Ayy bende de, 2 hafta öncesinden göğüs ağrısı başlamıştı. Ama normal ağrı diyordum. Dokundukça sızlıyordu..Arkadaşlar reglime 9-10 gün var normalde 5-6 gün öncesinden başlıyordu göğüs ağrılarım ama hem göğsümde şişme hemde dokunduğumda ağrı oluyor. Bebek düşünüyoruz acaba bu bi hamilelik belirtisi midir ? Tecrübeli arkadaşlarım desteğinizi bekliyorumsizinde ilk hamilelik belirtileriniz neler oldu..
Olabilir cnm 10 gün daha bekle olmasa kan verirsin inşallah umduğun gibi dirArkadaşlar reglime 9-10 gün var normalde 5-6 gün öncesinden başlıyordu göğüs ağrılarım ama hem göğsümde şişme hemde dokunduğumda ağrı oluyor. Bebek düşünüyoruz acaba bu bi hamilelik belirtisi midir ? Tecrübeli arkadaşlarım desteğinizi bekliyorumsizinde ilk hamilelik belirtileriniz neler oldu..
Ay hadi inşallah canım benim normalde adet olacağım zaman göğüs şişliği bu kadar olmuyordu ilk kez başıma geliyorAyy bende de, 2 hafta öncesinden göğüs ağrısı başlamıştı. Ama normal ağrı diyordum. Dokundukça sızlıyordu..Hadi hayırlısı
Öyle düşünüyorum canım 16 Mart adet tarihim onu bekliyorum kan testi yaptırıcamOlabilir cnm 10 gün daha bekle olmasa kan verirsin inşallah umduğun gibi dir
10 gün önce benimde öyle olmuştu göğüslerim hassaslasti. 5 gun sonra hafifledi. 3 4 gün kala mide bulantısı tiksinme. 2 gün kala saniyelik bıçak saplanması. Idrara sık çıkma, adet olmam gereken gun de sag da kasik ağrım göğüs ucunda kahverengilik ve ince damarlar vardı.
Hadi inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun
[/QUOTE
Çok heyecanlıyım inşallah hamileliktir dualarınızı bekliyorumpeki sen ne zaman test yaptığında pozitif çıktı canım bazıları diyor ki reglinden 10 gün öncesi çok erken belirti için diyor
Hadi hayırlısı cnmÖyle düşünüyorum canım 16 Mart adet tarihim onu bekliyorum kan testi yaptırıcam
İnşallah canım Rabbim sanada hayırlısıyla tekrar Sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahPsikolojik değildi. Belirtiler vardı 4 gün önce test yaptım yoktu o gece rüyamda hamileydim ilk defa böyle rüya gördüm. Batin 1 gün önce test yaptım belli belirsizdi adet gelmedi 2. Günü test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim ama benim kimyasal gebelik oldu.
Inşallah senin güzel bir gebeliğin sağlıklı evladın olur.
Şuanda da bata 10 gün var ama belirti falan yok. Kimyasal sonrası bat sasarmi bilmiyorum hayırlısı kısmet diyelim☺
Inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinİnşallah canım Rabbim sanada hayırlısıyla tekrar Sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahPeki sende de göğüs şişliği mi olmuştu
Öyle düşünüyorum canım 16 Mart adet tarihim onu bekliyorum kan testi yaptırıcam
13 gün önce hafif sızlamalarla başladı şuan 6 gün var evet ama giderek artmaya başladı yumurtlama olabilir diye çok söylediler evet ama daha önce böyle birşey hiç yaşamadım yumurtlama zamanı bile olsa ve şuan hala geçmedi yatakta dönerken bile ağrı yapıyorAdetine o zaman 6 gün var değil mi 16 mart yazmışsın.
Başlıkta 13 gün önce yazıyor. Yumurtlama olabilir.
Takıp etmişmiydin yumurtlamayi?
Yazdığın herşey birebir aynı benle. Senle aynı durumdayız ben erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım hayırlısı olsun insaAllahAy hadi inşallah canım benim normalde adet olacağım zaman göğüs şişliği bu kadar olmuyordu ilk kez başıma geliyor
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun13 gün önce hafif sızlamalarla başladı şuan 6 gün var evet ama giderek artmaya başladı yumurtlama olabilir diye çok söylediler evet ama daha önce böyle birşey hiç yaşamadım yumurtlama zamanı bile olsa ve şuan hala geçmedi yatakta dönerken bile ağrı yapıyor
Hadi hayırlısı canım inşallah beklediğimiz gibi olur. Banada haber verebilir misin sonucu. Ben adet günüme kadar bekleyeceğim test yapmak istemiyorum. Senin adetin ne zamanYazdığın herşey birebir aynı benle. Senle aynı durumdayız ben erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım hayırlısı olsun insaAllah
Amin canım dua edelim birbirimizeBirebir aynı şeyleri yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun
Tabiki veririm. 20mart seninde güzel haberlerini bekliyorum aminnn insaAllahHadi hayırlısı canım inşallah beklediğimiz gibi olur. Banada haber verebilir misin sonucu. Ben adet günüme kadar bekleyeceğim test yapmak istemiyorum. Senin adetin ne zaman
Hayırlı haberi alır birbirimizle paylasiriz insaAllahAmin canım dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?