yerleşme kanaması bi kaç damla oluyo bildiğim kadarıyla regl gibi olmazMerhabalar. Bundan bir ay önce sevgilimle birliktelik yaşadık. Normal adet döngümden iki gün öncede regl oldum şubat sonunda. Yerleşme kanaması falan kafamı karıştırdı size sorularım var
1= hamileyken regl görmek mümkünmü?
2= birkaç gün süren normal regl kanamam oldu sizce yerleşme kanamasımı adetmi?
3=hamile iken hiç adet olanınız oldumu?
Onu reglle karıştırmam imkansız o zamanyerleşme kanaması bi kaç damla oluyo bildiğim kadarıyla regl gibi olmaz
evet canım merak etmeOnu reglle karıştırmam imkansız o zaman
Hamile olma ihtimalim var mı peki göğsümde hassasiyet var koktum biRegl olmuşsunuz yerleşme kanaması değil
Canım test falan yaptınmı? Yani hamile değilsindir bence, bende bugün adet gördüm ve normal adet kanaması bence, bende bi umut belki yerleşme kanaması fazla olan vardır diye başlıkları inceliyordum sana denk geldimHamile olma ihtimalim var mı peki göğsümde hassasiyet var koktum bi
Hayır bugün test alıp yarın yapmayı düşünüyorum. Üzerinden iki adet döngüsü geçti ikisinide oldum birini bugün oldum ama araştırınca insanın içine şüphe düşüyor illaki. Yaptığım zaman sizede haber vereyimCanım test falan yaptınmı? Yani hamile değilsindir bence, bende bugün adet gördüm ve normal adet kanaması bence, bende bi umut belki yerleşme kanaması fazla olan vardır diye başlıkları inceliyordum sana denk geldim
Canım hakkında hayırlısı olsun, bende 5 ay boyunca sürekli araştırdım ve dediğin gibi içime sürekli şüphe düşerdiHayır bugün test alıp yarın yapmayı düşünüyorum. Üzerinden iki adet döngüsü geçti ikisinide oldum birini bugün oldum ama araştırınca insanın içine şüphe düşüyor illaki. Yaptığım zaman sizede haber vereyim
Sabah ilk wc zamanı yapın diyolar yarına bırakıcam sanırımCanım hakkında hayırlısı olsun, bende 5 ay boyunca sürekli araştırdım ve dediğin gibi içime sürekli şüphe düşerdiinşallah güzel bi sonuç alırsın bekliyorum yazmanı
Evet, ilk wcyle daha iyi çıkıyormuşSabah ilk wc zamanı yapın diyolar yarına bırakıcam sanırım
Dun sifremi unuttum yazamadım negatif sonucEvet, ilk wcyle daha iyi çıkıyormuşbekliyorum sonucunuzu
Hayırlısı olsunDun sifremi unuttum yazamadım negatif sonuc
Agri kesici kullandinizmihanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
Bisey soracagim kesin hamile değilimdir degilmiHayırlısı olsun
Bende adet oldum, 2 gün sürdü ama tekrar kaset test yaptım ve hiç çizgi çıkmadı, yok demekkiBisey soracagim kesin hamile değilimdir degilmi
Bende bu ay öyle oldu hep stresten oluyorBende adet oldum, 2 gün sürdü ama tekrar kaset test yaptım ve hiç çizgi çıkmadı, yok demekkivarsada kısmettir zaten testte çıkar yani olsaydı, o yüzden yoktur canım
Bencede stresten, bende bu ay kendimi çok hazırlamıştım hamile olduğuma, kan vermeye gideceğim gün sabahtan adet oldum çok zoruma gitmiştiBende bu ay öyle oldu hep stresten oluyor2 gün önce oldum 2 gün sürdü
Bencede stresten, bende bu ay kendimi çok hazırlamıştım hamile olduğuma, kan vermeye gideceğim gün sabahtan adet oldum çok zoruma gitmiştiama herşey kısmet tabiki
Allah ikinizede hayirli zamanda gonlunuze gore evlat verir insallah ben istemiyorum 22-23 yasimda bekarım cunku ondan korktumBende bu ay öyle oldu hep stresten oluyor2 gün önce oldum 2 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?