Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 4 gün önce öğrenmiştim bi kaç gün daha bekle tekrar yap benceMerhaba arkadaşlar benim sat 15.02.2024 bat a 8 gün var ama mide bulantılarım ve kasık ağrım oldugu için erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce kan vermeli miyim beklemeli miyim bu şekilde olup hamile oldugunu öğrenen var mı ????
pazartesi dişçiye gitmem lazım randevum var iğne yapıyorlar ya o yüzden stres oldum gebelik varsa sorun olur mu acaba diye kan da cıkar mı acaba suanBen 4 gün önce öğrenmiştim bi kaç gün daha bekle tekrar yap bence
Canım bende beklemedeyim ama test yapmadım bende dişçiye gidicem diş temizliği için kafamda deli sorular acaba bı sorun olurmu diye temizlikte iğne yapmıyorlar gerçi herhalde doktora sor sen genede gidincepazartesi dişçiye gitmem lazım randevum var iğne yapıyorlar ya o yüzden stres oldum gebelik varsa sorun olur mu acaba diye kan da cıkar mı acaba suan
tamam inşallah hayırlı haberleri alırız ikimizde :)Canım bende beklemedeyim ama test yapmadım bende dişçiye gidicem diş temizliği için kafamda deli sorular acaba bı sorun olurmu diye temizlikte iğne yapmıyorlar gerçi herhalde doktora sor sen genede gidince
İnşallah bende de miğde bulantısı falan varda ben daha test yapmadım bı kaç gün kala yapcam ama varsa ramazanda oruç tutucam bünyeli etkilermi acabatamam inşallah hayırlı haberleri alırız ikimizde :)
Evet bende öyle düşünüyorum ama şu soruda var eklimda bende erken yumurtlama oluyor dongum25 gün onyuzdn herzaman acabami diyorum8gün çok erken belirtiler içinde çok erken psikolojik olabilir.
Benimde yumurtlama 11 ıncı günü oluyor erken oluyo adet tarihim 13 mart diye tahmin ediyorum ne zaman test yapmak lazım acabaEvet bende öyle düşünüyorum ama şu soruda var eklimda bende erken yumurtlama oluyor dongum25 gün onyuzdn herzaman acabami diyorum
bende öyle düşünüyorum ama 10 dk içinde 2. çizgi silik cıkınca şüpheye düştüm8gün çok erken belirtiler içinde çok erken psikolojik olabilir.
Benimde adet tarihi 13 Mart hadi hayırlısı bende istiyorum ama nekatif çıkar korkusu varBenimde yumurtlama 11 ıncı günü oluyor erken oluyo adet tarihim 13 mart diye tahmin ediyorum ne zaman test yapmak lazım acaba
Ya bende o şekilde kan vermek istiyorum arkadaşım hemşire gelip alır kan ama korkuyorum erken diyeBenimde adet tarihi 13 Mart hadi hayırlısı bende istiyorum ama nekatif çıkar korkusu var
Benim geçen ay catlamadan 14 gün sonra regl oldum bu ayda öyle olursa 15 ine falan geliyor bekliyorum valla bende bilmiyorum her ay bir yerlerim ağrıyorBenimde yumurtlama 11 ıncı günü oluyor erken oluyo adet tarihim 13 mart diye tahmin ediyorum ne zaman test yapmak lazım acaba
Ayy çatlamadan sonra olursam bende ozaman 10 daBenim geçen ay catlamadan 14 gün sonra regl oldum bu ayda öyle olursa 15 ine falan geliyor bekliyorum valla bende bilmiyorum her ay bir yerlerim ağrıyor
Benim öyle olmuştu geçen ay ilk defa yumurtlama kullanmıştımsizin çok az kalmış ozaman test nezaman yapcaksinizAyy çatlamadan sonra olursam bende ozaman 10 da
Bilmiyorum ki normal döngümde olursam 13 Mart normalde 29 günde bir adet oluyorumBenim öyle olmuştu geçen ay ilk defa yumurtlama kullanmıştımsizin çok az kalmış ozaman test nezaman yapcaksiniz
Sonucunuzu yazarsınızBilmiyorum ki normal döngümde olursam 13 Mart normalde 29 günde bir adet oluyorum
TabikideSonucunuzu yazarsınız
muhtemelenKızlar merhaba ben kimyasal gebelik mi yaşadım acaba işin içinden çıkamadımm da size sormak istedim adetime 4 gün varken akşam test yaptım silik çıktı 3 dk içinde sonra tekrar yaptım yine silik çıktı ertesi gün yaptım ama silikleşmiş gibiydi sonra tekrar yaptım negatife döndü dün de pempe leke geldi birdaha gelmedi yardımcı olabilecek varmı