• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglmi yerleşme kanamasımı

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
Merhabalar. Bundan bir ay önce sevgilimle birliktelik yaşadık. Normal adet döngümden iki gün öncede regl oldum şubat sonunda. Yerleşme kanaması falan kafamı karıştırdı size sorularım var
1= hamileyken regl görmek mümkünmü?
2= birkaç gün süren normal regl kanamam oldu sizce yerleşme kanamasımı adetmi?
3=hamile iken hiç adet olanınız oldumu?

Merhabalar. Bundan bir ay önce sevgilimle birliktelik yaşadık. Normal adet döngümden iki gün öncede regl oldum şubat sonunda. Yerleşme kanaması falan kafamı karıştırdı size sorularım var
1= hamileyken regl görmek mümkünmü?
2= birkaç gün süren normal regl kanamam oldu sizce yerleşme kanamasımı adetmi?
3=hamile iken hiç adet olanınız oldumu?
yerleşme kanaması bi kaç damla oluyo bildiğim kadarıyla regl gibi olmaz

Hamile olma ihtimalim var mı peki göğsümde hassasiyet var koktum bi
Canım test falan yaptınmı? Yani hamile değilsindir bence, bende bugün adet gördüm ve normal adet kanaması bence, bende bi umut belki yerleşme kanaması fazla olan vardır diye başlıkları inceliyordum sana denk geldim🥰

Canım test falan yaptınmı? Yani hamile değilsindir bence, bende bugün adet gördüm ve normal adet kanaması bence, bende bi umut belki yerleşme kanaması fazla olan vardır diye başlıkları inceliyordum sana denk geldim🥰
Hayır bugün test alıp yarın yapmayı düşünüyorum. Üzerinden iki adet döngüsü geçti ikisinide oldum birini bugün oldum ama araştırınca insanın içine şüphe düşüyor illaki. Yaptığım zaman sizede haber vereyim🥰

Hayır bugün test alıp yarın yapmayı düşünüyorum. Üzerinden iki adet döngüsü geçti ikisinide oldum birini bugün oldum ama araştırınca insanın içine şüphe düşüyor illaki. Yaptığım zaman sizede haber vereyim🥰
Canım hakkında hayırlısı olsun, bende 5 ay boyunca sürekli araştırdım ve dediğin gibi içime sürekli şüphe düşerdi🥰inşallah güzel bi sonuç alırsın bekliyorum yazmanı🥰

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Bencede stresten, bende bu ay kendimi çok hazırlamıştım hamile olduğuma, kan vermeye gideceğim gün sabahtan adet oldum çok zoruma gitmişti🥰ama herşey kısmet tabiki
Bende bu ay öyle oldu hep stresten oluyor 🤦‍♀️ 2 gün önce oldum 2 gün sürdü
Allah ikinizede hayirli zamanda gonlunuze gore evlat verir insallah ben istemiyorum 22-23 yasimda bekarım cunku ondan korktum

Back
X