Reglye 2 gün kala ovülasyon tekrar pozitif

alyaaal

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
182
61
18
25
Selam kızlar ,
Bu ay letu kullandım 1 şubatta yumurtlama gördük ve değerlendirdik reglime 2 gün var dün ve bugün ovülasyon testlerim pik gibi çıkıyor bu şekilde gebelik öğrenen var mı ?

Eklentiler

• IMG_2777.webp
    IMG_2777.webp
    14 KB · Görüntüleme: 119
Selam kızlar ,
Bu ay letu kullandım 1 şubatta yumurtlama gördük ve değerlendirdik reglime 2 gün var dün ve bugün ovülasyon testlerim pik gibi çıkıyor bu şekilde gebelik öğrenen var mı ?
Cnm tam pik değil gibi gebelik olsa çokzdaha koyu çıkıyor diye biliyorum inşallah vardır

Selam kızlar ,
bence yarın tekrar dene hayırlı haberlerini de bize söyle

Selam kızlar ,
canım gebelik var mı ne durumdasın bende senle aynı durumdayım merak ettim inşallah vardır

Selam kızlar ,
Demek ki adete 2 gün kala bile yumurtlama olabiliyor muş inşallah hamilesinizdir :)

Benim de bu ay bu şekilde oldu, döngüm 33 gündür, 27. Günde yumurtlama oldu 🙄 Bakalım bugün 33. Güne geldim bekliyorum😪

Eklentiler

• IMG_5392.webp
    IMG_5392.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 59
Selam kızlar ,
Umutlandırmak istemem ama ben 2. Hamileliğimi bu sekilde ovulasyon testinin koyu çıkmasıyla öğrenmiştim gebelik testinde çok silik çıkmıştı 😊 Bence yarın güvenilir bir test yapın ve kan verin inşallah gönlünüzce olur 🥰

Umutlandırmak istemem ama ben 2. Hamileliğimi bu sekilde ovulasyon testinin koyu çıkmasıyla öğrenmiştim gebelik testinde çok silik çıkmıştı 😊 Bence yarın güvenilir bir test yapın ve kan verin inşallah gönlünüzce olur 🥰
Siz ovülasyon testlerini takip ederek mi hamile kaldınız acaba:)

Back
X