- Konu Sahibi kpsshayali
-
hangisi öz saygısı yüksek bireylerin özelliklerinden değildir?
a-üst düzey hedefler belirler, bağımsız etkinlikler düzenler
b-yeniliklere açıktır, keşfedilmemişe ulaşmaya çalışır
c-içten denetimlidir
d-meraklıdır, risk almaktan kaçınmaz
e-dışa dönüktür, sosyal ilişkilerinde ataktır
robin hood 10.yy.da yaşamış ve devrinde idaresi altında köylülere işkence eden, haksız yüksek vergiler toplayarak adaletsiz şerife karşı sherwood ormanlarında savaşmıştır.haksız kazanç sağlayan zengin şerif ve yandaşlarından alıp fakir köylülere dağıtmıştır. Maslowa göre robin hoodun adaleti sağlamak konusundaki yeteneği neye denk gelir?
a- sevgi-ait olma
b-saygı-statü
c-güvenlik
d-fizyolojik ihtiyaçlar
e-kendini gerçekleştirme
c-içten denetimlidir
robin hood 10.yy.da yaşamış ve devrinde idaresi altında köylülere işkence eden, haksız yüksek vergiler toplayarak adaletsiz şerife karşı sherwood ormanlarında savaşmıştır.haksız kazanç sağlayan zengin şerif ve yandaşlarından alıp fakir köylülere dağıtmıştır. Maslowa göre robin hoodun adaleti sağlamak konusundaki yeteneği neye denk gelir?
a- sevgi-ait olma
b-saygı-statü
c-güvenlik
d-fizyolojik ihtiyaçlar
e-kendini gerçekleştirme
kızlar cevapları yok şu an elimde quız soruları bunlar çok takılmıştı aklıma o nedenle yazıyım dedim ama sizlerde benim gibi karışmışsınız:44:yarın alıcam cevapları buraya yazarım
c-içten denetimlidir
a- sevgi-ait olma
b-saygı-statü
c-güvenlik
d-fizyolojik ihtiyaçlar
e-kendini gerçekleştirme
bir okul psikolojik danışmanı, rehberlik hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin sınıf rehber öğretmenleriyle yaptığı toplantıda tüm öğrencilerin din, dil, etnik köken ya da diğer özellikler fark etmeksizin yalnızca insan oldukları için değerli olduğuna ve hizmetlerinin de buna göre sunulması gerektiğine vurgu yapmıştır.
buna göre psikolojik danışmanın söyledikleri aşağıdaki kavramlardan hangisiyle daha çok ilişkilidir?
a)saygı
b)saydamlık
c)otantik olma
d)yaşantılara açık olma
e)varoluşsal yaşama
aşağıdakilerden hangisi kendini gerçekleştirme sürecindeki bireylerin özelliklerinden değildir?
a)kendine özgü ve empatiktir
b)sade, doğal ve içtendir
c)iç güdülerine uygun şekilde davranır
d)toplumsal sorumluluk sahibidir
e)yaşamdan doyum almasını bilir
otantik doğal olma canım, yok değil dediklerinkoşulsuz kabul şıkkını aradım ama bulamadım kızotantik olma mı dicem ama otantik ne demekti unuttum yaşantılara açık olma da olabilir
c bence bunun cevabı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?