Reglime 13 gün var Göğüslerim şişti hamilemiyim?

Benimde aşırı şiş ve dokunamiyorum aciyo daha önce böyle olmamıştı hic

Belki daha erken diyedir canım bekleyelim biraz daha
benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlar

Öyle düşünüyorum canım 16 Mart adet tarihim onu bekliyorum kan testi yaptırıcam
Cnm benimde 16 mart cumartrsindne beri benimde agriyor ates basiyor hayirlisi olsun insallah vardir

merhaba bende de aynı belirtiler vardı ama 2 aydır olmadı bu 3.ayım olucak fakat ev alıcaz ev almayı düşünmekten konuyu unuttuk artık kafama takmıyorum hatta yumurtlama günümde bile birlikte olmadık.Kafana takmazsan olur diyorlar inşallah rabbim gönlüne göre hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.adet günün 10 gün gecikmedikce ne kan testi ne normal test yapma bence.ben yaptım hatta silik çizgi, bile gördüm 4,22 değer çıktı 2 gün gecikmişti sonra 5 gün gecikmen sonunda hasta oldum büyük hayal kırıklığı oluyor hamile gibi tüm belirtileri yaşadım sonuç değilim.bu 3. ay içerisindeyim adetime 7 gün var midem bulanıyor sürekli ağzımda tat yok göğüslerim bildiğin ucacakmış gibi şiş çok hafif dokununca ağrı var gibi beyaz bi akıntım var var da var

Hayırlısı olsun inşallah canım seninde hakkında hayırlısı

Canım bi değişiklik var mı sende test yaptın mı ben erken gebelik testi yaptım bu akşam sonuç negatif
[/QUOT
Bu sabah peceteye açık pembemsi kan sürüldü az adet günüme 5gun var

Canım bı kaç gündür kabızlık var o kan arkamda yara oluşmuş ve yanma var ordan gelmiş

Canım bı kaç gündür kabızlık var o kan arkamda yara oluşmuş ve yanma var ordan gelmiş
Anladım canım senin daha varmış adet gününe. Benim Pazartesi olmam lazım normalde kasıklarımda sancı başladı adet olacakmışım gibi sanırım bu ay da olmadı

Anladım canım senin daha varmış adet gününe. Benim Pazartesi olmam lazım normalde kasıklarımda sancı başladı adet olacakmışım gibi sanırım bu ay da olmadı
Benim bugün peceteye çok az pembemsi kan sürüldü. Çok üzüldüm. Sonrasında bi kaç gündür kabızım arkamda yara oldugunu farkettim oramdan geldiğini ve sevindim. Tekrar tuvalete girdigimde idrarimdan sonra sulu pembe akıntım gördüm ama dahası olmadı önceden böyle birsey olmadığı için merak ediyorum batımada 5gun vardı anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…