Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah çok teşekkür ederimGebesiniz
Tebrikler..gebesiniz..saglikli bir gebelik dilerim.. zorlu ama bir o kadarda keyifli bir yol..aramiza hosgeldin..bende 35 imde ilk gebeligimi yasiyorum 35 artik yaşmi yaaaKızlar regli olmama 4 gün var ve erken gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı sizce gebelik umudu var mı?Eki Görüntüle 3363000
Öyle demeyin lütfen bende 35 yaşında ikinci kaybımı yaşıyorum. Allah sağlıkla nasip etsin sağlıklı olsunlar yaş hiç sorun değilTebrikler..gebesiniz..saglikli bir gebelik dilerim.. zorlu ama bir o kadarda keyifli bir yol..aramiza hosgeldin..bende 35 imde ilk gebeligimi yasiyorum 35 artik yaşmi yaaa
Aminnnnn canım benim herşeyim saglikli güzel ilerlesin lütfen banada dua et benimde kucagim boş kalmasın çok istiyorum bendeYaa bu haberi ve güzel temennileri veren ilk kişisin bana seni hiç unutmayacağım tam bunları yazarken ezan okunuyor gebe bile olmasam beni sevindirdin Allahım da seni sevindirsin
İnşallah sağlıklı bir şekilde artar canım benimKızlar kan testi verdim 10.48 çıktı kesin bir şey diyemeyiz dedi laboratuvardakiler yine arafta kaldım
Amin kuzum inşallahİnşallah sağlıklı bir şekilde artar canım benim
Ne diye arafta kaliyosun gaytte hamilesin canim benimmm hayrli ugurlu olsun adetine daha var belliki gec döllenme olmus ben 2 gun gecince 39la ogrenmistim , sizin degeriniz 2 gun sonra 20 lerde 4 gun sonra 40 larda adetin bnm gibi iki gun gecince 80lerde olacak insalllaaahhhhKızlar kan testi verdim 10.48 çıktı kesin bir şey diyemeyiz dedi laboratuvardakiler yine arafta kaldım
Ne diye arafta kaliyosun gaytte hamilesin canim benimmm hayrli ugurlu olsun adetine daha var belliki gec döllenme olmus ben 2 gun gecince 39la ogrenmistim , sizin degeriniz 2 gun sonra 20 lerde 4 gun sonra 40 larda adetin bnm gibi iki gun gecince 80lerde olacak insalllaaahhhh
Son adet tarihniz neydi?
Ne diye arafta kaliyosun gaytte hamilesin canim benimmm hayrli ugurlu olsun adetine daha var belliki gec döllenme olmus ben 2 gun gecince 39la ogrenmistim , sizin degeriniz 2 gun sonra 20 lerde 4 gun sonra 40 larda adetin bnm gibi iki gun gecince 80lerde olacak insalllaaahhhh
Son adet tarihniz neydi?
Kuzum Allah razı olsun moral oldun bana Allahım ne istiyorsan önüne serpsin çok teşekkür ederim güzel insanoo iste tamda dediğim gibi daha yeni yeni annesi sana tavsiyem kan verme saatlerin ayni olsun beta artisini daha iyi anlasilir hale geliyor, bi aksam bi sabah verme tavsiyemmm bnada dua edersen cok sevinirim , bu süreçte bol bol dinlen boll boll su iç allaha emanet ol
Aminnnnn canım benim herşeyim saglikli güzel ilerlesin lütfen banada dua et benimde kucagim boş kalmasın çok istiyorum bende
Bende onu diyorum kii..35 artik erken bir yaşÖyle demeyin lütfen bende 35 yaşında ikinci kaybımı yaşıyorum. Allah sağlıkla nasip etsin sağlıklı olsunlar yaş hiç sorun değil
Hamilesin canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar regli olmama 4 gün var ve erken gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı sizce gebelik umudu var mı?Eki Görüntüle 3363000