Regliye 4 gün kala silik çıkan gebelik testi

gossdese

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
63
19
34
Kızlar regli olmama 4 gün var ve erken gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı sizce gebelik umudu var mı?
IMG_4040.jpeg

Tebrikler..gebesiniz..saglikli bir gebelik dilerim.. zorlu ama bir o kadarda keyifli bir yol..aramiza hosgeldin..bende 35 imde ilk gebeligimi yasiyorum🤣 35 artik yaşmi yaaa🤣❤️
Öyle demeyin lütfen 😁 bende 35 yaşında ikinci kaybımı yaşıyorum. Allah sağlıkla nasip etsin 🙏🏻 sağlıklı olsunlar yaş hiç sorun değil

Kızlar kan testi verdim 10.48 çıktı kesin bir şey diyemeyiz dedi laboratuvardakiler yine arafta kaldım🥹
Ne diye arafta kaliyosun gaytte hamilesin canim benimmm hayrli ugurlu olsun adetine daha var belliki gec döllenme olmus ben 2 gun gecince 39la ogrenmistim , sizin degeriniz 2 gun sonra 20 lerde 4 gun sonra 40 larda adetin bnm gibi iki gun gecince 80lerde olacak insalllaaahhhh🤩🤩🤩
Son adet tarihniz neydi?

oo iste tamda dediğim gibi daha yeni yeni annesi 🤩 sana tavsiyem kan verme saatlerin ayni olsun beta artisini daha iyi anlasilir hale geliyor, bi aksam bi sabah verme tavsiyemmm🤩 bnada dua edersen cok sevinirim , bu süreçte bol bol dinlen boll boll su iç allaha emanet ol🤩

oo iste tamda dediğim gibi daha yeni yeni annesi 🤩 sana tavsiyem kan verme saatlerin ayni olsun beta artisini daha iyi anlasilir hale geliyor, bi aksam bi sabah verme tavsiyemmm🤩 bnada dua edersen cok sevinirim , bu süreçte bol bol dinlen boll boll su iç allaha emanet ol🤩
Kuzum Allah razı olsun moral oldun bana Allahım ne istiyorsan önüne serpsin çok teşekkür ederim güzel insan 🙏

X