Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm tam pik değil gibi gebelik olsa çokzdaha koyu çıkıyor diye biliyorum inşallah vardırSelam kızlar ,
Bu ay letu kullandım 1 şubatta yumurtlama gördük ve değerlendirdik reglime 2 gün var dün ve bugün ovülasyon testlerim pik gibi çıkıyor bu şekilde gebelik öğrenen var mı ?
İnşallahCnm tam pik değil gibi gebelik olsa çokzdaha koyu çıkıyor diye biliyorum inşallah vardır
bence yarın tekrar dene hayırlı haberlerini de bize söyleSelam kızlar ,
Bu ay letu kullandım 1 şubatta yumurtlama gördük ve değerlendirdik reglime 2 gün var dün ve bugün ovülasyon testlerim pik gibi çıkıyor bu şekilde gebelik öğrenen var mı ?
Allah nasip etsin sizede ya o kadar çok istiyoruz ki en ufak belirti de kesir var hamileyim diyorum ama 2 senedir sonuç negatifİnşallahüstteki dün altta ki bugün sanki koyulaşıyor gibi geldi bana ama emin olamadım tabi
Deneyeceğim rabbim isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahbence yarın tekrar dene hayırlı haberlerini de bize söyle
Benim de öyle 2 sene olduAllah nasip etsin sizede ya o kadar çok istiyoruz ki en ufak belirti de kesir var hamileyim diyorum ama 2 senedir sonuç negatif
Hiç olmadımıBenim de öyle 2 sene oldu![]()
Hayır hiç gebelik oluşmadı , pcos var eşimde de sorun yok ama anlamadıkHiç olmadımı
amin inşallahDeneyeceğim rabbim isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah![]()
Benimde öyle eşimde sıkıntı yok bende pcos var ama hiç olmadı bu ay ilk kez femara kullandım bakalım etkisi olacakmıHayır hiç gebelik oluşmadı , pcos var eşimde de sorun yok ama anlamadık
Bende ilk kez letu kullandım ay ikimizde hayırlı haberler veririz inşallahBenimde öyle eşimde sıkıntı yok bende pcos var ama hiç olmadı bu ay ilk kez femara kullandım bakalım etkisi olacakmı
İnşallah cnm femara letu içerik olarak benzer ilaçlarmış yumurta kontrolüne gittinmi büyümüşmü yumurtalarınBende ilk kez letu kullandım ay ikimizde hayırlı haberler veririz inşallah![]()
Hayır şehir dışına çıkmak zorunda kaldık gitmedim testlerle takip ettim o yüzdenİnşallah cnm femara letu içerik olarak benzer ilaçlarmış yumurta kontrolüne gittinmi büyümüşmü yumurtaların
Hmm anladım hayırlısı o zaman bakalımHayır şehir dışına çıkmak zorunda kaldık gitmedim testlerle takip ettim o yüzden![]()
canım gebelik var mı ne durumdasın bende senle aynı durumdayım merak ettim inşallah vardırSelam kızlar ,