• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl'in üzerine hayalet çizgi

Peryyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
59
7
1
Kizlar merhaba, en son ki adet tarihim 13 eylüldü, 29 eylül ve 1 ekimde korunmasiz ilişki yaşadık bunun uzerine 10 ekimde feci sekilde adet agrilarim basladi ve adet oldum ama çok tuhafti ki 7 gün boyunca kahverengi olarak geldi ne cok yogundu nede akinti seklindeydi. Sadece 2 3 sefer kanama olarak geldi oda çok azdı. 7 gunun sonunda test yaptim ve çok silik bir şekilde 2. Çizgi gördüm ama 1 saat sonra tamamen kayboldu ve 2 test daha yaptim negatifti. 6 7 gün boyuncada akıntı seklinde hergün kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince geliyordu. Ara ara kasık agrim oluyor. Bunun gibi bir durum yaşayan varmi nedir ne degildir eğer hamileysem üstüne görme denen şey bu kadar sürermi? Ne yapmam gerekk? Testin fotografini paylasiyorum acaba ben mi goruyorum sadece yardimmm edin lutfennn
20181017_145757.jpg

Hayalet çizgiyi görmedim ama evet bende oyle olmuştu 14 gün leke leke şeklinde kist olmuştur diye doktora gitmemiştim ama hamileymişim...
Benim gibi beklemeyin doktora gidin çünkü her ihtimale karşı düşük ilacı vermişti doktorum...
Buarada rabbim gönlünüze göre versin...

Hayalet çizgiyi görmedim ama evet bende oyle olmuştu 14 gün leke leke şeklinde kist olmuştur diye doktora gitmemiştim ama hamileymişim...
Benim gibi beklemeyin doktora gidin çünkü her ihtimale karşı düşük ilacı vermişti doktorum...
Buarada rabbim gönlünüze göre versin...
Çok teşekkur ederim cevabiniz icin vallahi arastirmadigim yer kalmadii hic birsey bulamadim:) ne zaman ogrendiniz peki ? Idrar testiyle mi yoksa kan testiylemi

Doktora gidip kan testi yaptırmadan anlayamazsın cnm sanki gördüm bende hayalet cızgi

Çok teşekkur ederim cevabiniz icin vallahi arastirmadigim yer kalmadii hic birsey bulamadim:) ne zaman ogrendiniz peki ? Idrar testiyle mi yoksa kan testiylemi
14. Gün annem zorla doktora götürdü ve 7 haftalık olduğunu ogrendim hatta kalp atışını duymustum 6 yıl sonra....
Oyuzden direk doktora git canım adet gelir söker diye bekleme Allah korusun kist filanda olabilir....

14. Gün annem zorla doktora götürdü ve 7 haftalık olduğunu ogrendim hatta kalp atışını duymustum 6 yıl sonra....
Oyuzden direk doktora git canım adet gelir söker diye bekleme Allah korusun kist filanda olabilir....
Cok tesekkur ederim o zaman hemen randevu alip doktora gideyim

Kizlar merhaba, en son ki adet tarihim 13 eylüldü, 29 eylül ve 1 ekimde korunmasiz ilişki yaşadık bunun uzerine 10 ekimde feci sekilde adet agrilarim basladi ve adet oldum ama çok tuhafti ki 7 gün boyunca kahverengi olarak geldi ne cok yogundu nede akinti seklindeydi. Sadece 2 3 sefer kanama olarak geldi oda çok azdı. 7 gunun sonunda test yaptim ve çok silik bir şekilde 2. Çizgi gördüm ama 1 saat sonra tamamen kayboldu ve 2 test daha yaptim negatifti. 6 7 gün boyuncada akıntı seklinde hergün kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince geliyordu. Ara ara kasık agrim oluyor. Bunun gibi bir durum yaşayan varmi nedir ne degildir eğer hamileysem üstüne görme denen şey bu kadar sürermi? Ne yapmam gerekk? Testin fotografini paylasiyorum acaba ben mi goruyorum sadece yardimmm edin lutfennnEki Görüntüle 2201101
Canım hamılemıymıssın merak ettım:110:

Malesef hala gidemedimm:KK43: yarin sabah bi kan vericem insallah o zaman haber veririm:) sizinde mi boyle bi durumunuz var?
Yok ben zaten hamıleyımde yakın bı arkadasımın boyle bı durumu var. Adetı 5gün gecıkmıs ve 5.gün önce kahve pembe arası lekelenmesı olmus sonra bıraz kanaması olmus kanlı akıntıdan sonra kahverengıye donup bıtmıs dıyeyım artık adet mı baska bısey mı bılmıyoruz da sana bı sorayım dedım hemen hemen aynılarını yasamıssınız. Onunda yarın randevusu var bende eger hamıle cıkarsa yazarım acaba geç döllenme ve üstüne görmemi yaşıyo

Yok ben zaten hamıleyımde yakın bı arkadasımın boyle bı durumu var. Adetı 5gün gecıkmıs ve 5.gün önce kahve pembe arası lekelenmesı olmus sonra bıraz kanaması olmus kanlı akıntıdan sonra kahverengıye donup bıtmıs dıyeyım artık adet mı baska bısey mı bılmıyoruz da sana bı sorayım dedım hemen hemen aynılarını yasamıssınız. Onunda yarın randevusu var bende eger hamıle cıkarsa yazarım acaba geç döllenme ve üstüne görmemi yaşıyo
Ayy o zaman haberinizi bekliyorumm:) benim baya gecti ustunden, eger oyle bir durum varsa net bir sekilde belli olur artik

Ayy o zaman haberinizi bekliyorumm:) benim baya gecti ustunden, eger oyle bir durum varsa net bir sekilde belli olur artik
Insallah olur ıkınız ıcınde ya boyle muallakta kalmak cok yıpratıcı arkadasımdan ve kendımden bılıyorum ınsallah guzel haberler alırsınız

Insallah olur ıkınız ıcınde ya boyle muallakta kalmak cok yıpratıcı arkadasımdan ve kendımden bılıyorum ınsallah guzel haberler alırsınız
Insallah:) bizim daha ilk oldu boyle birsey 1 senelik evliyim dahada 22 yasindayim henuz korunmayi biraksammi birakmasammi tereddutteyim ama nasip diyorum artik Rabbim verirse kabulumdur tabi. Birde kimyasal gebelikten korkuyorum, umarim oyle birdey cikmaz.

Insallah:) bizim daha ilk oldu boyle birsey 1 senelik evliyim dahada 22 yasindayim henuz korunmayi biraksammi birakmasammi tereddutteyim ama nasip diyorum artik Rabbim verirse kabulumdur tabi. Birde kimyasal gebelikten korkuyorum, umarim oyle birdey cikmaz.
Amin inşallah canım. Guzel dusun guzel olsun napcan allah dertte verıyo dermanda sabır sukur tevekkül benı haberdar et

Test yaptirdim birsey cikmadii:)
Arkadasımda hamıle degılmıs sol kasıgında 3cm kist cıkmıs yıkıldı resmen ya. Onum yanında hamıle olmaktan bıle cekınıyorum

Back