Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünüşe göre hamilesin canım inşallah sağ sağlim bir bebiş vardır hayırlı olsunKızlar regli olmama 4 gün var ve erken gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı sizce gebelik umudu var mı?Eki Görüntüle 3363000
Yaa bu haberi ve güzel temennileri veren ilk kişisin bana seni hiç unutmayacağım tam bunları yazarken ezan okunuyor gebe bile olmasam beni sevindirdin Allahım da seni sevindirsinGörünüşe göre hamilesin canım inşallah sağ sağlim bir bebiş vardır hayırlı olsun
Evet ilk 5 dakikada çıktı hala emin olamıyorum doktorum adet gününü bekleyin yazmış 34 yaşındayım çok istiyorum. Çok teşekkür ederim cevapladığınız içinİlk 10 dkikada çiktkysa gayet net cizgi
Evet ilk 5 dakikada çıktı hala emin olamıyorum doktorum adet gününü bekleyin yazmış 34 yaşındayım çok istiyorum. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için
Kuzumm inşallah Allahım ikimize de sağlıklı bir yavrucak nasip eder isteyen herkese nasip etsin Allahım. Kan testi verince de yazarımHahha aynı yaştayız ️ Bende istiyorum duana talibim hayrli olsun kan ver umarim hayirli haberlerimiz olur senin adina sevindim darisi benim başıma
Kuzumm inşallah Allahım ikimize de sağlıklı bir yavrucak nasip eder isteyen herkese nasip etsin Allahım. Kan testi verince de yazarım
Benim 5 gün kala daha silik Bi çizgi çıkmıştı inşallah sağlıklı ilerlerKızlar başka yorum yapan yok mu yardım edin
Kuzum inan o kadar umutsuzum ki o yüzden bir türlü emin olamıyorum mazur görünDüşük rezervim var bir de ..Kızzzz var işte daha ne yorum bekliyorsun yardım etmiş arkadaşlar burda Şaka bir yana Allah'ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah önce yarın sabah ilk işiniz kan vermek olsun
Kuzum inan o kadar umutsuzum ki o yüzden bir türlü emin olamıyorum mazur görünDüşük rezervim var bir de ..
Kuzum ne kusuru olur mu. Beni ciddiye alma takıldım öyle :) Ama var yani emin olmalısın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKuzum inan o kadar umutsuzum ki o yüzden bir türlü emin olamıyorum mazur görünDüşük rezervim var bir de ..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBenim 5 gün kala daha silik Bi çizgi çıkmıştı inşallah sağlıklı ilerler
Allah razı olsun canım benimKuzum ne kusuru olur mu. Beni ciddiye alma takıldım öyle :) Ama var yani emin olmalısın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa hayırlı olsun hamilesin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler banada dua et lütfen hamilelerin duası çabuk kabul olur derler darısı bana inşallah
GebesinizKızlar regli olmama 4 gün var ve erken gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı sizce gebelik umudu var mı?Eki Görüntüle 3363000