inşallah müjdeli bir ay olurBende yumurtlamayı bekliyrm aynı belirtiler bende de var
İnşallah hamilesin dir balımMerhaba hanımlar,bu ay bebek için değerlendirdiğimiz bir ay oldu.reglime 1 hafta var ve 1 haftadır ara ara sırtımdan belime inen hafif bir ağrı yaşıyorum.beyaz temiz bir akıntım da var.bugün bel ağrım biraz daha kendini belli etmeye başladı.ovilasyon gününden bu güne gün aşırı adet olacakmışım gibi biraz daha hafif karın ve kasık ağrılarımda oldu.göğüslerimde hassasiyet yok fakat dün gece bir kaç dk süren şiddetli bir göğüs ağrısı yaşadım.gebeliğe hazırlanan herkes kendini dinler,dinlememek elde değil.Allah herkese sağlıklı gebelikler ve hayırlı bebişler evlatlar nasip etsin.belirtuler gakkiñda fikri ve bilgisi olan hanımların yorumlarını bekliyorum, teşekkür ediyorum
Ben beş gün kullandım test ama yumurtlamam olmadı geçen hafta salı günü kan testi yaptım progesteron 0.2 çıktı bu hafta salı yine kan vercegim bakalım bu hafta içinde yumurtlamam olmuş mu ona bakacak daha sonra da ilaç başlatacagim dedi artık ne ilacı verir bilmiyoruminşallah müjdeli bir ay olurovilasyonu geçtiniz mi?aynı belirtiler var dediğiniz için sormak istedim.
İnşallahİnşallah hamilesin dir balım
Bizde 2 aydır deniyoruz ve 2 aydır hep hamilelik belirtilerim vardı yine sonuç kırmızılar
Ayy 1 gün kala ben de heyecan dorukta olurdu kesinAynı belirtiler bende de var merakla bekliyorum adete 1 gün kaldı hakkımızda hayırlısı
Anladım canım,hakkında hayırlısı olsun bu gece de bol bol dua et kendin için,Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinBen beş gün kullandım test ama yumurtlamam olmadı geçen hafta salı günü kan testi yaptım progesteron 0.2 çıktı bu hafta salı yine kan vercegim bakalım bu hafta içinde yumurtlamam olmuş mu ona bakacak daha sonra da ilaç başlatacagim dedi artık ne ilacı verir bilmiyorum
İnsallah şu mübarek gecede Allah herkesin gönlüne göre versinAyy 1 gün kala ben de heyecan dorukta olurdu kesinmüjdeli haberi alırsın inşallah belirtilerin ne acaba biraz bahseder misin?
İnşallah hamilesindir,test yapmayı düşünüyor musun peki?sonucu bizimle de paylaş lütfenİnsallah şu mübarek gecede Allah herkesin gönlüne göre versinAdete bir hafta kala mide ekşimesi ve yanması oldu sonra geçti 4 gün kala kahverengi lekelenme oldu şuanda karnımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor bilemiyorum daha önce kimyasal yaşadım o yüzden erken davranmak istemiyorm beklemedeyim
Evet en kısa zamanda yapıp paylaşırım hakkımızda hayırlısıİnşallah hamilesindir,test yapmayı düşünüyor musun peki?sonucu bizimle de paylaş lütfen
Amin canimEvet en kısa zamanda yapıp paylaşırım hakkımızda hayırlısı
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun ediyorum valla her an hem kendime hem anne olmak isteyen herkeseAnladım canım,hakkında hayırlısı olsun bu gece de bol bol dua et kendin için,Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah canım. En kısa zamanda birbirimize güzel haberler veririzİnşallahinşallah tez zamanda sen de müjdeli haberleri alırsın
Amin inşallah,bir de krem kıvamında beyaz akıntı da gebelik belirtisi derler sizin bir fikriniz var mı kızlar bu konuda?İnşallah canım. En kısa zamanda birbirimize güzel haberler veririz
Evet canım benim ilk hamilelik belirtim akıntıydı inşallahh vardırAmin inşallah,bir de krem kıvamında beyaz akıntı da gebelik belirtisi derler sizin bir fikriniz var mı kızlar bu konuda?
Aslında şöyle bir bakınca Mide ile alakalı belirtiler dışında herşey tutuyor,çok istiyorum ya herşeyi hamileliği yoruyorum işteEvet canım benim ilk hamilelik belirtim akıntıydı inşallahh vardır
Bu belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir psikolojikte olabilir . Ebeyim YouTube kanalımda bir çok video var bu konularla ilgili izleyebilirsinizMerhaba hanımlar,bu ay bebek için değerlendirdiğimiz bir ay oldu.reglime 1 hafta var ve 1 haftadır ara ara sırtımdan belime inen hafif bir ağrı yaşıyorum.beyaz temiz bir akıntım da var.bugün bel ağrım biraz daha kendini belli etmeye başladı.ovilasyon gününden bu güne gün aşırı adet olacakmışım gibi biraz daha hafif karın ve kasık ağrılarımda oldu.göğüslerimde hassasiyet yok fakat dün gece bir kaç dk süren şiddetli bir göğüs ağrısı yaşadım.gebeliğe hazırlanan herkes kendini dinler,dinlememek elde değil.Allah herkese sağlıklı gebelikler ve hayırlı bebişler evlatlar nasip etsin.belirtuler gakkiñda fikri ve bilgisi olan hanımların yorumlarını bekliyorum, teşekkür ediyorum
Merhaba,çok güzel bir rastlantı oldu,kanalınızın adı nedir acaba,videolarınızı izlemek istiyorumBu belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir psikolojikte olabilir . Ebeyim YouTube kanalımda bir çok video var bu konularla ilgili izleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?