• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regliyken gelen pıhtılar

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
selam arkadaşlar adet olduğunuzda kan pıhtısı çok geliyormu.benden aşırı derecede ve kuşbaşından daha büyük resmen ciğer gibi parçalar geliyor.çok korkuyorum hele ayağa kalkınca sanki içimden birşeyler düşüyor gibi oluyor.sizdede oluyomu yoksa sadece bendemi böyle oluyor öğrenmek istiyorum.

bende de aynı sorun vardı ama 2 aydır hiç gelmiyor hatta reglim oldukça azaldı nedenini bilen varsa paylaşırsa bende merak ediyorm öğrenirim

Benim arkadaşımın böyle bir sorunu vardı,doktora gitti,kist varmış yumurtalıklarında.Sonra kendiliğinden geçmiş kistleri.

canım ya ne güzel konu açmışsın aynı sorun bende de var ben önceleri o pıhtıları gördükçe ağlardım
jinekolog korkum da var hala da geliyor çok korkuyorum

tamam bende pco sendromu var ama nedense evlendikten sonra çoklaştı gece orkidleri kullanıyorum tamamen doluyor hem kanama çok hemde ağrı ve pıhtı bazen peçeteye alıp bakıyorum aynı ciğer gibi parçalanmıyo resmen et parçası ya anlamadım

reyyan86 valla bende artık sinir oluyorum gidiyoruz içimize bişeyler sokuyoler zaten içi ağrıyo kadın doğuma gidip geldiğim gün rezalet geçiyor sancı oluyo bende bende sevmiyorum anlıcan

arkadaşlar ben dra gittim ama kist falan yoktu bu pıhtı olayını sormadım ama benim için nedeni kist değil demekki, bazen acaba düşük mü yapıyorum diye düşünmedim de değil kafayı bebekle bozduğum için

aynen bende bir kere hertarafım kan içinde olmuştu ve adetim tam 40 gün sürmüştü daha 30 gün olmuştuki birden kanama çoğaldı dedeminde cenazesine gitmiştim duş alırken tam 3 tane uzun uzun ve büyük şekilde düştü ama bende öle zannettim ama değilmiş.

Son düzenleme:
arkadaşlar her ay vücudu doğuma hazırlamak için rahim duvarı kalınlaşıyor, adet döneminde de o kalınlaşan tabaka gebelik oluşmadığı için doğal olarak parçalanarak atılıyor, onun atılması sırasında da kan sızıyor, dolayısıyla o parçalar doğal...

arkadaşlar her ay vücudu doğuma hazırlamak için rahim duvarı kalınlaşıyor, adet döneminde de o kalınlaşan tabaka gebelik oluşmadığı için doğal olarak parçalanarak atılıyor, onun atılması sırasında da kan sızıyor, dolayısıyla o parçalar doğal...

tam ben aciklayacaktim ki sen yazmissiin agzina saglik..özellikle agrili adet görenlerde daha fazla olur.bu gayet normal bi durum.

tamam bende pco sendromu var ama nedense evlendikten sonra çoklaştı gece orkidleri kullanıyorum tamamen doluyor hem kanama çok hemde ağrı ve pıhtı bazen peçeteye alıp bakıyorum aynı ciğer gibi parçalanmıyo resmen et parçası ya anlamadım

reyyan86 valla bende artık sinir oluyorum gidiyoruz içimize bişeyler sokuyoler zaten içi ağrıyo kadın doğuma gidip geldiğim gün rezalet geçiyor sancı oluyo bende bende sevmiyorum anlıcan

Bu yazdıklarının aynısını bende yaşıyorum üstelik birde ağrım oluyor ama o parçalar sökülünceye kadar bazen ağlıyorum çünkü koptuklarını söküldüklerini hissediyorum ben:tomato:

kopup söküldklerini hissediyormusnuz :o
bende de oluyor ama küçücük oda bazen
bana durumunuz braz garip gelmesine karşın , bir sorun olduğunu sanmıyorum..
ama içinizde bi şüphe kalmaması için bi jinekoloğa gidebilrsniz , hem de bayan :P :)

valla cnm olur olur normal diyorlara ma son gittiğimde söylemeyi unuttum çünkü ist dr gittim ve kalabalıktı.bende aynı sanki içimden bıçakla koparıyolar sonrada aşağı atıyolar gibi oluyo 5. günüm hala devam yani

kızlar korkmayın normal bi durum aklınıza hemen kötü şey geitrmeyin bebek düşürüyorum falan diye .bende de oluyor ama bebegimin olma ihtimali sıfır olduguna göre demekki düşürmüyorumda hihoyyyt aynen tuce nin anlattıgı gibi bir durumdan kaynaklanıyor ..mecburen bunları vücut dışarı atıyor ama tabiki çok rahatsız edici bir şekilde ..regliyken ayaga kalkmak ölüm gibi bide kalktıktan sonra şekilden şekile girmek iğrençççç kafamçokkarıştı

kizlar hepinizin anlattigi gibi evlenmeden önce bende de cok oluyordu evlendikten sonra azalmakla birlikte hala devam ediyo..ve bende en sonunda endometrioz oldugu ortaya cíkti...cünkü bu durumlar en cok endometrioz hastasi olanlarda meydana gelio..asiri agri ve parca düsürme seklinde kendi ni gösteriyo.en iyisi uzman bir doktora görünmek ve tetkiklerini yaptirmak..sonra benim gibi pisman olmayin..cünkü endometrioz un tedavisi yok..

kizlar hepinizin anlattigi gibi evlenmeden önce bende de cok oluyordu evlendikten sonra azalmakla birlikte hala devam ediyo..ve bende en sonunda endometrioz oldugu ortaya cíkti...cünkü bu durumlar en cok endometrioz hastasi olanlarda meydana gelio..asiri agri ve parca düsürme seklinde kendi ni gösteriyo.en iyisi uzman bir doktora görünmek ve tetkiklerini yaptirmak..sonra benim gibi pisman olmayin..cünkü endometrioz un tedavisi yok..

Bende de olabilirmi böyle bir durum... yaa zaten benimde aklıma geliyor bu rahatsızlık ama pikoya da çok benziyor ben 2003 yılından beri böyleyim özellikle kış ayları yani sonbahardan itibaren düzenim bozuluyor gecikmeler oluyor ve birde aynen böyle parçalar geliyor regl dönemimde.
Ben çok gittim doktora ama hepsi korkulacak bişey olmadığını gayaet normal olduğunu söyledi ama benim içime sinmiyor yaa bu sancılar bu durum gerçekten normal olabilirmi ya offsenağlama
Bebek istiyorum ben yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

evet aslinda normal cünkü rahim duvari dökülüyo ama endometrioz la ayni bulgular.ben gecen ay endo dan ameliyat oldum doktor hic süphelenmemisti ama cika cika endo cikti.eger cok sancili adet görüyorsaniz(benim tansiyonun sifira düsüyodu ve bayginlik geciriyordum) agridan yataktan kalkamiyorsaniz, kesinlikle endometriozdan süphelendiginze ´dair doktora basvurun...cünkü dedigim gibi tedavisi yok ve kisirligin baslica nedenlerinden biri.

Back