Reiki Master tavsiyesi lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
Arkadaşlar geçmişte de Reiki öğrenmek istemiştim ama hep aksilik çıktı şimdi öğrendim ki Zaman'ı gelmediğinden hazır olmadığımdan dolayıymış bu aksilikler şimdi Cidde'n çok istiyorum öğrenmek ama güvenilir gerçek bir hoca bulmak istiyorum lütfen bana İstanbul'da gerçekten bu sanatı para tuzağına n dönüştürmemiş bir üstat tanıyanlar bana bilgi verirse çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba tavsiye verebilirim :)
Çok teşekkür ederim yıllar öncede istiyordum bunu ama kısmet olmadı eğer şimdi hazırsam zaten doğru hoca karşıma çıksın diye dua etmiştim ben gerçekten Reiki ile hayatımda huzur bulabileceğime inanıyorum şimdi bi tek doğru kişiyi bulmak yardımcı olursan çok Mutlu olurum

Dünde beri reiki için hoca arıyorum birçok kişiyi inceledim aslında gönül Turgay beyden yana ama kendisi izmirde o yüzden istanbulda güvenilir birini bulmam gerekior .Bi kaç kişiyle görüştüm fiyat aldım .Ve bana en cana yakın gelen kişiye yazdım en son Anette ınselberg hocanın adı nişantaşında yerleri bu cumartesi uygulama yapılacaktı fiyat istedim ama bana 6 kişilik eğitim verdiğini beni ancak 13 şubatta görebileceğini fiyatın 200.tl olduğunu söyledi sanırım olması gereken en makul fiyat bu araştırdığım kadarıyla ben zaten master filan olmak istemiyorum yani 3.cü aşamaya geçermiyim bunu istermiyim şuan hiç bilmiyorum bu hocayı tanıyan bilen varmı acaba ?

Valla ben Anette hocayla konuşuyorum telefon numaralarımızı verdik birbirimize çok cana yakın bir bayan zaten facede de hep öğrencileriyle fotoları sevildiği çok belli insanlar tarafından :) bana ruh hissediyor 13 şubatta gidiyorum inşallah güzel olucak şimdiden içim ferahladı :)

ben reiki eğitimlerimi hüseyin akdağ'dan aldım.
kendisi spritüel danışman da aynı zamanda çok memnunum. birebir eğitim veriyor.
reiki de grup çalışmasını doğru bulmuyorum :)
bir araştırın isterseniz.

ankarada varsa bana da yazın.. para tuzağı olmasın lütfen .. artık o tip kişiler tutmuş piyasayı

evet ama çok kalabalık sınıflar için uygun deil en az 6 kişi olabiliyormuş bide fiyatı uygun geldi bana Hüseyin beyin üceti nasıl özelden yazabilirseniz ona da bakayım ben

ben şimdi faceden baktım hüseyin beye tanıyorum sanki çok tanıdık geldi bana ilginç birine benzeticem ama bulamadım

Ben kendi reklamımı yaptım sonra da iş sarpa sarınca haberim yok moduna geçtim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Arkadaşlar. Site de yeniyim doğru yere mi yazıyorum emin değilim. Öncelikle belirteyim Ben 5 mayıs 2016 da Reiki 1. derceye uyumlandım. Spiritüel gelişim hakkında okuduğum bir kaç yazı dışında bilgim dahi yoktu reiki ile ilgili. Çok istekli ve kararlı olduğum için aldığım kitapları okumayı beklemeden uyumlanmayı aldım. Sonrasında bir mail ile yapmam gereken hareketlerin resimleri geldi bir iki açıklama geldi o kadar. Enerji yi aldım bundan eminim bedenimde yaşadıklarım buz hissi özellikle , gözümde canlanan görüntüler renkler çok hissedilir gerçek yaşanır acaip şeylerdi. Tamam da okumayı çok seven meraklı bir insan olmasam bu güne kadar öğrendiklerimi de öğrenmeyecektim. Reiki master Mehmet Aslan dan aldım onuda belirteyim. Çok yoğun da olabilir bilemiyorum ama çok açıklayıcı olmayan o yazılarla ben bendeki reiki yi ne yapacağımı bile bilmiyordum açıkçası. Hocam da maaşallah ne arayıp bilgilendirmeye ne soru sorulduğunda cevap vermeye gönüllü olmadığı için hala da öyle sayılırım. Şimdi 2. yi almak istiyorum çünkü 2. olmadan 1. nin çok anlamlı olmayacağına karar verdim. Ne yapacağım konusunda kararsızım açıkçası Başkasını mı bulmalıyım aynı hocayla devam mı etmeliyim . Uzun yazdım kusura bakmayın

Çok reklamcı dolar buralara. Çoğu para tuzağı bol şans sana gerçekten bulabilirsin umarım. Ben reiki 1 e uyumlanmıştım diyemeyeceğim dolandırıcı birine yuklu miktar para verdigim icin ağzım yandı bu işlerden. Şifayı kendide ara acele etme içine sinmeden kimseye yaklaşma derim.

Çok teşekkür ederim. Sitede ki bi çok yorumu okudum uzaktan inisiye olmadığını öğrendim şimdi canım ağlamak istiyor açıkçası. Bunu hiç bilmiyordum çünkü bi çok sitede uzaktan uyumlanma olduğu yazıyordu. Yani bende Reiki 1 de yok sanırım Verdiğim para ya mı harcadığım zamana mı yanayım bilemedim. İnsanlar bu kadar sahte olabiliyorlar ya çok üzülüyorum. Ama reiki uyguladığım arkadaşlarım ellerimi koyduğum yerde müthiş uyuşma hissettiklerini söylerler o ne o zaman dicem de ben aşırı pozitif bi insan olduğum için kendi enerjim heralde iyileştiriyordu . Canım çok sıkıldı gerçekten

Sifa istediginizde sadece reiki diye dusunmeniz yeterli. Bunun icin bir master a gerek yok.

Eskiden ben de cok aradim hangi master daha iyi diye. Guya reiki 1'e uyumlandim. Sonra kendi kendimize reiki uygulayacagimizi ogrendim. Bununla ilgili youtube videolari var ama ingilizce.

Çok teşekkür ederim. İzledim onları ve sanırım şimdiki iyileştirici enerjimi ben kendim yarattım. Daha o kadar çok video izledim kitap okudum ki ve yine sanırım ben kendim zaten müthiş pozitif bi insan olduğum için elimi koyduğum herkes iyileştiğini ve bi enerji akışı hissettiklerini uyuşma ve sıcaklıkla ağrı sızılarının geçtiğini söylüyorlardı. Ben de reiki var bende sanıp seviniyordum. İnancıma iyi niyetime üzüldüm sadece

Pozitif olmak iyidir . Uyumlandiginda muhtemelen ucuncu goz cakran acilmistir . O hissettiklerin ondandir.

Evet gecebilir reikinin boyle bir etkisi var. Sen bir arac gorevi goruyorsun. Bu enerji hep var.

Ben artik ne tarot , ne fal, ne astroloji hic kimseye bir sey baktirmiyorum cunku geneli bi sey bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…