Regliye 1 hafta kala gebelik belirtisi..

sema23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
22
12
3
30
Merhaba hanımlar,bu ay bebek için değerlendirdiğimiz bir ay oldu.reglime 1 hafta var ve 1 haftadır ara ara sırtımdan belime inen hafif bir ağrı yaşıyorum.beyaz temiz bir akıntım da var.bugün bel ağrım biraz daha kendini belli etmeye başladı.ovilasyon gününden bu güne gün aşırı adet olacakmışım gibi biraz daha hafif karın ve kasık ağrılarımda oldu.göğüslerimde hassasiyet yok fakat dün gece bir kaç dk süren şiddetli bir göğüs ağrısı yaşadım.gebeliğe hazırlanan herkes kendini dinler,dinlememek elde değil.Allah herkese sağlıklı gebelikler ve hayırlı bebişler evlatlar nasip etsin.belirtuler gakkiñda fikri ve bilgisi olan hanımların yorumlarını bekliyorum, teşekkür ediyorum

İnşallah hamilesin dir balım
Bizde 2 aydır deniyoruz ve 2 aydır hep hamilelik belirtilerim vardı yine sonuç kırmızılar

inşallah müjdeli bir ay olurovilasyonu geçtiniz mi?aynı belirtiler var dediğiniz için sormak istedim.
Ben beş gün kullandım test ama yumurtlamam olmadı geçen hafta salı günü kan testi yaptım progesteron 0.2 çıktı bu hafta salı yine kan vercegim bakalım bu hafta içinde yumurtlamam olmuş mu ona bakacak daha sonra da ilaç başlatacagim dedi artık ne ilacı verir bilmiyorum

Anladım canım,hakkında hayırlısı olsun bu gece de bol bol dua et kendin için,Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Ayy 1 gün kala ben de heyecan dorukta olurdu kesinmüjdeli haberi alırsın inşallahbelirtilerin ne acaba biraz bahseder misin?
İnsallah şu mübarek gecede Allah herkesin gönlüne göre versin Adete bir hafta kala mide ekşimesi ve yanması oldu sonra geçti 4 gün kala kahverengi lekelenme oldu şuanda karnımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor bilemiyorum daha önce kimyasal yaşadım o yüzden erken davranmak istemiyorm beklemedeyim

İnşallah hamilesindir,test yapmayı düşünüyor musun peki?sonucu bizimle de paylaş lütfen

Bu belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir psikolojikte olabilir . Ebeyim YouTube kanalımda bir çok video var bu konularla ilgili izleyebilirsiniz

Bu belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir psikolojikte olabilir . Ebeyim YouTube kanalımda bir çok video var bu konularla ilgili izleyebilirsiniz
Merhaba,çok güzel bir rastlantı oldu,kanalınızın adı nedir acaba,videolarınızı izlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…