Reglime 13 gün var Göğüslerim şişti hamilemiyim?

Smnrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
128
46
28
31
Arkadaşlar reglime 9-10 gün var normalde 5-6 gün öncesinden başlıyordu göğüs ağrılarım ama hem göğsümde şişme hemde dokunduğumda ağrı oluyor. Bebek düşünüyoruz acaba bu bi hamilelik belirtisi midir ? Tecrübeli arkadaşlarım desteğinizi bekliyorum sizinde ilk hamilelik belirtileriniz neler oldu..

Ayy bende de, 2 hafta öncesinden göğüs ağrısı başlamıştı. Ama normal ağrı diyordum. Dokundukça sızlıyordu.. Hadi hayırlısı

Olabilir cnm 10 gün daha bekle olmasa kan verirsin inşallah umduğun gibi dir

Benimde baya önceden başlamıştı göğüs ağrısı ama ben adet olcam o yüzdendir diyordum

10 gün önce benimde öyle olmuştu göğüslerim hassaslasti. 5 gun sonra hafifledi. 3 4 gün kala mide bulantısı tiksinme. 2 gün kala saniyelik bıçak saplanması. Idrara sık çıkma, adet olmam gereken gun de sag da kasik ağrım göğüs ucunda kahverengilik ve ince damarlar vardı.

Hadi inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun

Psikolojik değildi. Belirtiler vardı 4 gün önce test yaptım yoktu o gece rüyamda hamileydim ilk defa böyle rüya gördüm. Batin 1 gün önce test yaptım belli belirsizdi adet gelmedi 2. Günü test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim ama benim kimyasal gebelik oldu.
Inşallah senin güzel bir gebeliğin sağlıklı evladın olur.
Şuanda da bata 10 gün var ama belirti falan yok. Kimyasal sonrası bat sasarmi bilmiyorum hayırlısı kısmet diyelim

İnşallah canım Rabbim sanada hayırlısıyla tekrar Sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah Peki sende de göğüs şişliği mi olmuştu

İnşallah canım Rabbim sanada hayırlısıyla tekrar Sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah Peki sende de göğüs şişliği mi olmuştu
Inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Evet dolgunlasmisti. Kendimi çok dinledim gözlemledim hatta her gün belirtilerimi kaydettim

Adetine o zaman 6 gün var değil mi 16 mart yazmışsın.
Başlıkta 13 gün önce yazıyor. Yumurtlama olabilir.
Takıp etmişmiydin yumurtlamayi?

Öyle düşünüyorum canım 16 Mart adet tarihim onu bekliyorum kan testi yaptırıcam

Adetine o zaman 6 gün var değil mi 16 mart yazmışsın.
Başlıkta 13 gün önce yazıyor. Yumurtlama olabilir.
Takıp etmişmiydin yumurtlamayi?
13 gün önce hafif sızlamalarla başladı şuan 6 gün var evet ama giderek artmaya başladı yumurtlama olabilir diye çok söylediler evet ama daha önce böyle birşey hiç yaşamadım yumurtlama zamanı bile olsa ve şuan hala geçmedi yatakta dönerken bile ağrı yapıyor

Ay hadi inşallah canım benim normalde adet olacağım zaman göğüs şişliği bu kadar olmuyordu ilk kez başıma geliyor
Yazdığın herşey birebir aynı benle. Senle aynı durumdayız ben erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım hayırlısı olsun insaAllah

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun

Yazdığın herşey birebir aynı benle. Senle aynı durumdayız ben erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım hayırlısı olsun insaAllah
Hadi hayırlısı canım inşallah beklediğimiz gibi olur. Banada haber verebilir misin sonucu. Ben adet günüme kadar bekleyeceğim test yapmak istemiyorum. Senin adetin ne zaman

Hadi hayırlısı canım inşallah beklediğimiz gibi olur. Banada haber verebilir misin sonucu. Ben adet günüme kadar bekleyeceğim test yapmak istemiyorum. Senin adetin ne zaman
Tabiki veririm. 20mart seninde güzel haberlerini bekliyorum aminnn insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…