Reglm

Su dert

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
37
9
3
24
Lütfen yardım edin ya ben 20 gün kanamam oldu akintiliydi şimdi kanamam bitti kahve rengi akıntı geliyor hiç ilişkiye girmedim bakireyim 15 yaşında bir genç kızım bu dönemde mide bulantısı ve karında şişlik hissi oluştu sizde bu durumla karşı karşıya kaldiysaniz lütfen yardım edin lütfen cevap yazın çok korkuyorum anneme söyledim bir dahaki ay regl ne göre doktora götürmez dedi lütfen yardım edin çok korkuyorum

Birçok sebebi olabilir biz nereden bilelim. Ancak jinekolog kontrolüyle belli olur, erteleme bir an önce git.

Tamam gideceğiz teşekkür ederim
Ama Gine bir bilginiz varsa ne olur soyleyin
Benim de adet düzensizliğim oluyor. Eskiden 2-3 ay hiç olmadığım oluyordu. Muayene olmuştum ve kist çıkmıştı ama çok korkulacak bir şey yok demişti. Hala çok stresli olduğum dönemlerde birkaç gün periyottan sapabiliyor. Korkma birçok kadının başına geliyor. Önemli olan muayene olmak. Anca doktor riskli mi değil mi nasıl hareket etmen gerektiğini söyleyebilir. :)

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…