nitelikteyse uzak durun.
Diyelim ki yukarıda saydığım özellikler tamam. Bulduğunuzu düşünüyorsunuz o masterı. O zaman ondan sizi ilk olarak Kundalini Reikiye uyumlamasını isteyin kabul ederse arkanıza bile bakmadan kaçın. Kabul etmez ve bunun nedenlerini açıklarsa onunla çalışabileceğinizi bilin

Ayrıca, reiki din ya da tarikat değildir. Bio-enerji ve regresyondan çok daha farklı çalışır.
Bio-enerji'de kişi kendi enerjisi verir, karşılıklı alış-veriş olur. Negatif enerji işin işine karışabilir. Örneğin ağrısı olan kişinin ağrısı geçer ama o ağrı bio-enerji yapan kişiye geçer. Reiki de ise şifacı kendi enerjisini kullanmaz. Pozitif enerjiyş çeker ve hastaya verir. Sadece kanallık yapar. O nedenle negatif enerji işin içine girmez aksine negatif olanı pozitife dönüştürür. Bkz; rakama reiki
Regresyon ise ciddi trawmalara neden olabilir. Tam bir hipnoz hali değil trans halidir. İşinin ehli kişilerce çok dikkatli uygulanabilir olsa da tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…