merhaba kan verdiniz mi acabaTeşekkür ederimm
Evet verdimm beta 32.8 çıktı hamileymişimm şükürmerhaba kan verdiniz mi acaba
Bence hamilesin tahminince şimdiye kadar sonucu almışsındir pozitiftir umarımkızlar 1 yıldır korunmuyorum ocakta kimyasal gebelik yaşadım yine korunmadım her ay gebelik testi yapıp durdum ama sonuç hep negatif dün reglime 5 gün kala kaset test yaptım evdeki son testi 2 3 dk sonra silik çizgi çıktı akşamda erken gebelik testi alayım daha net çıkar diye düşündüm kasetten daha silik çıktı bugün tekrar yaptım silikti yine düne göre çok çok az daha belirgindi buraya görsellerini yükleyeceğim yapılan testler 2 gün içinde yapıldı akşamda kan vermeye gideceğim ve çok korkuyorum
Beta nasıl ilerledi bu arada?üzerinden geçmiş.Evet verdimm beta 32.8 çıktı hamileymişimm şükür
32 91 143 405Beta nasıl ilerledi bu arada?üzerinden geçmiş.
Merhaba hayırlı olsun çok güzel bir haber32 91 143 405
4 gün sonra verdiğimde 2778 çıktı bir daha vermedim
Reglime 5 gün vardıMerhaba hayırlı olsun çok güzel bir haber32 yi hangi gün gördünüz acaba. Regl gecikmesiyle mi?
Şahane canım. Allah tamamına erdirsinReglime 5 gün vardı
Evet var görünüyor burda pozitif. Kan testi verdiniz mi ? Hayırlısı olsun inşallahKızlar selam reglimin 1. Gününde yaptım sizce hamilelik var mı?
Kan testi verdim çıkmasını bekliyorum. Yumurtlama döneminde de denedik galiba ama umudumuz yoktu açıkçası. 4 yıldır deniyoruzEvet var görünüyor burda pozitif. Kan testi verdiniz mi ? Hayırlısı olsun inşallahyumurtlama döneminde mi değerlendirmiştiniz yoksa sürpriz mi oldu
Hayırlı olsun çıkınca sonucunu atar mısınız ? Sat neydi acaba sizin bende bekliyorum da ne zaman test yapsam bilemedimKan testi verdim çıkmasını bekliyorum. Yumurtlama döneminde de denedik galiba ama umudumuz yoktu açıkçası. 4 yıldır deniyoruz