Çok teşekkür ederim yıllar öncede istiyordum bunu ama kısmet olmadı eğer şimdi hazırsam zaten doğru hoca karşıma çıksın diye dua etmiştim ben gerçekten Reiki ile hayatımda huzur bulabileceğime inanıyorum şimdi bi tek doğru kişiyi bulmak yardımcı olursan çok Mutlu olurummerhaba tavsiye verebilirim :)
merhaba tavsiye verebilirim :)
ben reiki eğitimlerimi hüseyin akdağ'dan aldım.
kendisi spritüel danışman da aynı zamanda çok memnunum. birebir eğitim veriyor.
reiki de grup çalışmasını doğru bulmuyorum :)
bir araştırın isterseniz.
falsepetinde yorumcu olan di mi?ben şimdi faceden baktım hüseyin beye tanıyorum sanki çok tanıdık geldi bana ilginç birine benzeticem ama bulamadım
falsepetinde yorumcu olan di mi?
Çok reklamcı dolar buralara. Çoğu para tuzağı bol şans sana gerçekten bulabilirsin umarım. Ben reiki 1 e uyumlanmıştım diyemeyeceğim dolandırıcı birine yuklu miktar para verdigim icin ağzım yandı bu işlerden. Şifayı kendide ara acele etme içine sinmeden kimseye yaklaşma derim.
Sifa istediginizde sadece reiki diye dusunmeniz yeterli. Bunun icin bir master a gerek yok.
Eskiden ben de cok aradim hangi master daha iyi diye. Guya reiki 1'e uyumlandim. Sonra kendi kendimize reiki uygulayacagimizi ogrendim. Bununla ilgili youtube videolari var ama ingilizce.
Çok teşekkür ederim. İzledim onları ve sanırım şimdiki iyileştirici enerjimi ben kendim yarattım. Daha o kadar çok video izledim kitap okudum ki ve yine sanırım ben kendim zaten müthiş pozitif bi insan olduğum için elimi koyduğum herkes iyileştiğini ve bi enerji akışı hissettiklerini uyuşma ve sıcaklıkla ağrı sızılarının geçtiğini söylüyorlardı. Ben de reiki var bende sanıp seviniyordum. İnancıma iyi niyetime üzüldüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?