Kızlar yardımcı olacak biri var mı acabaKızlar herkese merhaba reglye 4 gün var ama ovülasyon testim silik çizgi çıktı hatta kırmızıya bir tık yakın sizce hamilelik var mıdır böyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim testin görüntüsünü ekliyorum
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım reglye 2 gün kala yaptığım ovülasyon testi de bu şekildeydi görselini ekliyorumLh dalgalanan bir hormon regl öncesi de böyle çıkabiliyor. Hamile olabilirsiniz tabi ama bunun ovülasyon testiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum
Ya şöyle ben çok uzun aylar bu testi yaptım ve regl öncesi genelde böyle çıkıyordu ve negatifti. Yani geçen ay yaşadığınız gebelikle yine bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :/Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım reglye 2 gün kala yaptığım ovülasyon testi de bu şekildeydi görselini ekliyorum
Anladım teşekkürler yine deYa şöyle ben çok uzun aylar bu testi yaptım ve regl öncesi genelde böyle çıkıyordu ve negatifti. Yani geçen ay yaşadığınız gebelikle yine bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :/
Rica ederim, Umarım kalbinizden geçen olurAnladım teşekkürler yine de
Umarım sizin çocuğunuz var mı acabaRica ederim, Umarım kalbinizden geçen olur
Yok malesef 1 senedir uğraşıyoruz bizde. Eşim yeni sperm testi verdi onda biraz sorunlar çıktı. Bende bi rahim filmine gireyim dedim ihtimal artıyor diye bi baktık doğuştan sağ tüpüm yokmuş rahim yarım 3-4 ay daha deneyeceğiz olmazsa aşılama ya da tüp bebek. Saldım artıkUmarım sizin çocuğunuz var mı acaba
Anladım umarım en kısa süre de hamile kalırsınız Allah tüm evlat sahibi olmak isteyen anne babaların kucağını boş bırakmasın inşallah biz de 1 senedir evliyiz 3 aydır deniyoruz daha yeni işte dediğim gibi geçen ay silik testle hastaneye gittim ve değerim 50 çıktı sonra gün gün düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim çok üzüldüm ama her işte vardır bir hayır dedik inşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmeden gelirYok malesef 1 senedir uğraşıyoruz bizde. Eşim yeni sperm testi verdi onda biraz sorunlar çıktı. Bende bi rahim filmine gireyim dedim ihtimal artıyor diye bi baktık doğuştan sağ tüpüm yokmuş rahim yarım 3-4 ay daha deneyeceğiz olmazsa aşılama ya da tüp bebek. Saldım artıksiz ne zamandır deniyorsunuz
İnş canımAnladım umarım en kısa süre de hamile kalırsınız Allah tüm evlat sahibi olmak isteyen anne babaların kucağını boş bırakmasın inşallah biz de 1 senedir evliyiz 3 aydır deniyoruz daha yeni işte dediğim gibi geçen ay silik testle hastaneye gittim ve değerim 50 çıktı sonra gün gün düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim çok üzüldüm ama her işte vardır bir hayır dedik inşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmeden gelir
Amin canım çok teşekkür ederim umarım ikimizde en kısa sürede hamile kalırızİnş canımçok yeni başlamışsınız zaten dememeye üzücü bir şey ama yine de hamile kalabiliyorsun bu da önemli bir şey bence en kısa zamanda inş
T taraf daha koyu ve hemen çıkıyorsa hamile olman daha yüksek ben adetten iki gün önce böyle öğrendim canımKızlar herkese merhaba reglye 4 gün var ama ovülasyon testim silik çizgi çıktı hatta kırmızıya bir tık yakın sizce hamilelik var mıdır böyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim testin görüntüsünü ekliyorum