• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regliniz kaç gün sürüyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de 7 gün sürüyor ve çok yoğun geçiyor, gün sayısını ve kanama miktarını azaltmak için hormonlu spiral taktırmayı düşünüyorum, bu yöntemi kullananınız oldu mu hiç?

bende uzun süreli olman daha sağlıklı istersen bi jinekoloğa danış cnm daha sağlıklı bilgiyi alabilrsin

arkadaşlar valla hepinizinki ç ok kısaymış beniki 10günde bitiyor

aynı zamanda majezik ve apranax ın azaltıcı ve toparlayıcı etkisi var

regl mi oda neee-tatlicadiarzu-
valla ben sende toplasan toplasan 5 defa oluyorum,keyfine kalmis...bazen 4 gün bazen 5 gün iste:oklava:

benim de 7 gün sürüyor ve çok yoğun geçiyor, gün sayısını ve kanama miktarını azaltmak için hormonlu spiral taktırmayı düşünüyorum, bu yöntemi kullananınız oldu mu hiç?

sevgili nergis bence muayneni ve hormon tahlillerini yaptırmadan bunu yapmaa.s.

ben yasmin kullanıyorum we çok azaldı son zamanlarda ilk günler akıntı gibi geliyo 3/4 gün sürüyo fisfisfis

5. gun bıter şakkıdı

regl mi oda neee-tatlicadiarzu-
valla ben sende toplasan toplasan 5 defa oluyorum,keyfine kalmis...bazen 4 gün bazen 5 gün iste:oklava:

oda ne demen çok normal niye o kadar az oluyosun ki
doktora sordun mu bunu

2 yıla kadar önce 5 gün sürerdi. ilk 3 gün felaket yoğundu.
Artık sadece 2 gün yoğun 3. gün varla yok arası geliyor. Hormanlar mı anca dengeledi kendini neefisfisfis

bende 10 günü tamamlıyorum lekelenme adetin gelişi ve bitişi tam 10 sürüyor hiç aksatmadan gelir görevini biliyor yani ah bi şaşırsa şöle 9 ay 10 gün gelmese ama nerde aslında 10 ünde normal değil gibi geliyor ama evlendikten sonra böyle oldu bekarken 5 gün sürerdi evlenince daha çoku sevmeye başladı beni yoksa eşimimi kıskanıyor dersiniz:)))

cnm aslında adetin uzun sürmesi daha sağlıklı olduğunu duydum içerideki pis kanı atıomuşsun çünkü kısa sürmesi iyi değil aslında :nazar:

o pis kan değildir, döllenmeyen yumurtaları her ay rahim dışarı atar.. yeni bir hamilelik için rahimin kendisini hazırlaması için regl oluruz..
eğer reglinin yoğunluğu iyi ise 3 günde yeterli olabilir..
benim de 5 gün sürer..

lekelenmeyi de falan hesaba katarsak 5 gün sürüyor,şansıma düzenli gidiyor...

1gun
3gun
6gun

yemin ederim dogru,3 - 5 ayda bi olurum zatten.spiral oldugu icin allak bullak oldum yaniii

ama cok az olurum............herseye rahmen bence spiral iyi...hormonlu bendeki........

Son düzenleyen: Moderatör:
o pis kan değildir, döllenmeyen yumurtaları her ay rahim dışarı atar.. yeni bir hamilelik için rahimin kendisini hazırlaması için regl oluruz..
eğer reglinin yoğunluğu iyi ise 3 günde yeterli olabilir..
benim de 5 gün sürer..

canım saol inan pek bi bilgiim yok aslında bu şekilde duydum bendesüprizzzzz

benimki çok anormal olarak 10 gün sürüyordu ama son zamanlarda 7 güne düştü , 4 gün yoğun oluyor diğer 3 gün çok az leke şeklinde oluyor,

Back
X