Bende ayın 15inde çatlama gördüm 20sinde regl olmam lazımdı ama hala olmadım.Gaz problemi bel ağrısı bende de var. Test yapıcam bikaç güne bakalım :)Selam kızlar. Reglim 4 gün gecikti belirti olarak; sırt ağrısı, bel ağrısı( kopacak gibi, sürekli tutuklu), göz kararması, mide bulantısı ve gaz problemi yaşıyorum. Regl geçikmenin 1.günü evde idrar testi yaptım negatifti o yüzden biraz daha bekleyeceğim. 9 aralık yumurtlama görmüştüm. Bugün de olmazsam kan vermeye gideceğim. Sizde durumlar nasıl? Reglinize ne kadar var? Belirtileriniz neler? Gelin Sohbet edelim...
Merhaba canım benimde reglimin gecikmesinin 4. günü ama geçen ay kimyasal geçirdiğim için normal sanırım bu gecikme. Göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, kasıkta ani batmalar ve beyaz akıntım var. Ama tüm bunlar regl ile de çok aynı yumurtalık sancım var sanki bu akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Regl olacağım sanırım 1/2 güne. Önümüzdeki aya inşallah…Selam kızlar. Reglim 4 gün gecikti belirti olarak; sırt ağrısı, bel ağrısı( kopacak gibi, sürekli tutuklu), göz kararması, mide bulantısı ve gaz problemi yaşıyorum. Regl geçikmenin 1.günü evde idrar testi yaptım negatifti o yüzden biraz daha bekleyeceğim. 9 aralık yumurtlama görmüştüm. Bugün de olmazsam kan vermeye gideceğim. Sizde durumlar nasıl? Reglinize ne kadar var? Belirtileriniz neler? Gelin Sohbet edelim...
Merhaba çok geçmiş olsunMerhaba canım benimde reglimin gecikmesinin 4. günü ama geçen ay kimyasal geçirdiğim için normal sanırım bu gecikme. Göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, kasıkta ani batmalar ve beyaz akıntım var. Ama tüm bunlar regl ile de çok aynı yumurtalık sancım var sanki bu akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Regl olacağım sanırım 1/2 güne. Önümüzdeki aya inşallah…
Merhaba regli oldunuz mu?Bende ayın 15inde çatlama gördüm 20sinde regl olmam lazımdı ama hala olmadım.Gaz problemi bel ağrısı bende de var. Test yapıcam bikaç güne bakalım :)
Merhaba, teşekkür ederim canım. Bende de atış var ama onu bir şeye yoramıyorum açıkçası. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yazık ki. İnşallah sen kan testinde olumlu sonuç alırsın. Ben regl bekliyorumMerhaba çok geçmiş olsunben gecikmenin 6. Günündeyim eğer bugün de olmazsam kan vereceğim artık iki gün önce kaset test yaptım çıkmadı karnımın sağ tarafında pıt pıt kalp atışı gibi bir seğirme var bunu ilk defa yaşıyorum sizde de oldu mu?
İnşallah canımMerhaba, teşekkür ederim canım. Bende de atış var ama onu bir şeye yoramıyorum açıkçası. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yazık ki. İnşallah sen kan testinde olumlu sonuç alırsın. Ben regl bekliyorum
Ay evet o bende de var sanki doğuma yakınmışımda bebişini duyuyormuşum gibi saçma güzel bir his :) hele gece yatarken bedenimi saldıgımda duyuyorum daha çok o pıt pıt atışları. Gaz sancımda var hala regl olmadım regle yakın çatlama gördüğm çünkü 15 inde çatlama 20si regl olma günümdü. bakalım bekliyorum biraz geçsin diye.Merhaba çok geçmiş olsunben gecikmenin 6. Günündeyim eğer bugün de olmazsam kan vereceğim artık iki gün önce kaset test yaptım çıkmadı karnımın sağ tarafında pıt pıt kalp atışı gibi bir seğirme var bunu ilk defa yaşıyorum sizde de oldu mu?
Hayır hala olmadım akşam test yaptım ama negatifti. Biraz daha beklemem lazım sanırım idrarda hemen çıkmıyormuş. çatlamadan itibaren bugün 12. günüm.Merhaba regli oldunuz mu?