Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun kızlar Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Gelelim konuya. Reglime 2 gün var, bende de deli gibi belirtiler. 10 gün kala göğüslerimde şişme meydana geldi. Ağrı ve sızısı hala ara ara devam ediyor. En kötüsü de göğüs uçlarım. Kopacak gibi hassaslar. Dokununca ağrı oluyor. Eşimde farkında durumun. Oda şaşkın. Çünkü normalde regl belirtisi olan göğüs şişmesi hayatımda ilk defa başıma geliyor. Kasıklarımda batma, yer yer yoğun ağrılar oluyor. Bu ağrılar bazen belime ve bacaklarıma da vuruyor. Acayip sinirliyim bu aralar. Patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta. Ara sıra sıcak basıyor, vücut ısım yüksek. Ama böyleyken de sürekli üşüyorum. Hatta titrediğim bile oluyor. Tuhaf Yorgunluk hat safhada. Sürekli uyku halindeydim, yataktan hiç çıkasım yok. Akıntımı takip ediyorum ama onda belirgin bir şey yok. Kokusuz normal miktarda ama koyu şekilde akıntım var. İdrar rengim bazen koyu bazen şeffaf apaçık bir renk. Reglime 1 hafta kala yani 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Dediğim gibi şu an 2 gün var ama test yapmak istemiyorum. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim