rehberlik dersi soruları

Buna a diyorum.

d diyorum.:44::44:

a diyorum cnm? Doğru mu ki

Bunada c diyorum çünkü işkence etmek var haksızlık var halkın güvenliğini sağlıyor diye düşündüm?

kızlar cevapları yok şu an elimde quız soruları bunlar çok takılmıştı aklıma o nedenle yazıyım dedim ama sizlerde benim gibi karışmışsınız:44:yarın alıcam cevapları buraya yazarım

cevap: a,çünkü öz saygısı yüksek olanlar kendilerine üst düzey hedefler belirlemezler üstelik bağımsız değil sosyal çalışırlar (mış)

cevap:e,çünkü soruda bizlere diğer şıklara vurgu yapmamış yani eğer grubun sevgisini kazanmak için zenginden alıp fakire verdi ya da saygı duyulmak istendiği için yaptı vs gibi şeyler deseydi oşıklara giderdik ama öyle bir vurgu yok en üstte olan kendini gerçekleştiren şıkkına gidicez (öyleymiş yani)

bir okul psikolojik danışmanı, rehberlik hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin sınıf rehber öğretmenleriyle yaptığı toplantıda tüm öğrencilerin din, dil, etnik köken ya da diğer özellikler fark etmeksizin yalnızca insan oldukları için değerli olduğuna ve hizmetlerinin de buna göre sunulması gerektiğine vurgu yapmıştır.
buna göre psikolojik danışmanın söyledikleri aşağıdaki kavramlardan hangisiyle daha çok ilişkilidir?
a)saygı
b)saydamlık
c)otantik olma
d)yaşantılara açık olma
e)varoluşsal yaşama

aşağıdakilerden hangisi kendini gerçekleştirme sürecindeki bireylerin özelliklerinden değildir?
a)kendine özgü ve empatiktir
b)sade, doğal ve içtendir
c)iç güdülerine uygun şekilde davranır
d)toplumsal sorumluluk sahibidir
e)yaşamdan doyum almasını bilir

koşulsuz kabul şıkkını aradım ama bulamadım kızotantik olma mı dicem ama otantik ne demekti unuttum yaşantılara açık olma da olabilir

c bence bunun cevabı :44:

iç güdüleri ile hareket etmenin kendini gerçekleştiren bireyle bir alakası yok canım o nedenle yani içgüdüsü ile hareket edene k.g.birey denmez ama diğerleri için diyebiliyoruz
o zaman diğer soruda saygı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…